Meer resultaten voor opleiding masseur

opleiding masseur
Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus Mechelen Wattedoen.be.
Indien je het certificaat van holistisch masseur wenst te ontvangen is er een grondige theoretische uitbreiding nodig van de anatomie van het lichaam en zal je dus 8 uren extra opleiding dienen te volgen aan een tarief van 160 Eur en zal je tevens dienen te slagen voor het theoretisch en praktisch examen.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Aanmelden Opleiding Integrale Massage. De opleiding tot integraal en holistisch masseur is een inspirerende beroepsopleiding van twee jaar waarbij je leert werken met de methodiek van integraal holistische massage zoals wij deze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school.
Masseur CVO De Oranjerie.
Die kennis moet leiden tot een gefundeerde basis voor het opstellen van een aangepast behandelingsplan. Indien je deze beide modules succesvol afrondt, krijg je reeds een certificaat masseur waarmee je je zelfstandig kan vestigen, op voorwaarde dat je ook een getuigschrift bedrijfsbeheer bezit.
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
uitkomen bij een massage cursus op opleiding. Na de eerste cursus besmet raken met het massagevirus en vervolgens niet meer kunnen stoppen. Heerlijk is het om te zien dat ogen gaan stralen als er over het massage vak wordt gesproken. Als Massage Therapeut heb je de mogelijkheid om levens te veranderen en indirect je eigen leven te veranderen of om meer inzichten te krijgen in je leven. De meeste masseurs zijn het erover eens dat de mogelijkheid om pijn en stress te verminderen, ontspanning en welzijn te bevorderen bij je cliënten erg waardevol is. Als masseur maak je de keuze waar je wilt werken, hoe lang en hoe vaak.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
WellnessInstituut Opleidingen Wellnessmassage. De opleiding wellnessmassage leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. Als wellnessmasseur kun je vervolgens werken bij een Wellnessresort of Spa, sportschool, beautysalon, in een samenwerking met een fysiotherapeut of in je eigen praktijk! Waarom is wellness in deze tijd belangrijk?
Schoonheidsspecialist: Energetisch consulent masseur opleiding van 1 jaar.
Schoonheidsspecialist: Energetisch consulent masseur opleiding van 1 jaar. Overzicht Esthetisch Schoonheidsspecialist. We combineren twee cursussen tot één pakket en leiden je op tot energetisch consulent masseur. Maandagvoormiddag van 8.30 tot 12.00 uur: Wellnessmassages van het gelaat en lichaam met essentiële oliën, inzicht in de 5 elementen, shiatsu kostprijs 120 per semester.
Cursus aanbod CVO13.
Deze opleiding bestaat uit twee modules nl. de module lichaamsmassage en basiskennis van het lichaam. Het lestijdenpakket voor masseur/masseuse bestaat uit 120 lestijden. In de module lichaamsmassage leer je de basis van massage in theorie en praktijk. Je leert de verschillende mogelijkheden manueel toepassen, verwerft elementaire kennis over anatomie en materialen en leert de behandeling flexibel aan te passen aan de invloeden ervan op het lichaam en aan het reactievermogen van de huid. De module basiskennis van het lichaam biedt je een grondige kennis van huid, lichaamsstelsels, fysiologie en materialen. Die kennis moet leiden tot een gefundeerde basis voor het opstellen van een aangepast behandelingsplan. Indien je deze beide modules succesvol afrondt, krijg je reeds een certificaat masseur waarmee je je zelfstandig kan vestigen, op voorwaarde dat je ook een getuigschrift bedrijfsbeheer bezit.
Basistechnieken massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. sho
Syntra West biedt ook tal van specialisatiecursussen aan. Om de goeie kwaliteit en het hoge niveau van deze cursussen te garanderen; kan je hieraan enkel deelnemen als je het attest masseur hebt of hiervan vrijgesteld bent. Voor wie is deze opleiding bestemd?

Contacteer ons