Resultaten voor opleiding bach bloesem therapeut

opleiding bach bloesem therapeut
opleiding energetisch therapeut spiritueel opleiding bach bloesem therapeut.
opleiding bach bloesem therapeut. Cursus Bach bloesemtherapie. Gebruik en dosering van de Bach Bloesem Remedies. Op welke tijden kan men de remedies het beste innemen? Algemene richtlijnen voor het gebruik van de Bach Bloesem Remedies. Veel gestelde vragen over Bach Bloesem Remedies.
De Walnoot.
De Walnoot gaf het boek Heel worden met Bach bloemen uit dat geschreven werd door Jef Strubbe en dat een nuttige en vooral praktische handleiding wil zijn bij het dagelijks gebruik van de Bach remedies in noodsituaties, bij ziekte, voor kinderen, planten en dieren, als hulp bij verslavingen, enz.
De Bosrank Bachbloesems Opleidingen en Advies. Untitled. Untitled.
De professionele geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Cursus VeraAmi Methode Mind training. Cursus Inner Love Smile Therapy. Cursus G-Jo Drukpunten techniek. Cursus Quantum Touch. Maak een afspraak en ervaar zelf wat Bachbloesems voor u kunnen betekenen. Ik werk volgens de ORIGINELE dosering van Dr. Bach, waarbij rekening wordt gehouden met het inzichtschema en uw bodily-type lichaamstype.
Bachbloesemtherapeut bachbloesemtherapie VindeenTherapeut.be.
Vind een therapeut. Vind een cursus. Burnout / burn-out. Afslanken / afvallen. Angst Sociale angsten. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Gilles de la Tourette. Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. Kind ouder problemen. Maag en darmklachten. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten.
Bach Cursussen Bloesems van Bach.
Waar te koop. FAQ Contact Bijzondere toepassingen Literatuur Bloesem van de maand. Home Producten Bach Bloesems Dr. Bach Consulenten Cursussen Bach Rescue Waar te koop. Nederland: Niveau 1. Nederland: Niveau 1 Schriftelijk. Nederland: Niveau 2. Nederland: Niveau 3. Nederland: Training overig. Bach Niveau 3 Dieren. De practitioners opleiding die uit drie delen bestaat, is erkend door de Dr.
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Online leren: vernieuwd aanbod! Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Sofie is van opleiding geschiedkundige en heeft ook een lerarendiploma op zak. Toen ze jaren geleden met gezondheidsproblemen te kampen kreeg, besloot ze zich te verdiepen in de aroma en fytotherapie, en zo groeide haar passie. Ze volgde voedingsleer en kruidenleer aan de Europese Academie en specialiseerde zich in talrijke energetische geneeswijzen: energetische aromatherapie volgens de 5 elementen, energetische orgaanstudie, aikido, welnesskinesiologie, Schüssler zouten, Bach bloesems, Kirlian fotografie, kleurenpunctuur volgens de methode van Mandel, acupunctuur, voetreflexologie.
Opleiding Bachbloesemtherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Je krijgt onder de knie hoe je kan bepalen welke bloesem het best past bij een bepaalde emotionele en energetische toestand. Er wordt ook tijd besteed aan het werken met Bachbloesemremedies bij kinderen. Na afloop heb je alle technieken onder de knie om jezelf en anderen met Bachbloesems op weg te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven! Voor iedereen toegankelijk. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die op een correcte manier met Bachbloesems wil leren omgaan. Je behaalt je waardevolle diploma op 8 lessen van 3 uren. Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. De opleiding Bachbloesemtherapie wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Je einddoel is een waardevol diploma. De laatste les leg je een examen af. Als je geslaagd bent, ontvang je het diploma waarmee je aan de slag kan als Bachbloesemtherapeut. Wat is de cursusinhoud? De opleiding Bachbloesemtherapie is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de lessen komend onderstaande onderwerpen aan bod.: Je toekomstmogelijkheden als Bachbloesemtherapeut. Het vinden van je eerste cliënten. De helende werking van Bachbloesems. De theorieën van Dokter Bach.

Contacteer ons