Resultaten voor opleiding creatief therapeut

opleiding creatief therapeut
Onderwijskiezer.
Je kan natuurlijk ook aan de slag als zelfstandig creatief therapeut. Mogelijke beroepen: Muziektherapeut, Dramatherapeut, Danstherapeut, Beeldende therapeut. Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie. Gegevens bijgewerkt tot 16-02-2018. Creatieve therapie Bachelor-na-bachelor. Creatieve therapie is een therapeutische opleiding, gericht op hulpverlening aan mensen die psychisch lijden.
Hogeschool PXL. PXL.
Binnen de brede setting van de geestelijke gezondheidszorg wordt de oorspronkelijke functie van kunst en artistiek medium meer en meer ingezet als belangrijk onderdeel binnen een psychodynamisch kader. Deze opleiding kent sinds haar ontstaansgeschiedenis dan ook een snelle evolutie op alle vlakken. Het mag duidelijk zijn dat de opleiding creatief therapeut een kwalitatieve meerwaarde geeft binnnen een interdisciplinair zorgaanbod.
Kunstzinnige therapie bij De Kleine Johannes VZW De Kleine Johannes.
Voor een opleiding als kunstzinnig therapeut kan je terecht bij De Kleine Johannes VZW. Ook voor kortere trajecten, kan je eens een kijkje nemen in onze rubriek opleidingen. Wij zijn reeds meer dan 30 jaar werkzaam als opleidingscentrum en erkend door E.A te Dornach.
Hbo-opleiding Creatieve Therapie CT.
Binnen één van deze gebieden media studeer je af. In het eerste jaar van je opleiding, de propedeuse, maak je kennis met de opleiding en vorm je je een beeld van het werk van de creatief therapeut en aanverwante beroepen.
Creatief therapeutische vaardigheden CTV VSPW Gent.
CTV Beeldende therapie. CRT 4-daagse opleidingen. Onderwijs Vorming Opleiding. Begeleidend werken met assistentie van dieren. Maak kennis met Balans. Inschrijving korte opleidingen. Wie is wie. Balans: tijdschrift voor agogisch werk. U bent hier: Home Opleidingen Balans Creatief therapeutische vaardigheden CTV.
Opleiding Creatieve Therapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Opleiding Creatieve Therapie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Bachelor na bachelor: creatieve therapie Arteveldehogeschool Gent.
De opleiding omvat een breed en gevarieerd programma. Bekijk het opleidingsprogramma. Creatief therapeuten zijn actief binnen een breed werkveld. Veel gestelde vragen en info start academiejaar voortraject. Wanneer vinden de lessen plaats? Ligging en bereikbaarheid. Vragen over deze opleiding? Bachelor-na-bachelor Creatieve therapie.
Integratieve Creatieve Opleiding Educatieve Academie.
Deze reeds 25 jaar bestaande praktijkgerichte opleiding wordt integratief opgebouwd en verbindt de vier disciplines van de creatieve therapie beeldende werkvormen, dans, drama en stem met het therapeutisch begeleiden. De stafdocenten verbinden deze vier werkvormen met de basisprincipes van de Interactionele Vormgeving integratieve psychotherapie, die als kader voor deze opleiding fungeren.

Contacteer ons