Meer resultaten voor nei therapie

nei therapie
Wat is Neuro Emotionele Integratie? NEI Register.
Neuro Emotionele Integratie NEI is een bijzondere combinatie van bio-kinesiologie, neurowetenschappen acupressuur en toegepaste psychologie. Door een gesprek aan te gaan met het onbewuste biedt NEI een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele of mentale blokkades uit het verleden op te lossen.
NEI Register Internationaal register voor NEI therapeuten.
Daarbij geven we een lijst van gecertificeerde NEI therapeuten met een gedegen opleiding en werkervaring met NEI. Voor meer informatie over NEI, wat het voor u zou kunnen betekenen en voor een eventuele afspraak met een NEI therapeut kunt u direct contact opnemen met één van de therapeuten geregistreerd bij het NEI register.
NEI coach nei coaching Vind een Therapeut.be.
NEI-coach voor nei coaching. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus. Burnout / burn-out. Stress en spanningen. Afslanken / afvallen. Angst Sociale angsten. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Gilles de la Tourette. Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. Kind ouder problemen. Maag en darmklachten. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten. Nieuw samengestelde gezinnen. PDS prikkelbare darm syndroom. Posttraumatische stress PTSS. problemen bij baby's.' Rug en nekklachten. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. slaapproblemen bij baby's.' Stoppen met roken. Verwerking kinder en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. Relatietherapie / koppeltherapie. AAT Therapie met assistentie van dieren.
Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam NEI NEI NEI NEI NEI Praktijk: Praktijk: Praktijk Praktijk: Praktijk: NEI. NEI. NEI. NEI. NEI.
Wat is NEI? NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzonder snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven.
Home.
Wil jij op een bijzonder en plezierige manier jouw klachten definitief oplossen? Met NEI therapie kunnen klachten opmerkelijk snel, effectief en op een unieke en fijne manier duurzaam worden opgelost. fysieke klachten die langzamerhand jouw functioneren aan het belemmeren zijn?
NEI-therapie.
Vanwege het holistische karakter van NEI, lichaam en geest worden als één geheel gezien, is er veel aandacht voor voeding, allergieën en vormen van intolerantie. Binnen NEI wordt alles als energie gezien, dus ook onze gedachten, emoties en ons lichaam.
NEI Therapie Anita de Boer Neuro Emotionele Integratie.
Twaalf jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met NEI therapie. NEI therapie heeft zo'n' positieve uitwerking gehad op mijn leven, dat ik wist: dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen! Inmiddels ben ik NEI therapeute met een fijne praktijk.
NEI coaching Vind een Therapeut.be.
NEI coaching is een behandelingsvorm, ontwikkeld door Roy Martina, waarbij met behulp van spierspanningstesten emotionele blokkades opgespoord worden. Door het stellen van vragen aan het onderbewuste krijgt men inzichten over de oorzaken en oplossingen voor patronen, emoties en moeilijke situaties.

Contacteer ons