Meer resultaten voor energetische opleiding

energetische opleiding
Opleiding: De Emotional Freedom Technique, omgaan met emoties en stress met behulp van een techniek uit de energetische psychologie spmt arista.
contacteer ons 02 533 74 11. Opleiding: De Emotional Freedom Technique, omgaan met emoties en stress met behulp van een techniek uit de energetische psychologie. Opleiding: De Emotional Freedom Technique, omgaan met emoties en stress met behulp van een techniek uit de energetische psychologie.
HOME De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
Je gaat lekker lui liggen in een zetel of op de massagetafel en geniet van een stevige voetmassage of Voetreflexologie. Daarnaast kan je ook nog genieten van oorkaarsentherapie, bij deze behandeling lig je op een massagetafel, mooi ondergedekt door een zacht dekentje.
Opleidingscentrum Kersten.
Opleiding Energetisch Therapeut. Waarom de opleiding Energetisch Therapeut? In deze tijd worden steeds meer mensen zich bewust van de voelbare energievelden en spiritualiteit. Door het volgen van de opleiding Energetisch Therapeut kun je een eigen praktijk starten of je reeds bestaande praktijk uitbreiden.
Dieren genezen met energie? Volg de cursus Dieren energetisch behandelen van CIVAS!
Dieren energetisch behandelen. Over de opleiding. Gratis proefles inhoudsopgave. Zo studeert u. Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Om dieren energetisch te kunnen behandelen hoeft u niet paranormaal begaafd te zijn: iedereen kan het leren! U werkt als energetisch dierentherapeut met de alom aanwezige universele energie. Met deze energie herstelt u het zelfgenezende vermogen van het dier zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvindt. studieduur 5 maanden binnen 3 jaar afronden. vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist. lesgeld 20000, of 5 x 4300., Dieren energetisch behandelen: wat leert u? In de cursus Dieren energetisch behandelen leert u alle bekende methodes om een dier met de energie om ons heen in balans te brengen. Technieken als handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue. De gratis instructie-video's' tonen in detail hoe u te werk gaat. U leert de chakras van de dieren kennen en ontdekt de betekenis van kleuren in hun aura. U komt te weten hoe u een ziek dier onderzoekt en hoe u een complete energetische behandeling geeft aan de meest uiteenlopende diersoorten.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis Bert Cools.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis. 21 september 2017 @ 0915: 1600.: Deze opleiding richt zich tot alle personen die interesse hebben of die actief willen zijn in de holistische en integrale gezondheidszorg. Zowel de energetische als de fysieke anatomie en fysiologie van de verschillende lichaamsstelsels komen aan bod.
HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut 3 jaar.
Aanraking massage is van levensbelang. Tijdens de HBO opleiding Energetische Massage Therapeut helpen wij u uw dromen waar te maken. Met een geaccrediteerd diploma HBO Massage Therapeut en een diploma MBK is het mogelijk dat uw behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.
Malva Belgiƫ.
Energetische massages Collegebaan 49, Melle 9090. Opleiding Energetisch Therapeut. Opleiding Energetisch Therapeut. Ademtherapie, Edelsteentherapie en kruidentherapie. Werken en omgaan met de aura. voor lichaam, geest en ziel. Te combineren met reguliere gezondheidszorg. Lees meer over Malva Opleiding. voor lichaam, geest en ziel. Te combineren met reguliere gezondheidszorg. Lees meer over Malva Opleiding. INZICHT IN OORZAKEN. coaching en begeleiding. Lees meer over Malvatherapie. coaching en begeleiding. Lees meer over Malvatherapie. Er zijn regelmatig open dagen en je kunt altijd bellen of mailen. Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd. Regelmatig bieden wij themadagen en bijscholingsdagen aan. CURSUS OF BIJSCHOLING. Opleiding energetisch therapeut 15 januari 2020. Opleiding 15 januari 2020.
Buurtnetwerk hoplr.
In de opleiding komen aan bod: de werking en invloeden van de 7 hoofdchakra's' en de 5 nevenchakra's, de werking van de 6 auralagen, meridiaankennis, energetische massages, regressiemethoden, pychopathologie, werken met de Ankh en de Kosmische schijf, kleurentherapie, gesprekstechnieken, praktijkvoering.

Contacteer ons