Meer resultaten voor geneeskunde opleiding

geneeskunde opleiding
Wat na je opleiding geneeskunde?
Stefanie Leunen stefanie.leunen@uhasselt.be 011 26 85 04. de opleiding ontleed. studie en studentenbegeleiding. WAT NA JE OPLEIDING GENEESKUNDE? De eerstelijnsgeneeskunde, waar de huisarts als vertrouwenspersoon fungeert, blijft van het allergrootste belang. Aan de andere kant kennen de klassieke specialisaties een voortdurend toenemend aantal subspecialiteiten die hooggekwalificeerde medici vragen.
Onderwijskiezer.
De opleiding begint met de fysicochemische en cellulaire grondslagen van de geneeskunde. Daarna klimt ze op naar de verschillende niveaus van weefsel, orgaan, mens en maatschappij. Je leert de verschillende kennislagen integreren en je begrijpt hoe die niveaus ziekte en gezondheid beïnvloeden.
Geneeskunde studie Wikipedia.
Dit is bijvoorbeeld het geval op respectievelijk de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Utrecht. In Nederland kan men zich niet zomaar inschrijven voor de opleiding Geneeskunde, omdat er minder opleidingsplaatsen dan aanmelders zijn. De overheid hanteerde daarom een numerus fixus instroombeperking geregeld via de Dienst Uitvoering Onderwijs voorheen de Informatie Beheer Groep.
Master geneeskunde profiel Universiteit Antwerpen.
Master in de geneeskunde. Master in de geneeskunde. Studieprogramma 180 sp. De opleiding Geneeskunde in Antwerpen is het resultaat van een doordacht concept. Topdeskundigen bieden actuele, wetenschappelijk gebaseerde kennis en hun ervaring in een steeds veranderende gezondheidszorg. Het onderwijs gebeurt in kleine groepen, met individuele begeleiding en inspraak, waarborgt een vlot contact met de professoren.
Bachelor geneeskunde Profiel Universiteit Antwerpen.
Dan maken wij in 6 jaar tijd een uitstekende arts van jou. Let op: als je in Vlaanderen geneeskunde wil studeren moet je slagen voor een toelatingsexamen. Tijdens je opleiding sta jij centraal. Je volgt les in kleine groepen en staat van bij de start van je opleiding aan het bed van de patiënt.
Opleidingen Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Gent.
Geneeskunde Vrije Universiteit Brussel.
Voor je specialisatie kan je bij de VUB heel wat kanten uit. De VUB biedt de volgende master-na-masters aan: Huisartsgeneeskunde, Specialisatische Geneeskunde, Arbeidsgeneeskunde, Jeugdgezondheidszorg, Ziekenhuishygiëne en Rampengeneeskunde. Specialistische Geneeskunde 120 SP. De opleiding Specialistische Geneeskunde loopt parallel met je assistentschap binnen je gekozen specialisatie.

Contacteer ons