Op zoek naar opleiding holistisch therapeut?

opleiding holistisch therapeut
Holistisch centrum OM Eén met jouw natuur.
De holistisch visie Engels: whole geheel gaat uit van de onderlinge verbinding en interactie tussen de verschillende aspecten van een dynamisch geheel. Flexibele aanpassing aan deze constante interactie creëert evenwicht en vreugde. Het doel is een toename van je levenskracht, je vitaliteit, je levensvreugde en een verbetering van je gezondheidstoestand.
Holistisch Therapeut Opleiding Wielwerk Opleidingen.
Na het afronden van de holistisch therapeut opleiding bij Wielwerk Opleidingen ben je in staat om de samenhang en verbinding te zien tussen lichaam en geest. Problemen die de natuurlijke stroom in de cliënt belemmeren, kun je als holistische therapeut op verschillende niveaus benaderen.;
Holistisch Voedingscoach.
Alle cursussen en opleidingen van Healing Space zijn geaccrediteerd door het KTNO Kwaliteit Toetsing Natuurgericht Onderwijs en de opleiding tot Holistisch Voedingscoach is geaccrediteerd door BATC, NVST, LVNG en VBAG. Dit betekent dat alle uren meetellen als bij/nascholingsmogelijkheid om erkenning te kunnen krijgen bij deze organisaties. Dit geeft voor cliënten die behandeld worden door een BATC therapeut de mogelijkheid om door een groot deel van de zorgverzekeraars de behandeling gedeeltelijk vergoed te krijgen.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
De coachingopleiding in Centrum GEA is holistisch. In de loop van de opleiding leert de coach om positieve veranderingsprocessen op gang te brengen bij de cliënt, maar niet alleen door cognitieve processen. De coach leert ook om het transformatieproces bij de cliënt te vergemakkelijken met behulp van ademhalings-en lichaamsoefeningen.
Studie en ervaring Praktijk Sarina.
Opleiding De Magie van Systemisch Werken bij Academie voor Intuïtief Coachen. Opleiding Holistisch Therapeut bij Zoma Opleidingen. Leerkracht basisonderwijs Daltononderwijs, vernieuwingsonderwijs The Coombes in Engeland. Holistisch Therapeut in opleiding. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.: 6931 HR Westervoort.
Integratief psychotherapeut Martine Brenard in Leuven, Kessel-lo en Heverlee.
Ik vertrek vanuit de integratieve psychotherapie die holistisch is: de werkelijkheid wordt gezien als één groot geheel die uit meerdere dimensies bestaat. Bovendien is de werkelijkheid relationeel: lichaam, geest en omgeving hebben een invloed op elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden.
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Uw therapeut.
Vooral omdat het hier om een gedegen en goede opleiding ging waarin ruimte was voor de eigenheid van de therapeut zelf. Ondertussen groeide ik ook als mens en tijdens de opleiding kwamen er andere kwaliteiten in mijzelf naar boven. Inmiddels weet ik dat mijn hoogsensitiviteit een gave is die ik mag gebruiken om andere mensen te helpen. Dat ik daardoor dingen juist heel goed en zuiver kan en mag aanvoelen. Daarnaast heb ik mijzelf mogen ontwikkelen tot medium wat ook in de therapie een extra aanvulling kan en mag zijn. Dat is een pluspunt voor een holistisch therapeute.

Contacteer ons