Op zoek naar therapeutische opleidingen?

therapeutische opleidingen
Therapie opleiding: Vind een opleiding tot therapeut.
Therapeuten, coaches counselors. Uitgebreid zoeken Minder uitgebreid zoeken. Een moment geduld, we halen uw resultaten op. Klik door en bekijk onze opleidingen en workshops!" Welkom op onze site. Schrijf je nu in! Workshops, cursussen en opleidingen. Euthanasie en Palliatieve sedatie in de thuiszorg.
Erkende opleidingen worden verzorgd door deze centra BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Naam van de opleiding.: Opleiding contextuele hulpverlening en therapie. Opleiding tot Relatietherapeut. Het LIST geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2004. Opleiding Systeem Psychotherapie Haacht. Opleiding Systeem Psychotherapie geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2008.
Eén of meerjarige opleidingen Lut Celie Erkend Psychotherapeut.
Voor meer info.: Eén of meerjarige opleidingen. Integratief Verliescounselor voor kinderen en jongeren. De opleiding Integratief" verliescounselor voor kinderen en jongeren" biedt een integratie van persoonlijkheidswerk en leren verbinding maken met de binnenwereld en van kinderen en jongeren. Hoe om te gaan met hun gekraste ziel, bekraste armen, hun ontploffingen, ondergesneeuwde of ontembare emoties, hun apathisch gedrag correlatie emotie en gedrag, en dit vanuit verschillende werkmethodieken.
Alle cursussen, trainingen en opleiding ivm psychotherapie op een rij.
Welkom op onze site. Workshops, cursussen en opleidingen. Verwerking van mishandeling en misbruik. Reiki II cursus. Voor therapeuten: Hoe herken ik narcistisch misbruik? Info-avond Gestalt Therapie Opleiding. Masterclass groepsdynamica: trauma, rouw en herstel in groepen bijna vol! Vind meer hulpverleners op.
Op zoek naar een fijne therapie-opleiding Psychopraat.
Momenteel werk ik niet volgens één bepaalde stroming, maar volg ik heel erg mijn gevoel. Uiteindelijk is de basishouding bij de verschillende stromingen ook ongeveer gelijk, en is het net de therapeutische relatie en niet de stroming die het meest helpend is.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Naast het dieper doorwerken van de therapeutische grondhoudingen en eigen themas is er toenemende aandacht voor meer specifieke elementen in het therapeutisch proces. De opleideling leert typische processignalen markers herkennen en tevens hoe hij of zij hier therapeutisch kan op inspelen.
Educatieve Academie Berchem vormings en opleidingsinstituut.
het hanteren van diverse kunstzinnige vormen met de bedoeling bewustwording, communicatie, interactie en herstel te bevorderen. het begeleiden van therapeutische processen door middel van beeldend werken, dans, drama, muziek en stem, zowel met individuen als met groepen. het integreren van kunstzinnige werkvormen in het eigen beroep. het verfijnen van de eigen creativiteit. Interactionele Vormgeving staat voor een interactief model waarbij stromingen en wereldbeelden met elkaar in interactie worden gebracht. Elke stroming blijft in haar eigenheid bestaan en is een mogelijkheid die kan bijdragen tot een ruimere werkelijkheid. Vorming op maat. Wil u graag een vorming aanbieden aan uw medewerkers? Dan staan wij graag klaar om op maat van uw organisatie een training of opleiding uit te werken. De Educatieve Academie biedt I.V.-studenten de mogelijkheid om Supervisie te volgen. Hier leest u er meer over. Workshops voor iedereen. Bij de Educatieve Academie kan je terecht voor een waaier aan workshops als je naar zelfverwezenlijking wil streven. Over de educatieve academie. De Educatieve Academie is een vormings en opleidingsinstituut gelegen in Antwerpen-Berchem. De organisatie biedt sinds 1989 een gevarieerde waaier van bij-scholingsmogelijkheden aan. De opleidingen, trainingen en workshops beslaan het brede terrein van de geestelijke en relationele groei.
vierjarige therapeutenopleiding Educatieve Academie.
Heldere integratieve kaders ondersteunen onze methode: I.V-driehoek, vier kwadranten, integratief en integraal ontwikkelingsmodel, hypothesemodel. De docenten zijn integratieve therapeuten gespecialiseerd in één of meerdere basisrichtingen in de psychotherapie experiëntieelgeoriënteerde, cliëntgerichte, systeemgeoriënteerde, cognitieve-gedragstherapiegeoriënteerde, analytisch-georiënteerde en/of een bepaalde specialisatie zoals traumaverwerking, koppeltherapie, lichaamswerk. Alle docenten doen ook therapeutische begeleidingen, meestal binnen een eigen praktijk.

Contacteer ons