Meer resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
Get Ready for a Smart World Hogeschool Saxion.
Word jij de eerste KlimaatHacker? Jij bepaalt de toekomst! En wij gaan je helpen. Kom naar de open dag! GIRLBOSS Doe mee met de Saxion Ondernemers Award 2019. Smart Solutions Festivalreport. Studenten bedenken slimme oplossingen Lees meer. Vind jouw opleiding.:
Opleiding Psychologie Alle informatie over de opleiding psychologie.
Een aantal voorbeelden zijn: relatietherapeut, onderzoeker in een zorginstelling, docent psychologie, personeelsadviseur of rechtspsycholoog. Voor het MBO bestaat er geen opleiding psychologie, aangezien psychologie een aardig ingewikkelde opleiding is. Het is wel mogelijk om een MBO opleiding te volgen die aansluit bij HBO toegepaste psychologie.
Beroep Psycholoog Welke opleiding? YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Welke opleiding kun je volgen? Om psycholoog te worden, volg je de universitaire bacheloropleiding Psychologie en een relevante masteropleiding.: Master Kinder en Jeugdpsychologie. Master Klinische Psychologie. Master Mental Health. Na afronding van je master ben je MSc in de psychologie, ook wel masterpsycholoog.
Opleiding Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
Dat deze opleiding ook populair is bij mensen die al enkele jaren werken, maakt die ervaringen nog diverser en rijk. In het eerste jaar maak je kennis met verschillende deelaspecten van de psychologie zoals algemene psychologie, ontwikkelingspsychologie en sociale psychologie.
Eerstelijnspsychologie met een opleiding psychologie? Sonnevelt Opleidingen.
Ook universiteiten bieden een opleiding psychologie. Deze opleiding is gericht op het bedenken van plannen en het onderzoeken van de psychologie van de mens. Na een opleiding psychologie ben je nog geen eerstelijnspsycholoog, daarvoor moet je eerst een tweejarige opleiding eerstelijnspsychologie volgen.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Alle info voor starters vind je hier. Voor elk wat wils. Arbeids en Organisatiepsychologie. Klinische Psychologie / Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie. Toegepaste Psychologie in verkort programma. Starten met de opleiding? Vragen over de inhoud van de opleiding, onthaaldagen, klaarstoomcursus Statistiek?
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
september / oktober 109 Apply september / oktober filter. januari / februari 123 Apply januari / februari filter. Zoeken op trefwoord. Zoek een opleiding. Er zijn 366 opleidingen die voldoen aan je zoekcriteria. Grafische en digitale media. New Media Development Multimediaproductie.
Postgraduaat relatie, familie en systeempsychotherapie Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
arts/master in de geneeskunde, die tevens psychiater of psychiater in opleiding vanaf het tweede jaar zijn. licentiaten/tweejarige masters in de psychologie of de pedagogische wetenschappen met een andere afstudeerrichting of optie dan die hierboven vermeld, kunnen mits een klinische stage van zes maanden eveneens worden toegelaten tot de opleiding.

Contacteer ons