Resultaten voor complementaire geneeskunde

complementaire geneeskunde
Dr. Rini Verpraet Therapieën.
In de complementaire geneeskunde worden geneeswijzen gebruikt die volledig op zichzelf kunnen staan maar tegelijk aanvullend of complementair werken aan de klassieke geneeskunde. Deze technieken bieden vaak een waardevol, krachtig werkend en minder schadelijk alternatief. Om het evenwicht te herstellen en de patiënt weer heel te maken, gebruik ik complementaire geneeswijzen zoals acupunctuur, auriculotherapie, homeopathie, fytotherapie en voedingssupplementen.
complementaire geneeskunde.
De complementaire geneeskunde werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire geneeskunde is de benadering van ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens. De therapie is dus altijd op deze totaal visie gebaseerd.
Complementaire geneeskunde Gekneveld!
Dagcursus hormoonbalans voor vrouwen. Opleiding Trainer Hormoonfactor. Complementaire geneeskunde gekneveld. Gert Schuitemaker Suppletie. Home Complementaire geneeskunde gekneveld. Deel dit bericht! Koste wat het kost moet het VERTROUWEN in het Nederlandse zorgsysteem in stand worden gehouden. Niets mag dit vertrouwen ondermijnen.
Het kaf en het koren. Alternatieve therapieën in de weegschaal. SKEPP.
Het veld van wat ook wel eens complementaire geneeskunde wordt genoemd, is breed en divers. Edzard Ernst en Simon Singh schreven er een helder, kritisch en genuanceerd boek over en stelden het in Amsterdam voor aan het publiek op het jaarlijkse symposium van de Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Complementaire geneeskunde boekrecensie Stichting Skepsis.
Helmut Kiene, Complementaire geneeskunde universitaire geneeskunde: De strijd om de wetenschap aan het einde van de 20e eeuw. Nearchus, Hemrik, 3875., In 1992 publiceerde de Duitse Bundesärtztekammer een officiële gekozen vertegenwoordiging van de Duitse artsen een memorandum over geneesmiddelen en bijzondere therapierichtingen, waarin werd uitgelegd dat medicamenten eigenlijk pas horen te worden toegelaten als de werkzaamheid en veiligheid deugdelijk bewezen is.
Alles over alternatieve geneeswijzen complementaire geneeskunde Gezondr.nl.
Alles over alternatieve geneeswijzen complementaire geneeskunde. Met alternatieve geneeswijzen worden alle therapieën, medicamenten en behandelingen bedoeld waarvan men de geneeskundige effectiviteit nooit heeft bewezen. Alternatieve geneeswijzen staan ook wel bekend onder de noemer complementaire ofwel additieve geneeskunde. Elke alternatieve geneeswijze kan onder één van de volgende 5 overkoepelende, alternatieve toepassingsgebieden worden geschaard.:
Centrum voor Complementaire Geneeskunde.
CCG is het Centrum voor Complementaire Geneeskunde en is gevestigd in Zeewolde. Onze gezondheidspraktijk richt zich op mensen van alle leeftijden die op een natuurlijke manier gezond willen worden, maar dit ook willen blijven door middel van een bewust gezonde levensstijl.
Onderzoek van het totaalbeeld Mesologie complementaire geneeskunde.
Laesies zijn stoornissen buiten de anatomische grenzen en veelal het terrein voor reguliere geneeskunde. Mesologie is eencomplementaire geneeswijze die onderzoekt en behandeld volgens de Volledige dossier methode. Bij deze methode wordt eerst een totaalbeeld van het functioneren bepaald, door middel van complementerende onderzoeken.

Contacteer ons