Zoeken naar nei therapie

nei therapie
NEI Suzanne Janssen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en NEI.
NEI is ook heel geschikt voor babys en kinderen met lastig gedrag. Ook bij dyslexie, ADHD en allergieën blijkt NEI goede resultaten te hebben. Met NEI kun je snel tot de kern komen en zo bepaalde gedachten en emoties veranderen, zonder daar jarenlange therapie voor nodig te hebben.
NEI-therapie.
Een voordeel van NEI is dat er niet eindeloos over problemen gepraat hoeft te worden en dat emoties niet hoeven worden herbeleefd om tot een goed resultaat te komen. NEI zorgt voor vermindering of herstel van lichamelijke klachten, een betere mentale sterkte, inzicht in oude patronen, belemmerende overtuigingen en overgenomen emoties.
NEI Therapie. Wat is NEI Therapie?
Daarnaast zijn lange praatsessies ook niet nodig. De meeste mensen ervaren NEI sessies als plezierig. Een nadeel van NEI Therapie is dat het niet toepasbaar is als zelfhulpmethode. Je hebt dus een therapeut nodig om je klachten op te lossen.
Nei therapie AllesKidsCo.
NEI is een methode om deze klachten op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Neem vrijblijvend contact op. de Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen. View on Facebook. Door het intakeformulier in te vullen kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag. Tijdens het eerste contact voor kinderen werk ik met ouder en kind. Hierna stemmen we af wat gewenst is. De praktijk wijst uit dat er na 2 tot 4 afspraken al veel verandert in de situatie. Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is. Een sessie duurt anderhalf uur, de kosten bedragen 95 per sessie. AllesKidsCo staat vermeld in het ledenregister van de NFG en de RBCZ. Daardoor vergoeden verschillende zorgverzekeraars, geheel of gedeeltelijk de kosten voor therapie.
NEI-therapie.
Vanwege het holistische karakter van NEI, lichaam en geest worden als één geheel gezien, is er veel aandacht voor voeding, allergieën en vormen van intolerantie. Binnen NEI wordt alles als energie gezien, dus ook onze gedachten, emoties en ons lichaam.
Yves De Wolf sensityves.be / NEI-therapie VindeenTherapeut.be.
NEI staat voor neuro emotionele integratie en is gebaseerd op de veronderstelling dat psychologische problemen en lichamelijke klachten meestal voortkomen uit onverwerkte emoties die zich als virussen in het onbewuste en in onze cellen of organen hebben genesteld. Vaktechnisch worden deze emotionele virussen Psycho Energetisch Geheugen PEG genoemd. Veel mensen streven naar een glanzende carrière, een fantastisch huwelijk en een optimale gezondheid, maar daar komt weinig van terecht omdat hun onbewuste de hakken in de grond zet en hun doelstellingen saboteert. Zo is het mogelijk dat iemand zegt dat hij veel geld wil verdienen terwijl zijn onbewuste van mening is dat dit ten koste van zijn huwelijk zal gaan. Hij is dan niet congruent met wat hij zegt te willen. Congruentie betekent dat we ons helemaal inzetten voor het doel dat we willen bereiken, waarbij het bewuste en het onbewuste harmonisch samenwerken. De therapie is geschikt voor iedereen die de oorzaak van zijn/haar klacht/probleem wil leren kennen.
NEI therapie met kinderen Ans Albers.
jolandavleugel Enkel bericht.
Vernieuw de website en probeer het opnieuw. Sommige elementen op deze pagina zijn niet geladen. Vernieuw de website en probeer het opnieuw. Sommige elementen op deze pagina zijn niet geladen. Vernieuw de website en probeer het opnieuw. Zoeken op tags.

Contacteer ons