Op zoek naar opleiding hypnotherapie?

opleiding hypnotherapie
Hypnose basisopleiding Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Vijfdaagse opleiding door de Vlaamse Vereniging voor Hypnotherapie VHYP op campus Kortenberg. De lessen en workshops vinden plaats op campus Kortenberg, op vijf dagen gespreid binnen drie maanden, telkens van 9.30 17.00 uur. Info en inschrijven via de website van de VHYP.
Hypnose Opleiding: Wordt Hypnotherapeut in 2017 in 7 Dagen!
Na het volgen van deze cursus hypnotherapie zal u ook uw familie en vrienden kunnen helpen. Wat je zal kunnen na het volgen van deze opleiding hypnotherapie. Na deze opleiding zal je in staat zijn om jezelf andere mensen te hypnotiseren.
Hypnotherapeut Ria Saterdag Controle voor jou.
Ik behaalde einde 2014 mijn practitioner diploma. In maart 2015 genoot ik een extra opleiding voor het virtuele maagband programma en in mei 2015 ben ik gestart met mijn masteropleiding in de hypnotherapie, eveneens bij het Hypnose Instituut die ik succesvol heb kunnen afronden einde augustus 2015.
HYPNAC hypnocursus.
Deze cursus wordt gegeven door ervaren en professionele hypnotherapeuten die dagdagelijks met hypnotherapie bezig zijn en bovendien elk een specifiek domein van de hypnose kunnen benaderen. De docenten zijn lid van de wettig erkende beroepsvereniging Naturopathica. De opleiding werd door deze beroepsvereniging geaccrediteerd.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Integratieve Hypnotherapeut.
Opleiding tot Integratieve Hypnotherapeut. 3-jarige post hbo/wo beroepsopleiding. 2-jarige opleiding in Integratieve Counseling waarin: werken met waaktrance, alledaagse trance, meditatieve trance en absorptie trance. 1-jarig opleiding Integratieve Hypnotherapeut waarin onderbrekingstrance en hypnotische trance in Klassieke en Neoklassieke Hypnotherapie. Erkend door de NBVH.
Opleiding hypnotherapeut De kracht van hypnose.
ADD ADHD allergieen Angst Barendrecht bevalling brandwonden burnout dwangneurose examenvrees Fobie gezien worden hoofdpijn Hypnose Hypnosecoach hypnotherapeut hypnotherapie leerproblemen managers migraine nachtmerries nare dromen nazorg opleiding pijn pijnbestrijding plankenkoorts pleinvrees presenteren ptss showhypnose stotteren succes tandarts vliegangst workshop zelf genezen zelfhypnose.
De 4 grote vergissingen die een langdurige hypnotherapie opleiding maakt.
Zo vind je een 4 daagse opleiding, een 7 daagse opleiding, een 2 keer 3 daagse opleiding en nog wat varianten. Zijn bovenstaande hypnose opleidingen nu beter of juist slechter dan de langdurige hypnotherapie opleiding van 2 tot zelfs 3 jaar?
Deskundige in de oplossingsgerichte hypnotherapie Korzybski instituut vzw.
Deskundige in de oplossingsgerichte hypnotherapie. Certficaat uitgereikt door het Korzybski Instituut. Het is een specialisatie-opleiding in de oplossingsgerichte cognitieve therapie en in de systeemtherapie. In samenwerking met het Milton H. Erickson Instituut Vlaanderen. In het opleidingsprogramma werden volgende elementen behandeld.:

Contacteer ons