Op zoek naar spiritueel?

spiritueel
Spiritualiteit definitie en uitleg.
Iedereen is spiritueel; iedereen heeft immers een spirit. Niet ieder leeft echter spiritueel. Er bestaat geen wetenschappelijk onderbouwde test om te onderzoeken of en in welke mate je spiritueel leeft. Je kunt jezelf wel afvragen.: Ik hoeverre ervaar ik zingeving, voldoening en bezieling in mijn leven?
Spiritualiteit Wikipedia.
Spiritueel maar niet religieus bewerken. In de Nieuwe Spiritualiteit of" New age beweging" wordt spiritualiteit doorgaans afgezet tegen de georganiseerde religie en ligt de betekenis van de spiritualiteit in de actieve en vitale verbinding met de kracht of het wezen van het diepere zelf en de Bron van Leven en Bewustzijn.
Spiritueel leven 115 gouden regels: Prosveta Benelux scrl.
De voorkeur geven aan morele kwaliteiten boven talent. Tevreden zijn met je lot en ontevreden zijn met jezelf. Spiritueel werk blijft nooit zonder resultaat. Het herstel van ons fysieke, astrale en mentale lichaam. Zoek elke dag uw spiritueel voedsel. Regelmatig uw leven herzien.
1. Spirituele noden: een fundamentele werkelijkheid Elisabeth Pastoralezorg.be.
De manier waarop iemand spiritueel in het leven staat, kan deze dimensies beïnvloeden 7. Als we ons spiritueel niet goed voelen, kan dit voelbaar zijn op lichamelijk, psychisch of sociaal vlak. Tevens kan lichamelijke, psychische of sociale pijn ook invloed hebben op iemands spiritualiteit 8.
Spirituele Startpagina Vlaanderen: Spirituele startpagina Vlaanderen.:
Stop de hongersnood in de hoorn van Afrika. Spiritueel YouTube filmpje van de week. Medicine for Mother Earth. Bakens van Licht via Steve Rother juni 2011: Spiegelen" 21 dagen om God te weerspiegelen." Aartsengel Michal via Ronna Herman juni 2011: Epidemie" van Licht."
Aards of Spiritueel?
Het enige wat je overstijgt als je spiritueel leeft is de illusie, het egoïsme, het eigen ik! Spiritueel leven betekent continu bewust zijn van wat er om je heen en door of in jezelf gebeurt. Telkens alert zijn, wakker zijn, de werkelijkheid zien, ervaren en accepteren.
Welk spiritueel type ben jij? Psychologies magazine België.
Welk spiritueel type ben jij? Gelovige, agnost of atheïst: we hebben allemaal een spirituele dimensie. Voor sommigen geeft ze betekenis aan het leven, anderen halen er misschien troost uit of gebruiken ze als een manier om innerlijke conflicten op te lossen.
Iedereen spiritueel!
Maar hoe ontwikkel je je spirituele weg? Dit groeiboek nodigt je uit om je eigen mogelijkheden op spiritueel gebied te verkennen op een laagdrempelige, concrete en praktische manier. In vijf stappen krijg je vanuit de metafoor van de groei telkens inhoudelijke impulsen, teksten uit de spirituele traditie, vragen en oefeningen.

Contacteer ons