Resultaten voor holistische therapie

holistische therapie
Holistisch Energetisch Therapie Centrum Paramedische Geneeskunde.
Onze praktijk is aangesloten bij de BATC. Degenen die zijn aangesloten bij deze Beroepsvereniging werken vanuit de holistische visie, gebaseerd op de 5 natuurgerichte principes. In onze praktijk werken wij als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met een breed scala van behandeltechnieken.
Holistische coach, energetische therapie healing Amsterdam Den Haag.
Holistische coaching, energetisch therapie healing Amsterdam Den Haag. Holistisch coach energetisch therapeut. Ik ben holistisch coach. Dit betekent dat ik in mijn behandelingen alle relevante factoren meeneem die van invloed zijn op je gedrag. Ik heb niet alleen aandacht voor de mentale aspecten van je gedrag gedachten en overtuigingen, maar ook voor de lichamelijke, emotionele en energetische aspecten.
Opleiding Holistisch Therapeut Wellness Academie.
In de opleiding holistisch therapeut leer je een waaier aan holistische therapieën, die je afzonderlijk van elkaar of in combinatie met elkaar kunt inzetten bij het behandelen van je klanten. Je leert de basisprincipes van chakratherapie, je gaat aan de slag met oorkaarstherapie, moxatherapie en aromatherapie. Ook leer je massages geven als shiatsu, cranio-sacraal therapie, klankmassage en holistic pulsing.
Factsheet holistische theorie.
Hoe gebruik je deze factsheet? De factsheet legt kort en duidelijk uit wat de holistische theorie is, uit welke elementen deze is opgebouwd en wat de plek ervan is in het gedragstherapeutisch proces. Op de achterkant vind je een invulformulier om zelf een holistische theorie op te stellen.
Hans van Hamond Praktijk voor Manuele en Natuurlijke behandelingen.
Ook vindt u informatie over de verschillende therapieën waarmee ik werk. Het kenmerkende van holistische therapie is, dat het gericht is op de mens als geheel. Dit betekent dat de holistisch therapeut de mens begeleidt bij heling op vier verschillende niveaus of lichamen; het fysiek lichaam, het psychisch lichaam, het emotioneel en energetisch lichaam.
Holistisch Therapeut.
Delen die elkaar beïnvloeden. Als Holistische therapeut en Reiki-Master beschik ik over verschillende technieken die je kunnen helpen. Afhankelijk van je klacht of hulpvraag kan ik je behandelen op energetische wijze, door middel van magnetiseren of Reiki; met een coaching-sessie of een combinatie van beide. Ik behandel tevens met EFT Emotional Freedom Techniques en met behulp van individuele en familieopstellingen. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van de klachten. Naast de behandeling kunnen nieuwe inzichten het zelf genezend vermogen stimuleren waardoor je de balans in jezelf hervindt. Je komt in je kracht te staan. Holistisch therapie kan veel oplossen; klachten verminderen of verdwijnen.
Holistische praktijk De Vlieger.
Marjanne Wolsink, Den Haag, Holistische Therapie, EMDR, Reiki, Holistische Hypnose, HGT.
Tevens gecertificeerd Holistische Hypnose en EMDR therapeut voor doeltreffend behandelen van trauma op verantwoorde, holistische wijze. Nadat ik voor hoge bloeddruk het reguliere medische circuit had doorlopen, bleef mij alleen nog de mogelijkheid om de rest van mijn leven medicijnen te slikken.

Contacteer ons