Resultaten voor nei therapie

nei therapie
NEI therapie en Emotioneel Evenwicht Integrale Praktijk voor Vitaliteit Eindhoven-Geldrop.
NEI therapie en Emotioneel Evenwicht. Neuro Emotionele Integratie therapie. Het kan gebeuren dat mensen vastlopen, het gevoel hebben dat ze niet lekker in hun vel zitten, geen zelfvertrouwen hebben, zich voortdurend zorgen maken, niet met verdriet kunnen omgaan, veel boosheid of agressie in zich hebben, valangst of andere soorten angst ervaren en niet weten hoe ze ermee om moeten gaat.
Nei therapie AllesKidsCo.
NEI is een methode om deze klachten op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Neem vrijblijvend contact op. de Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen. View on Facebook. Door het intakeformulier in te vullen kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag. Tijdens het eerste contact voor kinderen werk ik met ouder en kind. Hierna stemmen we af wat gewenst is. De praktijk wijst uit dat er na 2 tot 4 afspraken al veel verandert in de situatie. Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is. Een sessie duurt anderhalf uur, de kosten bedragen 95 per sessie. AllesKidsCo staat vermeld in het ledenregister van de NFG en de RBCZ. Daardoor vergoeden verschillende zorgverzekeraars, geheel of gedeeltelijk de kosten voor therapie.
Home.
Wil jij op een bijzonder en plezierige manier jouw klachten definitief oplossen? Met NEI therapie kunnen klachten opmerkelijk snel, effectief en op een unieke en fijne manier duurzaam worden opgelost. fysieke klachten die langzamerhand jouw functioneren aan het belemmeren zijn?
Nei Sinneflecht Praktijk voor natuurgeneeswijzen en bewustwording.
agressie, nervositeit, in huis plassen, zijn door middel van NEI goed te behandelen. Dieren worden behandeld via een derde persoon, die zich concentreert op het te behandelen dier. Wil je meer weten over de NEI therapie of vraag je je af of de NEI behandeling voor jou kan werken?
Roy Martina Stichting Skepsis.
Martina heeft het handelsmerk NEI later verkocht en ontwikkelde nog allerlei andere alternatieve methoden om veel geld te verdienen. NEI is gebaseerd op de veronderstelling dat psychologische problemen en lichamelijke klachten meestal voortkomen uit onverwerkte emoties die zich als virussen in het onbewuste en in onze cellen of organen hebben genesteld.
NEI-therapie.
Vanwege het holistische karakter van NEI, lichaam en geest worden als één geheel gezien, is er veel aandacht voor voeding, allergieën en vormen van intolerantie. Binnen NEI wordt alles als energie gezien, dus ook onze gedachten, emoties en ons lichaam.
NEI, Neuro Emotionele Integratie therapie Ashana Holistic Care.
Je blijft dan bewust en onbewust vasthouden aan bepaalde gedragingen, patronen die zowel kinderen als volwassenen kunnen weerhouden om het leven te leiden zoals zij dat eigenlijke willen. Wat doet NEI therapie? Nei komt snel tot de oorzaak van het probleem.
Wat is NEI-therapie en hoe werkt het? Irma Koorn De Bloggende Coach.
Telkens wanneer je iets meemaakt wat lijkt op die ervaring, kleurt die conclusie of opgeslagen gedachte de nieuwe ervaring. Net zo lang totdat je er van overtuigd bent geraakt dat je dom bent, dat je niks waard bent en dat niemand van jou houdt.

Contacteer ons