Zoeken naar energetische massage cursus

energetische massage cursus
Dieren genezen met energie? Volg de cursus Dieren energetisch behandelen van CIVAS!
U komt te weten hoe u een ziek dier onderzoekt en hoe u een complete energetische behandeling geeft aan de meest uiteenlopende diersoorten. Dieren energetisch behandelen: wat kunt u ermee? Na afronding van deze cursus beschikt u over alle basisvaardigheden voor het energetisch behandelen van dieren.
Cursus: Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking Deurne Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Massage, Shiatsu Oost-Vlaanderen en omgeving. Cursus: Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking. Deze workshop van een dag is een uitnodiging om samen met je partner tot rust te komen n nieuwe inspiratie op te doen. Kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen; kiezen voor we-time.
Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Samen met het beïnvloeden van het energetische aspect, werkt men ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang Opleiding Syntra West.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het hele lichaam oplost door op een diepgaande manier het buikgebied te masseren. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich en tegelijkertijd ook heel aanvullend bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie., In deze praktijkgerichte cursus leer je basistechnieken uit de Chi Nei Tsang aangevuld met viscerale technieken, Tao meditaties en oefeningen.
Multi energetisch essentie therapeut MEE 1-jarige opleiding.
Wat betreft de begeleiding kan ik alleen maar positief zijn, ze zorgen voor een informele prettige sfeer, Samantha stelt zichzelf ook kwetsbaar op, wat maakt dat de groep nog hechter en veiliger voelt. Wat is Multi Energetische Essentie Therapie? Een MEE sessie kenmerkt zich door de zuivere afstemming op de cliënt en wat hij/zij op dat moment nodig heeft.
Holistisch Holistisch Holistisch Energetische Energetische Energetische Massage. Massage. Massage.
Bach Bloesem remedies. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Holistisch Energetische Massage. Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage geaccrediteerd. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van negatieve energieën.
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
Opleiding Energetisch Healer Yavanna.
In deze opleiding leer je een heel aantal tools om energetische healings te kunnen geven. Je zal merken dat sommigen heel vlot gaan, anderen zullen je misschien minder liggen, voor nog anderen is er wat oefening nodig. Ik ben er zelf van overtuigd dat iedereen dit kan leren als de intentie zuiver is. Tijdens de opleiding ontvang je twee individuele sessies. Hierin gaan we je eigen proces verdiepen en blokkades wegwerken. Je gaat naar de essentie die je bent als lichtwerker of healer. Dat is voor iedereen anders! Wat komt er allemaal aan bod? healen met je handen. edelstenen en kristallen. Er wordt theorie gegeven, maar de opleiding is vooral praktisch gericht. Elke les geef je healings aan elkaar. Er wordt een cursus voorzien.

Contacteer ons