Resultaten voor johan borgman college

johan borgman college
Natuurgeneeskundige praktijk voor paranormale therapie in Vaassen Praktijk De Verbinding Natuurgeneeskundige praktijk voor paranormale therapie.
Op een gegeven moment werd het voor mij duidelijk dat mijn paranormale gevoeligheid een belangrijke plaats in mijn leven zou mogen krijgen. In 2007 ben ik gestart met de vierjarige HBO opleiding tot Natuurkundig Paranormaal Therapeut aan het Johan Borgman College te Utrecht.
Johan Borgman Nederlandse Poëzie Encyclopedie.
Het Johan Borgman College http//www.hjbc.nl/.: Het Johan Borgman Fonds http//www.johanborgman.nl.: A.S.K.B, Vlaamsche Boekcentrale/Nederland's' Boekhuis, Antwerpen/Tilburg, 1954. Weekblad De Kunst, jrg 6, 1913, no. Weekblad De Kunst, jrg 6, 1913, no. Op http//tijdschriften.kb.nl: bevat gedichten van Borgman, p. 107 en 108.
Opleidingen.
2003-2006, 3 jarige MBO opleiding paranormale geneeswijze aan het Johan Borgman College, Utrecht. 2007-2009, 2 jarige HBO opleiding Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut, hierin ook opgenomen HBO opleiding Anatomie, Fysiologie en Pathologie, aan de Academie voor Energetische Natuurgeneeswijze, Merkelbeek. 2010, Masterclass Energetisch Pulsen.
Innerfit Innerfit.
Van 2010 tot en met 2014 heb ik een 4-jarige HBO opleiding tot paranormaal therapeut gevolgd aan Het Johan Borgman College. Op deze opleiding heb ik mijn gevoeligheid verder ontwikkeld en heb ik mij bekwaamd in het magnetiseren. Marco de Jong.
Instituut CAM Dé opleider voor Energetisch en Complementair Therapeut.
Diploma uitreiking 7 juli 2018. Instituut CAM voldoet nog steeds aan de vereisten van het NRTO keurmerk! Meld je aan voor Federatie CAM Therapeuten! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. Rode Kruis gebouw. Koningsweg 2, 3582GE, Utrecht. University College Utrecht.
Jan Hogema HSP Centrum.
2009 2013 Opleiding Energetisch therapeut, Johan Borgman College PAVO Hogeschool, Utrecht. 1995 1999 Opleiding Kleurentherapeut, Centre of New Directions White Lodge Kent, Engeland. 1995 2015 Cursussen en bijscholingen in: Nummerologie, Bach bloesem remedies, Tarot, Reiki, Zijnsoriëntatie, Mindfullness, Ontwikkeling intuïtie, Paranormale begaafdheid, hooggevoeligheid bij kinderen, hooggevoeligheid bij volwassenen.
Stage lopen. Termini begeleid regelmatig stagiares van het Johan Borgman College.
Over ons Instituut CAM de opleider tot complementair therapeut.
Het Johan Borgman College was één van de eerste die begon met het aanbieden van opleidingen op het gebied van voor Energetische therapie. Later is het verzoek geopperd om Het Johan Borgman College over te nemen en te voorzien van een onderwijskundig jasje.

Contacteer ons