Op zoek naar nei therapie?

nei therapie
NEI Praktijk ZON Haal Kracht uit NEI Therapie.
Over NEI Praktijk ZON. Zit je niet lekker in je vel? Met NEI Therapie ga je weer leven vanuit je eigen kracht! Zit je niet lekker in je vel? Met NEI Therapie ga je weer leven vanuit je eigen kracht!
NEI-Therapie Quantumvision.
NEI Therapie en NEI Plus therapie. NEI therapie Neuro Emotionele Integratie. De hersenen zijn een mooi instrument om de ervaringen in je leven op te slaan. De gevoelens en emoties die aan deze ervaringen vastzitten worden echter niet door je hersenen opgeslagen.
Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam NEI NEI NEI NEI NEI Praktijk: Praktijk: Praktijk Praktijk: Praktijk: NEI. NEI. NEI. NEI. NEI.
Wat is NEI? NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzonder snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven.
jolanda vleugel, Gelderland, NEI, Opleidingsinstituut, NLP.
May 19, 2015. Wat is NEI Therapie? January 1, 2016. Wat is Nei Therapie? N.E.I, Neuro Emotionele Integratie, is een energetische methode, die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen.
NEI-therapie Praktijk Mariëlle van Zoggel Berlicum.
Ontwikkeling van NEI. NEI is ontwikkeld vanuit allerlei verschillende natuurgeneeswijzen en methodieken. Bij mijn behandelingen met NEI gebruik ik oa spiertesten vanuit de kinesiologie, acupunctuurtechnieken, kennis van de vijf-elementenleer uit de Oosterse geneeskunde en NLP. Ter ondersteuning van een behandeling kan ik eventueel nog aanvullende natuurgeneeskundige middelen inzetten.
Nei-therapie, wat kan ik ermee? Mens en Gezondheid: Alternatief.
Dat kan leiden tot hevige emoties, omdat de therapie op dat moment heel erg confronterend wordt. Veel mensen hebben moeite met confrontaties, zeker met zichzelf. Maar dat is dan ook de kracht van Nei, jezelf leren kennen en verantwoording nemen voor jezelf.
Nei therapie AllesKidsCo.
NEI is een methode om deze klachten op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Neem vrijblijvend contact op. de Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen. View on Facebook. Unable to display Facebook posts. Error: 4 Application request limit reached. Please refer to our Error Message Reference. Door het intakeformulier in te vullen kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag. Tijdens het eerste contact voor kinderen werk ik met ouder en kind. Hierna stemmen we af wat gewenst is. De praktijk wijst uit dat er na 2 tot 4 afspraken al veel verandert in de situatie. Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is. Een sessie duurt anderhalf uur, de kosten bedragen 95 per sessie. AllesKidsCo staat vermeld in het ledenregister van de NFG en de RBCZ. Daardoor vergoeden verschillende zorgverzekeraars, geheel of gedeeltelijk de kosten voor therapie.
NEI therapie, wat is het? Terug naar JIJ.
NEI therapie is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. Omdat NEI therapie een prettige en vriendelijke vorm van therapie is, is het ook geschikt voor kinderen. Bij NEI hoeven traumatisch ervaringen niet opnieuw beleefd te worden om ze te kunnen verwerken en loslaten.

Contacteer ons