Op zoek naar geneeskunde opleiding?

geneeskunde opleiding
Over ons Geneeskunde studeren.
btw: ik heb heel het middelbaar wetenschappen gevolgd, de laatste twee jaar wetenschappen-wiskunde met 6 uur wiskunde. Ik zit dus wel in een wetenschappelijke richting, maar toch zijn mijn punten voor wiskunde niet denderend. Moet ik me hier zorgen over maken bij een eventuele opleiding geneeskunde?
Bachelor geneeskunde Profiel Universiteit Antwerpen.
Dan maken wij in 6 jaar tijd een uitstekende arts van jou. Let op: als je in Vlaanderen geneeskunde wil studeren moet je slagen voor een toelatingsexamen. Tijdens je opleiding sta jij centraal. Je volgt les in kleine groepen en staat van bij de start van je opleiding aan het bed van de patiënt.
voltijd bachelor Geneeskunde Erasmus Universiteit Rotterdam.
In 2015 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is beoordeeld door 564 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.3 uit 5. bron: Erasmus Universiteit Rotterdam deze.
Geneeskunde opleiding kiezen: Welke past bij jou?
Daarna kun je jouw droom in de Geneeskunde tot werkelijkheid maken en als huisarts, apothekersassistente of als tropenarts gaan werken. Lees meer over Geneeskunde studeren en de beste opleidingen. Click here to see search filters. Deze opleiding is toegevoegd aan je vergelijkingslijst in de rechter kolom.
Geneeskunde studeren.
De opleiding geneeskunde van de UHasselt dompelt je onder in de wereld van een arts. In je tweede jaar doe je een verpleegstage in een ziekenhuis, in het derde jaar een ziekenhuis en huisartsstage. Op die manier leer je geneeskunde in al haar aspecten kennen én kan je proeven van de praktijk.
Vacatures Werken bij Erasmus MC. logo-erasmus. lifeline-menu. facebook. twitter. linkedin. instagram. play. pause. refresh. expand. contract. close. sound. mute. share. down. angle-left. angle-right.
24 36 uur. Oncologie verpleegkundige in opleiding Erasmus MC Kanker Instituut. 24 36 uur. Radiodiagnostisch laborant/ MBB'er' met CT specialisatie Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. 32 36 uur. Radiodiagnostisch laborant/ MMB'er' met specialisatie MRI Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. 32 36 uur.
Bachelor Geneeskunde: en dan? medischcontact.
Bijvoorbeeld een master waarin je wordt klaargestoomd tot onderzoeker of een die is gericht op specifieke deeltaken binnen de geneeskunde, zoals management. Door zulke masters kun je in je opleiding extra aandacht besteden aan je specifieke interesse, zonder dat je het zicht op het artsenberoep verliest.
Opleiding tot internist LUMC.
Tijdens je opleiding volg je onderwijs verzorgd door het ziekenhuis waar je werkt, plus algemeen onderwijs. Dit laatste is verplicht voor alle AIOS interne geneeskunde en alle AIOS van de vooropleiding interne geneeskunde.: Centraal Onderwijs Interne Geneeskunde COIG via de Nederlandse Internisten Vereniging NIV.

Contacteer ons