Zoeken naar therapeutische opleidingen

therapeutische opleidingen
Opleidingen: Rapunzel.
Doorheen de jaren groeide Rapunzel uit van een kleinschalig vormingscentrum tot een erkend en gerenommeerd opleidingscentrum waar hulpverleners zich kunnen herbronnen en bijscholen. Ontdek als eerste al het nieuws over onze workshops, opleidingen en studiedagen. Ik ontvang graag de nieuwsbrief.
Kenniscentrum Coaching Open mind.
Ons aanbod opleidingen gaat van persoonlijke tot zakelijke begeleiding. De diverse opleidingen vullen elkaar aan doch overlappen niet. Open Mind heeft een ruim aanbod opleidingen die zich situeren in het ontwikkelen van sociale vaardigheden en persoonlijke groei. De opleidingen zijn alle gemaakt vanuit de visie van Open Mind en delen dan ook een aantal unieke aspecten.:
Cursus De Schoonheidsschool.
In ruil krijg je een geïllustreerd lesboek, professionele begeleiding van een ervaren energetisch therapeut, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start! Kortingen, subsidies en voordelen. De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
Het opleidingsproces wordt afgesloten op basis van een eindwerk waarin het beschrijven van een eigen systeemtherapeutische stijl op de therapeutische praktijk en de professionele identiteit het belangrijkste thema is. Voor meer details en vakinhouden kan je terecht in de programmagids.
Runningtherapie.
Ontstaan opleiding tot Runningtherapeut. Sinds 2012 biedt de vzw IALA opleidingen tot runningtherapeut aan en levert ondersteunende diensten voor de afgestudeerde runningtherapeuten. Informatie over de inhoud van de opleiding runningtherapeut: meer info. Heb je vragen of opmerkingen over de website of voor vzw IALA, aarzel dan niet om contact op te nemen via info aanvragen.
Opleiding tot INPP-therapeut INPP.
Na het afronden van de opleiding bent u in staat om signalen van neuromotorische onrijpheid te herkennen en kan u gericht een oefenprogramma opstarten. Dit kan u als therapeut toepassen in uw privépraktijk, maar ook op school wanneer u een kind individueel begeleidt als zorgleerkracht.
Onderwijskiezer.
Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Academisch gerichte bacheloropleidingen hebben als doel voor te bereiden op een master en dus niet rechtstreeks op dit beroep. Ze worden hier vermeld om het instapniveau van de opleiding aan te geven.
Docenten Leren Over Leven.
Lieve werkt voor Leren over Leven als docent en leertherapeut. May Michielsen is klinisch Psycholoog en volgde talrijke therapeutische opleidingen waaronder de Masterclass contextuele therapie, echtpaartherapie bij Fons Van Steenwegen, Gestalttherapie en EMDR. Zij heeft ruim 30 jaar een zelfstandige praktijk als psychotherapeut voor individuen, echtparen en gezinnen.

Contacteer ons