Op zoek naar energetische opleiding?

energetische opleiding
Workshop Energetische Massage Wellness Tree.
In dit contact wordt gewerkt op de energie die door de organen stroomt, niet op de organen zelf. Een energetische massage gebeurt bovenop kledij. De workshop energetische massage heeft volgende modules.: Inleiding: Wat zijn chakras en waarvoor staan ze? Energie leren voelen en gebruiken. Inleiding in de polariteit. Inleiding in de dynamische massage. De opleiding betreft een tweedaagse workshop.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je volgt hiervoor onze opleiding en legt het examen af bij de Centrale Examencommissie vanaf september 2018 kan je dit ook gewoon bij onze school afleggen. Is energetische therapie een vorm van geneeskunde? Energetische therapie is een onderbouwde, alternatieve therapie.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis Bert Cools.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis. 21 september 2017 @ 0915: 1600.: Deze opleiding richt zich tot alle personen die interesse hebben of die actief willen zijn in de holistische en integrale gezondheidszorg. Zowel de energetische als de fysieke anatomie en fysiologie van de verschillende lichaamsstelsels komen aan bod.
Opleiding energetische massage Dharma-Lotus.
Cursus en workshops. Tantra massage en sessies. boek een massage. Lezen en inschrijven. Koppelingen naar deze pagina. Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 nov 2017 om 1338. De inhoud is beschikbaar onder de Dharma-Lotus Copyrights tenzij anders aangegeven.
Malva België.
De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd.
De Kleine Bron.
Sart op 1 febr Adriaan van Zelst Zoersel. Cursus Opleiding handanalyse Paul Bles Antwerpen. Cursus Grondige cursus: leren werken met symbolische betekenissen van gebeurtenissen Adriaan van Zelst Zoersel. Cursus Her-ken jezelf en de stappen die nu goed voor je zijn Margot Dorren Antwerpen.
Timotheus Project Beroepsopleiding.
Waarom zijn deze opleidingen vernieuwend? Je krijgt een geïntegreerde, toepasbare en vernieuwende opleiding waarbij niet enkel je kennis vergroot, maar ook je menselijke vaardigheden toenemen, je gezondheid verbetert, je relatie zich verdiept en de zin van je bestaan zich progressief voor je opent.
Energetisch therapeut opleiding School Of Life.
Een beroepsopleiding of één van onze workshops kan jou verder brengen. Neem voor meer informatie contact op via het telefoonnummer 023 8444660 of meld je direct aan. Energetic healing Amsterdam Aurahealing Amsterdam Opleiding spirituele psychologie. Vier jarige HBO beroepsopleiding voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading, coaching en counseling technieken.

Contacteer ons