Op zoek naar nei therapie?

nei therapie
NEI Therapie Anita de Boer Neuro Emotionele Integratie.
Twaalf jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met NEI therapie. NEI therapie heeft zo'n' positieve uitwerking gehad op mijn leven, dat ik wist: dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen! Inmiddels ben ik NEI therapeute met een fijne praktijk.
Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam NEI NEI NEI NEI NEI Praktijk: Praktijk: Praktijk Praktijk: Praktijk: NEI. NEI. NEI. NEI. NEI.
Wat is NEI? NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzonder snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliƫnt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven.
Wat is Neuro Emotionele Integratie? NEI Register.
Fysieke klachten als oververmoeidheid, hoofdpijn, sportblessures, aambeien, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem, maar ook emotionele klachten als nagelbijten, problemen met stoppen met roken, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties, de gevolgen van stress en aandachts en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI.
Home.
Wil jij op een bijzonder en plezierige manier jouw klachten definitief oplossen? Met NEI therapie kunnen klachten opmerkelijk snel, effectief en op een unieke en fijne manier duurzaam worden opgelost. fysieke klachten die langzamerhand jouw functioneren aan het belemmeren zijn?
NEI-therapie: HartVoorJou.com.
Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter jouw klacht aanpakt en niet alleen het symptoom. De kracht van NEI is dat er gewerkt wordt met een biotensor, een uiterst gevoelig meet en testinstrument, waarmee contact gemaakt wordt met het onderbewuste.
Caja de Haan NEI.
NEI is een methode die de mogelijkheid biedt om rechtstreeks met het onderbewuste te communiceren. Deze communicatie gebeurt via een kinesiologische spiertest via de vingers. Deze manier van werken geeft gelegenheid om onbewuste, onverwerkte emoties op te sporen en alsnog te verwerken.
Nei-therapie, wat kan ik ermee? Mens en Gezondheid: Alternatief.
Dat kan leiden tot hevige emoties, omdat de therapie op dat moment heel erg confronterend wordt. Veel mensen hebben moeite met confrontaties, zeker met zichzelf. Maar dat is dan ook de kracht van Nei, jezelf leren kennen en verantwoording nemen voor jezelf.
Hoe werkt NEI therapie en wat is NEI therapie? ervaringen.
06-244 71 863 Thamar. Hoe werkt NEI therapie en wat is NEI therapie? In ons onderbewustzijn ligt onze hele geschiedenis, alle ervaringen welke we hebben opgedaan, opgeslagen. Hoe werkt NEI therapie en wat is NEI therapie? We weten ons nog wel veel te herinneren, maar ook heel veel niet.

Contacteer ons