Meer resultaten voor energetische opleiding

energetische opleiding
Dieren genezen met energie? Volg de cursus Dieren energetisch behandelen van CIVAS!
Dieren energetisch behandelen. Over de opleiding. Gratis proefles inhoudsopgave. Zo studeert u. Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Om dieren energetisch te kunnen behandelen hoeft u niet paranormaal begaafd te zijn: iedereen kan het leren! U werkt als energetisch dierentherapeut met de alom aanwezige universele energie. Met deze energie herstelt u het zelfgenezende vermogen van het dier zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvindt. studieduur 5 maanden binnen 3 jaar afronden. vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist. lesgeld 20000, of 5 x 4300., Dieren energetisch behandelen: wat leert u? In de cursus Dieren energetisch behandelen leert u alle bekende methodes om een dier met de energie om ons heen in balans te brengen. Technieken als handoplegging, therapeutische aanraking, behandeling op afstand, reiki en spiritueel genezen passeren allemaal uitgebreid de revue. De gratis instructie-video's' tonen in detail hoe u te werk gaat. U leert de chakras van de dieren kennen en ontdekt de betekenis van kleuren in hun aura. U komt te weten hoe u een ziek dier onderzoekt en hoe u een complete energetische behandeling geeft aan de meest uiteenlopende diersoorten.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis Bert Cools.
De Mens: Energetische en Medische Basiskennis. 21 september 2017 @ 0915: 1600.: Deze opleiding richt zich tot alle personen die interesse hebben of die actief willen zijn in de holistische en integrale gezondheidszorg. Zowel de energetische als de fysieke anatomie en fysiologie van de verschillende lichaamsstelsels komen aan bod.
HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut 3 jaar.
Aanraking massage is van levensbelang. Tijdens de HBO opleiding Energetische Massage Therapeut helpen wij u uw dromen waar te maken. Met een geaccrediteerd diploma HBO Massage Therapeut en een diploma MBK is het mogelijk dat uw behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Buurtnetwerk hoplr.
In de opleiding komen aan bod: de werking en invloeden van de 7 hoofdchakra's' en de 5 nevenchakra's, de werking van de 6 auralagen, meridiaankennis, energetische massages, regressiemethoden, pychopathologie, werken met de Ankh en de Kosmische schijf, kleurentherapie, gesprekstechnieken, praktijkvoering.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je ontvangt per post het diploma Energetisch Therapeut. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Energetisch Consulent. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de thuisstudie Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur. Daarom kies je voor Centrum Voor Afstandsonderwijs. Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten. Je betaalt voor je opleiding Energetisch Therapeut maar 228.
Cursus Energetisch therapeut Thuiscursus.NL.
Schrijf je dan direct in voor onze opleiding tot Energetisch consulent! Een professionele docent met jarenlange ervaring in het vak begeleidt je om expert te worden op het gebied van energetische behandelingen, Reiki behandeling, healing, aura en chakra therapie, edelsteen en kristaltherapie.
Cursus Energetische Therapie Frederike.
Uit deze cursus is er voor ons beiden een vervolg onstaan met de cursus Energetische Therapie, die we afgerond hebben in januari 2017. Elke cursusdag waren er de koffie, de koeken en natuurlijk niet te vergeten de verse soep, de broodjes en de bijbehorende versnaperingen.

Contacteer ons