Op zoek naar opleiding holistisch therapeut?

opleiding holistisch therapeut
Opleiding Holistisch Therapeut in samenwerking met ZoMa Opleidingen. Lust for Life Zwolle.
Als trainer ben ik verbonden aan de opleiding Holistisch Therapeut van ZoMa Opleidingen. De opleiding tot Holistisch Therapeut is een door de Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleiding KTNO erkende tweejarige opleiding tot therapeut waarin energetische behandelingen samengaan met een holistische aanpak ook wel zijnsgerichte therapie genoemd.
Cursussen / Opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut Holistisch Energetisch Therapie Centrum Digitale Sociale Kaart Nederland.
Een therapeut zien wij als iemand; die bereid is; de mensheid te dienen. Holistisch Energetisch Therapeut kan men alleen worden via onze opleiding; de naam is wettelijk beschermd. Hetzelfde geldt voor de opleiding tot medewerker Kinder-buro. DOEL VAN DE OPLEIDINGEN.:
Opleiding Holistisch Therapeut Wellness Academie.
Na afloop ben je in staat om vanuit jouw kracht en intuïtie met behulp van deze behandelwijzen andere mensen vooruit te helpen. Als holistisch therapeut kijk je niet alleen naar de klacht, maar naar het totaalbeeld. Inhoud opleiding holistisch therapeut.
Ananta opleiding tot holistisch coach therapeut De Betere Wereld.
Home Blog Ananta opleiding tot holistisch coach therapeut. Ananta opleiding tot holistisch coach therapeut. 11 oktober 2013 0 Reacties Erwin Polderman. Een terugblik van een afgestudeerde student. Ananta Opleidingen is een erkende 4 jarige HBO opleiding tot holistisch coach en therapeut.
Beroepsopleiding CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling.
Na afronding van de opleiding kan de afgestudeerde holistisch energetisch therapeut zelfstandig clienten behandelen op een daadwerkelijke additieve wijze, aanvullend op de reguliere geneeskunde. Met het diploma van Holistisch Energetisch Therapeut kan men zich als geregistreerd therapeut aansluiten bij de beroepsvereniging Verbond Van Energetisch Therapeuten VVET.
Opleiding Allround Holistisch Gezondheidstherapeut Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak ga je op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor de problemen. De opleiding Holistisch Gezondheidstherapeut bestaat uit verschillende modules die jou alle inzicht bieden in het herstellen van de fysieke en mentale gezondheid op een natuurlijke manier.
Opleiding Holistische Coach Ananta.nl.
Ananta biedt u een opleiding holistische coach. De opleiding tot holistisch coach en therapeut is een 4-jarig beroepsopleiding op Hbo-niveau. Binnen de opleiding worden technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen aangeboden en geïntegreerd tot een unieke en persoonlijk begeleidingsvorm.
Malva België.
Er zijn regelmatig open dagen en je kunt altijd bellen of mailen. Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie.

Contacteer ons