Zoeken naar energetische massage cursus

energetische massage cursus
Opleiding Energetische Therapie volledig geaccrediteerd Instituut CAM.
De docenten zijn naast het doceren aan de Academie Energetische Therapie AET werkzaam in hun eigen praktijk. Zij beantwoorden vanuit hun expertise graag jouw vragen, voorzien je van nuttige adviezen en helpen je vanaf het tweede jaar indien gewenst met het opstarten van jouw eigen praktijk.
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
in het Shiatsu" Massagehuis. Hier leer je hoe je het lichaam losmaakt, hoe je moet wrijven en kneden, kortom hier leer je verwennen. U kunt deze tweedaagse cursus volgen om zo je familieleden, vrienden of kennissen een welverdiende en ontspannende massage te geven.
Cursussen / Opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut Holistisch Energetisch Therapie Centrum Digitale Sociale Kaart Nederland.
Bij Werk opleiding., in de categorie" Cursus Training" bij" Overig." in de categorie" Scholing" bij" Beroepsonderwijs." Gegevens ingevoerd: 1-1-2003. Extra informatie over deelnemers. Niet geschikt of bestemd voor mensen met de volgende beperkingen.: afhankelijk van intake. Motivatie voor deelname.: print deze dienst meld onjuistheden terug. Holistisch Energetisch Therapie Centrum.
Zonnestreel Chakra Therapie cursus extra verdieping.
leren werken met kruiden, oor en lichaamskaarsen, helen met Jin Shin Jiutsu, magnetiseren, edelsteenlegging, maar je zal ook de Chakra's' leren stimuleren via massage Energetische massage, chakra jade stone massage, edelsteenmassage, buikwiegen., Certificaat na het volgen van alle lessen. Alvorens te kunnen deelnemen aan deze cursus dien je eerst volgende cursussen te volgen.:
Schoonheidsspecialist: Energetisch consulent masseur opleiding van 1 jaar.
Maandagvoormiddag van 8.30 tot 12.00 uur: Wellnessmassages van het gelaat en lichaam met essentiële oliën, inzicht in de 5 elementen, shiatsu kostprijs 120 per semester. Klik hier voor de cursusfiche. Maandagnamiddag van 13.00 tot 16.30 uur: Voetreflexologie met conventionele en energetische technieken, voedingsleer, harmoniseren van de chakras kostprijs 240 voor heel jaar.
Cursus Energetisch therapeut Thuiscursus.NL.
Cursus Energetisch therapeut. Cursus Energetisch therapeut. February 17, 2014. By: benjamin ruyters. Jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van alternatieve en energetische therapieën. Jezelf van thuis uit en op eigen tempo ontwikkelen tot deskundig energetisch therapeut. Alle kennis en technieken leren om een nieuwe carrière te lanceren in de energetische geneeskunde.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Shiatsu cyclus I B. De cursus shiatsu therapie 1B is het vervolg op de cursus shiatsu therapie 1A. Je gaat je verder verdiepen in de helende werking van Shiatsu. Ontdek via spiertesten de ware aard van klachten. Help mensen inzicht te krijgen in zichzelf en hun gezondheid te bevorderen. Bied sporters en actieve mensen hulp bij het versterken van zowel hun spieren als hun totale lichamelijke en mentale gesteldheid. Sportmassage voor gevorderden. Leer om sporters nog beter te begeleiden bij het vergroten van hun prestaties: met sporttaping, medical taping, pijnbestrijding en EHSO. Stoelmassage is een korte Japanse drukpuntmassage op een ergonomische stoel ter preventie en reductie van spanningen in het lichaam. Sveltessa afslankingsmassage; stevige massagetechnieken en cuppingmassage voor een kledingmaatje minder en meer energie. Thaise voet onderbeenmassage. Thaise voet en onderbeenmassages zijn ontspannende en energetische massages gericht op de mens in zijn geheel. Therapeutische hot stone massage.
Annick Van Dijck Praktijk voor energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Ecotherapie I, II en III bij Hans Andeweg en Rijk Bols te Stoutenburg. Workshops, cursussen en trainingen, georganiseerd door Annick Van Dijck Praktijk voor energetische therapie. Type Naam Start datum. Reiki I cursus. 18 januari 2019. Type Naam Start datum.

Contacteer ons