Zoeken naar spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
opleiding energetisch therapeut geaccrediteerd opleiding spiritueel therapeut.
Vanishing Twin VTS. Spirituele HBO opleidingen School Of Life. De opleiding wordt per jaar verdeeld in vier blokken van vier lesdagen. Tijdens de eerste twee lesjaren ligt de nadruk op je energetische ontwikkeling als therapeut en ga je werken met proefcliënten.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
Wij bieden deze workshop Intuïtieve ontwikkeling aan voor iedereen die op een spirituele manier in het leven wil staan. Als je al ondervonden hebt dat je niet alles aan het toeval kan toevertrouwen en je wil daar iets meer over weten, dan is dit iets voor jou.
De Kleine Bron.
Klik hier voor ons volledige programma. Workshops, opleidingen cursussen. We organiseren in verschillende locaties regelmatig workshops en cursussen met thema's' die te maken hebben met bewustwording, spiritualiteit, gezond leven, creativiteit enz. Door verschillende lesgevers uit die iets speciaals te bieden hebben op hun terrein.
Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen.
De multidimensionale, spirituele Elohim Beroepsopleidingen brengen al sinds 1989 een belangrijke basis voor je eigen praktijk en docentschap. zelfrealisatie coach, spirituele opleidingen, healer reader coach, energetisch therapeut. aanmelden nieuwsbrief zoeken links contact. De multidimensionale helende tuinen en het Lemurisch bos van Groningen Drenthe.
Wielwerk Opleidingen: het adres voor spirituele opleidingen.
Wielwerk Opleidingen werkt volgens de Wielwerkmethode, waarbij de natuur je spirituele leermeester is die je stuurt naar het meest spirituele wat je hier op Aarde kunt doen: leven. De balans tussen mens en natuur, dat is waar het om draait.
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Op deze website vind je alle informatie over spiritualiteit en spirituele centra in Vlaanderen. Op de activiteitenkalender worden dagelijks nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Daarnaast vind je hier interessante informatie over spirituele en alternatieve onderwerpen, boeiende artikels, channelings, meditaties, muziek, video's, enz.
SPIRITUELE PSYCHOLOGIE Levensschool.
Tijdens de twee lesdagen spirituele psychologie wordt de inhoud van de cursus transpersoonlijke psychologie verder uitgediept. De cliënt-consulentrelatie komt hier meer centraal te staan. Inschrijving voor deze cursus is dan ook enkel mogelijk wanneer je ook de lessen transpersoonlijke psychologie hebt gevolgd.
Spirituele HBO opleidingen School Of Life.
Je kunt bij School of Life niet alleen spirituele HBO opleidingen volgen, maar je kunt ook deelnemen aan diverse interessante workshops. Spirituele HBO opleidingen. Spirituele HBO opleidingen en workshops. Tijdens de spirituele HBO opleidingen van School of Life komen een aantal essentiële onderdelen aan bod.

Contacteer ons