Resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Spirituele Opleiding Maylight.
Ben jij op zoek naar een betrouwbare spirituele opleiding in Amsterdam, Hoofdorp, Haarlem e.o? Maylight Instituut voor Spirituele Mentale Training is voorzien van een breed diversiteit aan spirituele opleidingen, producten en diensten. Tijdens onze spirituele opleiding leer je hoe je de energie met anderen moet verbinden en leer je ook over de achtergrond van de spiritualiteit.
Jacqueline Philips Wie ben ik?
Ik ben reeds verschillende jaren" professioneel" bezig en ben vooral dankbaar voor de continue ontwikkelingen in mijn leven en de vele informatie die ik mag ontvangen van de lichtwereld! Daardoor kan ik jullie ook deze opleidingen aanbieden! Mijn innerlijke leiding ondersteund en versterkt mijn ontwikkeling! Het is ook fijn om te zien hoe mensen opnieuw de draad van hun leven opnemen. Ik doe géén toekomstvoorspellingen en géén persoonsbeschrijvingen! Prioriteit voor mij is" eerlijkheid" Ik weet niet op voorhand hoe een consult zal verlopen en beloof ik daarom ook nooit iets, maar het is fijn om te zien hoe velen geholpen worden. Ik hou mij ook bezig met volgende zaken.: Ik leg contact met overledenen. Ik begeleid kleine groepen mensen die interesse hebben in het mediumschap en hun eigen spirituele ontwikkeling!
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent: Professioneel begeleiden op persoonlijk en op transpersoonlijk vlak Centrum GEA.
Wat is coaching? Het woord coaching wordt gebruikt als verzamelnaam voor elke vorm van begeleiding van anderen in hun zelfontplooiing, innerlijke groei en bewustwording, met het oog op het vergroten van de communicatieve, mentale, emotionele en spirituele intelligentie. Wat is specifiek aan deze opleiding?
Spirituele NLP opleiding met Enneagram NLP-NU.
Spirituele NLP opleiding Rotterdam. Homepage Spirituele NLP opleiding met Enneagram. Een erkende 17 daagse Spirituele NLP opleiding. Voor mensen die bewust in het leven willen staan. We zijn bijzonder blij dat je overweegt om een NLP opleiding te gaan doen met een extra verdiepend karakter.
Home.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief! Onze activiteiten zijn in de volgende drie themas ingedeeld.: School voor Spiritualiteit. Cursussen, workshops, lezingen rond spiritualiteit vanuit diverse tradities. De Poort is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI.
Leiderschap, identiteit en spirituele ontwikkeling Arcturus.
Gratis Infosessies Loopbaanbegeleiding. Gratis Infoavonden Opleidingen. 3203 488 40 54 info@arcturus.be. 0 Shopping Cart. Leiderschap, identiteit en spirituele ontwikkeling. Deze opleiding laat je door een ontwikkelings en ervaringsperspectief gaan voorbij conventionele niveaus van denken. Dit levert naast een dieper inzicht in persoonlijke en sociale processen, ook een groter vermogen op om het wezenlijke te raken en te delen.

Contacteer ons