Meer resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
Ik overweeg om psychologie te studeren. Belgische Federatie van Psychologen.
Vandaar dat je psychologie ook overal kan terugvinden: in onze gezondheidszorg, maar ook in het bedrijfsleven, de marketing, sport, het onderwijs, ja zelfs in het verkeer! Kortom, met een opleiding psychologie kan je alle kanten uit! Wil je als psycholoog werken in de gezondheidszorg?
opleidingen Syntra West.
Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 15 sessies. De Mens: Pathologie basisjaar. Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 10 sessies. De Mens: Psychologie basisjaar.
Psychologie Vrije Universiteit Brussel.
Met een hogeschooldiploma wordt je assistent in de psychologie of bachelor in de toegepaste psychologie. Dat komt omdat de universitaire opleiding Psychologie een wetenschappelijke-theoretische benadering heeft. Onze opleiding biedt een stevig methodologisch onderwijsluik aan, dat zich over de verschillende jaren spreidt.
Toegepaste Psychologie AP Hogeschool Antwerpen.
Dan is de bachelor Toegepaste Psychologie in avondonderwijs een opleiding voor jou. In deze opleiding verdiep je je in de arbeids en organisatiepsychologie, klinische psychologie en school en pedagogische psychologie. De rode draad doorheen de opleiding is de psychodiagnostiek: je leert welke instrumenten en onderzoeksmethoden je kan gebruiken om een psychologische diagnose te stellen.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Word jij de psychologisch consulent van de toekomst? De opleiding Toegepaste Psychologie is een driejarige professionele bacheloropleiding die focust op het leren begeleiden en ondersteunen van individuen, groepen en organisaties. Psychodiagnostiek en gespreksvoering zijn de twee kerncompetenties waar de opleiding zich op richt.
Opleiding Praktische Psychologie Cursus als thuisstudie NHA.
Diploma Praktische Psychologie. Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen. Het gemak van digitaal examen doen.
PSYCHOLOGIE Open Universiteit Hasselt.
De competenties verworven in de bacheloropleiding worden verder ontwikkeld in de masteropleiding met 4 varianten. Master Psychology: Arbeids-en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie, Levenslooppsychologie. Een korte beschrijving van elke cursus vind je terug in de studiegids Psychologie. Bekijk zeker het infomagazine van de opleiding.
Cursus Klinische Psychologie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Cursus Klinische Psychologie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons