Meer resultaten voor energetisch therapeut utrecht

energetisch therapeut utrecht
MIRJAM Vermoeid.
Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik de opleiding Energetische Therapie aan de HGU in Utrecht ben gaan volgen, tegelijkertijd met de opleiding Meridiaantherapie in Witten, Duitsland. In 1969 ben ik geboren en heb mijn jeugd in Twente doorgebracht. Ruim 25 jaar woon ik in Nijmegen, leef samen met mijn man, met wie ik jarenlang heb samengewerkt. Onze twee kinderen staan inmiddels op eigen benen. Met plezier werk ik in mijn praktijk. Gevoeligheid, geduld, nuchterheid, creativiteit, humor, doorzettingsvermogen en zorgzaamheid zijn eigenschappen die ik daarbij graag inzet! LAAT DE ZON WEER SCHIJNEN. HOE ENERGIEK JE JE VOELT, SPEELT EEN WEZELIJKE ROL IN DE MATE WAARIN JE GELUKKIG, PRODUCTIEF EN CREATIEF BENT. Praktijk voor Energetische Therapie. Mirjam van Moorselaar St. Jacobslaan 34 6533 BT Nijmegen Tel: 06 47 33 81 62 Mail: info@vermoeid.nu Website: www.vermoeid.nu. De praktijk is aangesloten bij.: De praktijk is ook aangesloten bij de geschilleninstantie QUASIR. AGB code Therapeut: 90102331.
Energetische Therapie Praktijk Sadana.
Maag en Darmklachten. Het onderstaande informatie filmpje geeft u uitleg over wat Energetische therapie nu eigenlijk inhoud. Dit informatie filmpje is gemaakt aan het opleidingsinstituut CAM welke is gevestigd in Utrecht. Het betreft ook informatie over de beroepsopleiding tot Energetisch Therapeut.
Welkom op Magnetiseur.nl Healingmind Cees van Huik, energetisch therapeut en magnetiseur.
Natuurgeneeskundig therapeut Cees van Huik magnetiseur behandelt zijn cliënten op basis van energetische therapie. Cees van Huik is met succes afgestudeerd aan Het Johan Borgman College te Utrecht en behandelt cliënten van 8 tot 80 jaar. Ieders lichaam bevat positieve en negatieve energiepunten Chakra's.
Energetische Therapie Academie.
Gezondheidsrecht en Ethiek: Over wetten in de gezondheidszorg, ethische gedragscodes en vraagstukken, de praktisch-ethische aspecten van het beroep van de energetisch therapeut tegen de achtergrond van bestaande regelingen in de gezondheidszorg. En over de uitvoeringsregelingen van het verzekeringsstelsel waarbinnen de energetisch therapeut functioneert.
Cursussen / Opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut Holistisch Energetisch Therapie Centrum Digitale Sociale Kaart Nederland.
Een therapeut zien wij als iemand; die bereid is; de mensheid te dienen. Holistisch Energetisch Therapeut kan men alleen worden via onze opleiding; de naam is wettelijk beschermd. Hetzelfde geldt voor de opleiding tot medewerker Kinder-buro. DOEL VAN DE OPLEIDINGEN.:
Opleiding Energetisch Therapeut Alternatieve Geneeswijzen.
Alternatieve Geneeswijzen Friesland. Alternatieve Geneeswijzen Drenthe. Alternatieve Geneeswijzen Groningen. Alternatieve Geneeswijzen Utrecht. Alternatieve Geneeswijzen Flevoland. Alternatieve Geneeswijzen Overijssel. Alternatieve Geneeswijzen Noord-Holland. Alternatieve Geneeswijzen Zuid-Holland. Alternatieve Geneeswijzen Gelderland. Alternatieve Geneeswijzen Noord-Brabant. Alternatieve Geneeswijzen Zeeland. Alternatieve Geneeswijzen Limburg. Alternatieve Geneeswijzen Belgie. Opleiding Energetisch Therapeut.
Energetische therapie Renske Natuurlijk.
Er zijn mensen die daar hun hobby van maken en anderen die er hun beroep van maken. In de jaren tachtig heb ik in Utrecht een opleiding als energetisch therapeut gevolgd. Op dit moment is dit Het Johan Borgman College HJBC: www.hjbc.nl.
Home Mens en Intuïtie Amersfoort.
Op maat voor bedrijven en instellingen. Meditatie op de werkvloer en bedrijfstoepassingen van onze opleiding wordt steeds meer gevraagd. Mens Intuïtie levert maatwerk. Mens en Intuïtie heeft een definitieve registratie bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, en is aangesloten bij het Verbond Van Energetisch Therapeuten.

Contacteer ons