Op zoek naar therapie opleiding?

therapie opleiding
Welke opleiding heeft een manueel therapeut gevolgd? MATHERA.BE.
Wat is manuele therapie? Wie is die manueeltherapeut? Waarom een manueeltherapeut? Wat is manuele therapie? Welke opleiding heeft een manueel therapeut gevolgd? Hoe gaat een manueel therapeut te werk? Raad van Bestuur. Praktical skill training. Congressen: ECT ECMT. U bent hier.
Bachelor na bachelor: creatieve therapie Arteveldehogeschool Gent.
De opleiding omvat een breed en gevarieerd programma. Bekijk het opleidingsprogramma. Creatief therapeuten zijn actief binnen een breed werkveld. Veel gestelde vragen en info start academiejaar voortraject. Wanneer vinden de lessen plaats? Ligging en bereikbaarheid. Vragen over deze opleiding? Bachelor-na-bachelor Creatieve therapie.
Postgraduaat musculoskeletale therapie Universiteit Antwerpen.
Postgraduaat in de musculoskeletale therapie. Postgraduaat in de musculoskeletale therapie. Dit postgraduaat in de musculoskeletale therapie biedt een verbijzondering voor kinesitherapeuten aan in het gebied van de musculoskeletale therapie. Via de opleiding bekom je de bijzondere beroepsbekwaamheid Manuele Therapie. De focus ligt op de aanpak van neuromusculoskeletale aandoeningen.
Balans VSPW Gent.
CTV Creatieve werkvormen inzetten bij hulpvragen. CTV Beeldende therapie. CRT 4-daagse opleidingen. Onderwijs Vorming Opleiding. Begeleidend werken met assistentie van dieren. Maak kennis met Balans. Inschrijving korte opleidingen. Wie is wie. Balans: tijdschrift voor agogisch werk. Thema-avond terug in Balans.
Op zoek naar een fijne therapie-opleiding Psychopraat.
Aan de universiteit kregen we systeemtherapie, gedragstherapie en psychoanalytische therapie. Hier sprak systeemtherapie me altijd het meeste aan. Hoogstwaarschijnlijk zou ik dan ook een systeemtherapeutische opleiding gaan volgen. Maar ergens ben ik bang dat dit te veel gericht zal zijn op gezinssystemen, wat ik niet altijd nodig vind bij individuele therapie met volwassenen.
Manuele Therapie Vrije Universiteit Brussel.
De master-na master Manuele Therapie vult dit vacuĆ¼m. In de eenjarige opleiding bouw je je biomedische en therapeutische kennis verder uit. Je leert functiestoornissen in de gewrichten van het menselijk lichaam te behandelen, op te heffen of te verminderen door middel van therapeutische manipulatie, zoals articulaire technieken.
IMFT Postgraduate opleidingen voor kinesitherapeuten.
Reunion Cycle 6: 2013-2014. Opleiding Manuele Therapie: MTSG. Wat is Manuele Therapie van Segmentaal tot Globaal? Een globale visie in de manuele therapie. 10 x 3 dagen 8 herhalingsdagen verspreid over 2 jaar. Word jij de bedrijfskinesitherapeut van de toekomst?"
Alle cursussen, trainingen en opleiding ivm psychotherapie op een rij.
Vind een opleiding. Vind een opleiding. Laat meer zien van opleiding Vind een opleiding. Verberg informatie over opleiding Vind een opleiding. Vind een themadag. Vind een therapie opleiding. Vind een training. Vind een vakantie. Vind een voordracht. Vind een vorming.

Contacteer ons