Meer resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
Spiritualiteit cursus, workshop, opleiding activate.me.
In de breedste zin heeft spiritualiteit te maken met zaken gerelateerd aan de geest Latijn spiritus. Rond spiritualiteit bestaan er verschillende visies, al dan niet gekoppeld aan religie. Centraal staat de bewustwording: het besef van het eigen ik en de omgeving, weg van de automatische piloot.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Op 7 oktober is het Voka Open bedrijvendag. Wist je dat je dit jaar ook een kijkje kan nemen achter de schermen bij VDAB?
Spirituele Intuïtieve Academie.
Voor overige vragen of inschrijvingen kunt u terecht bij het secretariaat van de Spirituele Intuïtieve Academie. Op de website van De Spirituele Academie vind u uitgebreide informatie over de inhoud van de opleidingen, het lerarenteam en de locaties waar de diverse opleidingen worden gegeven in zowel binnen als buitenland.
Spirituele opleidingenHuisevenwicht-be.:
Heb je ook vaak het gevoel dat er meer isVertrouw je wel eens op je intuïtie? Valt jou ook wel eens iets toeWil je meer uit je leven en uit jezelf halen, ben je benieuwd naar je werkelijke zelfDan is dit misschien wel iets voor jou.
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Op deze website vind je alle informatie over spiritualiteit en spirituele centra in Vlaanderen. Op de activiteitenkalender worden dagelijks nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Daarnaast vind je hier interessante informatie over spirituele en alternatieve onderwerpen, boeiende artikels, channelings, meditaties, muziek, video's, enz.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Voor wie is deze workshop Intuïtieve ontwikkeling? Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou.
Omgaan met de beleving van de bewoners en hoe zie je jezelf een spirituele benadering OOSTENDE CNPV.
Deze vorming wil allereerst verduidelijken waar spiritualiteit over gaat en hoe elk mens hier op zijn of haar manier mee bezig is. Er wordt stilgestaan bij het herkennen van spirituele noden en vragen van bewoners of patiënten en samen geoefend in het leren omgaan hiermee.
Een spirituele cursus is mindfulness Thuisstudie.net.
Alleen wettelijk erkende opleidingen hebben recht op studiefinanciering en mogen een graad vermelden zoals ing, ir of master. Wel kunnen de spirituele opleidingen in aanmerking komen voor een fiscale aftrek van de studiekosten als ze met je toekomstig beroep te maken hebben.

Contacteer ons