Meer resultaten voor johan borgman college

johan borgman college
Opleidingen.
2003-2006, 3 jarige MBO opleiding paranormale geneeswijze aan het Johan Borgman College, Utrecht. 2007-2009, 2 jarige HBO opleiding Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut, hierin ook opgenomen HBO opleiding Anatomie, Fysiologie en Pathologie, aan de Academie voor Energetische Natuurgeneeswijze, Merkelbeek. 2010, Masterclass Energetisch Pulsen.
Het Lichtpunt Ingrid goemans Natuurgeneeskundige Therapie.
Om betrouwbaar en goed met mijn gaven te kunnen werken, heb ik een 4 jarige HBO opleiding Paranormaal therapeut gevolgd aan het Johan Borgman College. In 2001 heb ik de opleiding afgerond en inmiddels werk ik al weer 15 jaar als natuurgeneeskundig therapeute in mijn eigen praktijk Het Lichtpunt in Lelystad.
Over ons Instituut CAM de opleider tot complementair therapeut.
Het Johan Borgman College was één van de eerste die begon met het aanbieden van opleidingen op het gebied van voor Energetische therapie. Later is het verzoek geopperd om Het Johan Borgman College over te nemen en te voorzien van een onderwijskundig jasje.
paragnost paragnost online paranormale genezers.
Lang niet alle paranormale genezers in Nederland zijn aangesloten bij beroepsverenigingen, maar de voornaamste daarvan zijn de Nederlandse Federatie van Paranormale en Natuurgenezers NFPN, de Nederlandse Vereniging van Geestelijke Genezers NVGN en het Johan Borgman College. Paranormale genezers Antiquariaten 2dehands.be.
Header. Home Home Navigatie. Page.
R.H. Lauppe. Energetisch Therapeut. Burg. de Voogtlaan 114. 3648 XG Wilnis. T. 06 201 97 033. Welkom op mijn site. Mijn naam is Richard Lauppe en ik ben energetisch therapeut. Ik heb een vier jarige HBO opleiding gevolgd tot paranormaal natuurgeneeskundig therapeut aan Het Johan Borgman College HJBC in Utrecht.
Natuurgeneeskundige praktijk voor paranormale therapie in Vaassen Praktijk De Verbinding Natuurgeneeskundige praktijk voor paranormale therapie.
Op een gegeven moment werd het voor mij duidelijk dat mijn paranormale gevoeligheid een belangrijke plaats in mijn leven zou mogen krijgen. In 2007 ben ik gestart met de vierjarige HBO opleiding tot Natuurkundig Paranormaal Therapeut aan het Johan Borgman College te Utrecht.
Jan Hogema HSP Centrum.
2009 2013 Opleiding Energetisch therapeut, Johan Borgman College PAVO Hogeschool, Utrecht. 1995 1999 Opleiding Kleurentherapeut, Centre of New Directions White Lodge Kent, Engeland. 1995 2015 Cursussen en bijscholingen in: Nummerologie, Bach bloesem remedies, Tarot, Reiki, Zijnsoriëntatie, Mindfullness, Ontwikkeling intuïtie, Paranormale begaafdheid, hooggevoeligheid bij kinderen, hooggevoeligheid bij volwassenen.
Het Johan Borgman College, HBO opleiding Paranormaal Therapeut Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Het Johan Borgman College, HBO opleiding Paranormaal Therapeut.

Contacteer ons