Meer resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
Opleiding Spiritualiteit Zingeving Academie.
Om een ruimer inzicht in de eigen levensloop, thematiek te verkrijgen maakt de student om te beginnen kennis met de spirituele biografie: via de methodiek van het autobiografisch schrijven worden fragmenten van de eigen levensweg en die van anderen onderzocht.
Additionele opleiding Spirituele Therapie.
De opleidingen Spirituele Therapie ontwikkeld door Loucas worden praktisch ondersteund door twee werkboeken die hij schreef. Dit maakt de opleiding Spirituele Therapie tot een gedegen opleiding waarin studie en ervaring samengaan. Loucas van den Berg coacht in zijn praktijk professionals en particulieren die individueel willen oefenen met de effecten van zijn holistische spirituele therapie ten behoeve van de genezing van persoonlijke klachten alsmede voor therapeutisch gebruik naar anderen.
Spiritualiteit cursus, workshop, opleiding activate.me.
Thuis in Jezelf. 26/04 2000-2130: 1 lesdag. Lezing: Demonstratie-avond Mediumschap. Mogelijk heeft u wel eens het gevoel dat er iemand bij u is uit de Spirituele Wereld, maar twijfelt u er aan of de tekens die u krijgt. De Kleine Bron.
Palliatieve Zorg Turnhout Postgraduaat Thomas More.
Palliatieve zorg is een ethisch verantwoorde vorm van zorgverlening aan patiënten in de laatste levensfase. Palliatieve zorg wil borg staan voor een goede pijnbestrijding en symptoomcontrole, psychosociale, emotionele en spirituele begeleiding van patiënt en familie en ondersteuning bieden bij het rouwproces van de nabestaanden.
Wake Up opleiding in energiebewustzijn en persoonljike groei Deze Opleiding is offline VindeenTherapeut.be.
Energiewerk en persoonlijke groei zijn de 2 grote pijlers van de WAKE UP jaaropleiding. In deze opleiding leer je. je energieveld en dat van de ander ontdekken. healingtechnieken naar het werk van Barbara Brennan. balans te vinden tussen je fysieke en je spirituele Zelf.
OPLEIDINGEN.
Ingeborg volgde vele gegradueerden opleidingen en werd een enthousiaste Lightbody docente. Radiance: Self-Exciting Building Your Light Body. Radiance: Filling in the frequencies.Frequencies of Vision, Precision, Intensity, Clarity, Harmony, Brilliance, Transparancy. Ceremonies of Initiation: Intuition, Illumination, en Inspiration gegradueerden opleiding door DaBen and Orin. Radiance: Self-Exciting-Building Your Light Body. Radiance: Transmitting Light Teachers course. 2006, Initiatieproces Chennai-India. Opleiding tot onenessfacilitor. In 2006 werd Ingeborg Onenessfacilitor aan the Onenessuniversity te Chennai, India. Oneness Blessing initieert een neuro-biologische verandering in de hersenen die de zintuigen in staat stelt om vrij te zijn van de tussenkomst en hinder van het denken. 2013, Verdiepingsmaanden India, Onenessuniversity Andra Pradesh. Opleiding tot deekshatrainer. 2008, Soundhealingworkshop Jonathan Goldman, Denver USA. 2009 Ingeborg TM Sergeant volgde de opleiding tot master instructor bij Steven Thayer. 2012 Theatertherapie opleiding Antwerpen, Educatieve Academie Antwerpen. 2014 Ingeborg volgt sinds 2014 de erkende opleiding Toegepaste psychologie met als specialisatie coaching aan het NCOI. Het is haar intentie om een brug te bouwen tussen haar ervaring in de spirituele wereld van zelfontplooiing en deze in afstemming te brengen met de wetenschappelijke benadering van de psychologie en coaching.
Opleidingen binnen Bridgeman. Transformatiecoach, spirituele opleidingen.
Dit groepsprogramma geeft je de tools om in je eigen spirituele meesterschap te gaan staan, zonder dat je tegen iets of iemand aanleunt. Dit vereist een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want, het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd. Bekijk hier ons volledige aanbod van retraites, workshops en opleidingen.
Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen opleiding_netwerken.htm.
Het inhoudelijk programma is gelijklopend in de verschillende netwerken, volgende themas komen aan bod: filosofie en basisprincipes van palliatieve zorg, verkenning van het palliatief landschap, pijn symptoomcontrole, persoonsgerichte zorg, emotionele zorg, spirituele zorg, ethische en juridische aspecten, communicatie en vroegtijdige zorgplanning, medisch begeleid sterven, rouw en verlieservaring en zorg voor de zorgenden.

Contacteer ons