Zoeken naar opleiding masseur

opleiding masseur
Opleiding Cosmetisch Masseur Opleiding als Thuisstudie NHA.
Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het NHA diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je diploma Bedrijfsbeheer wilt behalen, kun je kiezen voor de voordelige combinatie Cosmetisch Masseur Bedrijfsbeheer volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus Mechelen Wattedoen.be.
Deze opleiding zal je in staat stellen te masseren ter ontspanning, heling en verlichting van pijn bij recidiverende spierpijnen en mensen met een verhoogde spiertonus. Indien je het certificaat van holistisch masseur wenst te ontvangen is er een grondige theoretische uitbreiding nodig van de anatomie van het lichaam en zal je dus 8 uren extra opleiding dienen te volgen aan een tarief van 160 Eur en zal je tevens dienen te slagen voor het theoretisch en praktisch examen.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
In het landelijk netwerk voor integrale massage LNI vind je masseurs die zijn die de opleiding tot integraal en holistisch masseur bij Positive Touch hebben afgerond. Per provincie kun je een selectie maken voor een masseur bij jou in de buurt!
Cosmetisch masseur Syntra AB.
Eindproef verdediging eindwerk voor een jury 1 sessie. Deze basisopleiding van 60 uur is een must voor iedereen die zich wil vestigen als zelfstandig masseur of masseuse. Beroepsbekwaamheid is niet langer verplicht, maar wel essentieel. Onze opleiding is afgestemd op de beroepsvereisten waardoor je een extra troef in handen hebt om je te onderscheiden van je concurrenten.
MASSAGETECHNIEKEN: DIEPTEMASSAGE Levensschool.
EEN OPLEIDING AAN DE LEVENSSCHOOL. Das verrijkend voor jezelf en de wereld! Geregistreerd door de Vlaamse Overheid waardoor een deel van het lesgeld voor werkgevers en zelfstandigen via kmo-portefeuille door de Vlaamse Overheid wordt betaald; erkend door het paritair comité voor gezondheidszorg in het kader van betaald educatief verlof; erkend door de VDAB in het kader van opleidingscheques voor werknemers.
Schoonheidsspecialist Beringen.
dinsdagavond, 18.00 uur 20.00 uur. Anatomie van het lichaam. Lichaamsmassage 80 lestijden. donderdagavond, 18.00 uur 22.15 uur. Masseren van het volledige lichaam. Na het volgen van deze opleiding behaal je het certificaat Masseur, in combinatie met bedrijfbeheer, kan je zelfstandig starten.
Opleiding masseur.
Zoek met filter. U bent hier: Opleidingen Kapper Cursussen Masseur. De opleiding masseur bestaat uit de module Lichaamsverzorging beginners. In deze module komen volgende onderwerpen aan bod.: In deze module leert de cursist een behandelingsplan invullen voor het uitvoeren van een Zweedse massage op het lichaam.

Contacteer ons