Meer resultaten voor energetische massage cursus

energetische massage cursus
Malva België.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd. Regelmatig bieden wij themadagen en bijscholingsdagen aan. CURSUS OF BIJSCHOLING. Opleiding Energetisch therapeut 11 september 2019 25 juli 2020.
Schoonheidsspecialist: Energetisch consulent masseur opleiding van 1 jaar.
Maandagvoormiddag van 8.30 tot 12.00 uur: Wellnessmassages van het gelaat en lichaam met essentiële oliën, inzicht in de 5 elementen, shiatsu kostprijs 120 per semester. Klik hier voor de cursusfiche. Maandagnamiddag van 13.00 tot 16.30 uur: Voetreflexologie met conventionele en energetische technieken, voedingsleer, harmoniseren van de chakras kostprijs 240 voor heel jaar.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie energetische massage opleiding.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Cursus: Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking Deurne Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Massage, Shiatsu Oost-Vlaanderen en omgeving. Cursus: Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking. Deze workshop van een dag is een uitnodiging om samen met je partner tot rust te komen n nieuwe inspiratie op te doen. Kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen; kiezen voor we-time.
Massage workshop bij Dharma-Lotus in Breda of Wolfheze.
In plaats van een langdurige cursus bieden we losstaande workshops aan, steeds met een ander thema gebaseerd op het energetische systeem van de mens. Een onderwerp zou kunnen zijn.: Je kunt aan 1 workshop meedoen of aan meerdere, maar elke workshop is een afgerond geheel. De workshop is toegankelijk voor ervaren en onervaren mensen, koppels en individuen. Video de energetische Sweda massage.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut cursus energetische massage.
Holistisch Energetische Massage. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Inschrijfkosten 2500, Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld.
Energetische therapie Amsterdam Willem van Eekelen It's' Just Therapy.
Meer over werkwijze. Ik luister graag naar wat je energetische systeem te zeggen heeft. Samen met jou kijk ik naar wat er op een dieper niveau speelt, om het bewustzijn te vergroten. Vervolgens kunnen we zien of blokkerende energie kan worden getransformeerd door middel van een clearing, een healing, een lichaamsproces of een combinatie van deze. Tevens geef ik je waar mogelijk een ander perspectief om met dingen om te gaan. Tijdens een consult maak ik gebruik van een mix van meerdere technieken. Akademie voor Massage en Beweging, opleiding tot energetisch reader en healer bij Ellen Slok Nazareth, België, opleiding tot Thèta-healing facilitator en NU-facilitator bij het Thèta Instituut Nederland in Franeker, opleiding Familie en Organisatieopstellingen / Therapeut Systemisch Werk, opleiding tot Touch of Matrix-therapeut het traject tot Touch of Matrix-trainer en diverse trainingen bij Access Consciousness.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Vind je cursus, vakgebied of campus. jezelf onderdompelen in de wereld van auras, chakras en reiki. mensen tot rust brengen met meditatieve en energetische behandelingen op maat. studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's.'

Contacteer ons