Meer resultaten voor holistische therapie

holistische therapie
Holistisch therapeut holistische therapie in Deurne Antwerpen Vind een Therapeut.be.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Holistisch therapeut voor holistische therapie in Deurne Antwerpen.
Holistisch Therapie Centrum België.
Holistisch Therapie Centrum. In ons centrum worden de holistische behandelingen, waaronder, kinesiologie, acupuntuur en reiki uitgevoerd door Sophia Moens, die zich vanuit de kinesitherapie steeds verder heeft ontwikkeld in deze alternatieve geneeswijzen. Het uitgangspunt van holistische therapieën is dat de mens en zijn gezondheidsklachten één geheel vormen, en dat door het opheffen van blokkades en het herstellen van evenwichten, het zelfgenezend proces in werking wordt gezet.
Holistisch Therapeut.
Delen die elkaar beïnvloeden. Als Holistische therapeut en Reiki-Master beschik ik over verschillende technieken die je kunnen helpen. Afhankelijk van je klacht of hulpvraag kan ik je behandelen op energetische wijze, door middel van magnetiseren of Reiki; met een coaching-sessie of een combinatie van beide. Ik behandel tevens met EFT Emotional Freedom Techniques en met behulp van individuele en familieopstellingen. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van de klachten. Naast de behandeling kunnen nieuwe inzichten het zelf genezend vermogen stimuleren waardoor je de balans in jezelf hervindt. Je komt in je kracht te staan. Holistisch therapie kan veel oplossen; klachten verminderen of verdwijnen.
Holistische coach, energetische therapie healing Amsterdam Den Haag.
Holistische coaching, energetisch therapie healing Amsterdam Den Haag. Holistisch coach energetisch therapeut. Ik ben holistisch coach. Dit betekent dat ik in mijn behandelingen alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag gedachten en overtuigingen, maar ook voor de lichamelijke, emotionele en energetische aspecten.
Holistische therapie.
Fysieke en psychische klachten ontstaan wanneer we tegen de stroom van het leven ingaan. Holistische therapie is één van de voornaamste alternatieve geneeswijzen die er momenteel beschikbaar zijn en die momenteel de beste resultaten geeft op het gebied van het in balans brengen van energie.
Holistisch therapeut holistische therapie Vind een Therapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Holistisch therapeut voor holistische therapie. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.
Wat doet een holistische therapeut?
Wat doet een holistische therapeut? Home / informatie / wat doet een holistisch therapeut? Door Laura Hiddinga. Is holistische therapie de behandelingmethode voor jou? Lees wat een holistische massage therapie inhoudt en met welke klachten ermee verlicht kunnen worden. Wat is holistische therapie?
Holistisch therapeut holistische therapie Vind-een-Therapeut.nl.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt therapie? Wanneer in therapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op Vind-een-Therapeut.nl. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Holistisch therapeut voor holistische therapie.

Contacteer ons