Op zoek naar opleiding coach?

opleiding coach
Word professioneel coach Opleiding Training Coaching Square.
Kies voor een kwalitatieve opleiding die beantwoordt aan volgende criteria.: Je credibiliteit als neemt toe: via het ROOT-GROW-programma heb je direct toegang tot je aanvraag van ACC of PCC bij de International Coach Federation ICF, de grootste en oudste coachfederatie wereldwijd.
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je verdiept je in coachingscompetenties die je kan gebruiken binnen een breed werkveld. Vanaf dag één oefen je de coachingsvaardigheden in kleine groepen en met reële vragen. Wat leer je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules.
De Opleidingscoach.
Dan is deze opleiding iets voor u! Meer leer-impact met video. Ga aan de slag met video en bereik meer leerimpact. Werken met video heeft heel wat voordelen voor zowel de organisatie, de trainers als de deelnemers. Het doelgericht inzetten van video bij blended leertrajecten zorgt ervoor dat iedereen tijd wint en dat het geleerde ook beter wordt toegepast in de praktijk. In deze ééndaagse training leert u hoe u met eenvoudige tools en tips professionele leervideo's' kan maken. Medewerkers inzetten op talent: Hét preventiemiddel tegen burn-out EN dé succesfactor voor wendbare organisaties. Op zoek naar een allround opleidingspartner? Wij zijn uw partner op vlak van opmaak opleidingsplannen, management development en op-maat opleiden. Wat doen we. Een extra tijdelijke kracht nodig in uw VTO-team? Wenst u uw opleidingsactiviteiten uit te besteden? U wil een optimaal opleidingsbeleid opzetten? Of u wenst advies op vlak van een specifiek opleidingstraject? Op zoek naar een maatopleiding, workshop of coach?
Coaching en Counselling Opleiding in België ACC.
Door de ervaringsgerichte en praktijkgerichte opleiding van twee jaar eindig je als volwaardig coach of counsellor met de mogelijkheid om diepgang te vinden bij de cliënt om van daaruit samen een goed plan te maken voor de toekomst. twee jarige opleiding.
OpleidingsdetailsCevora.
Volg dan ook onze korte e-learning module Coach de coach: meer resultaat met de GROW methode. Alle nieuwe of beginnende interne coaches in het bedrijf. In het kader van de uitvoering van het werkgelegenheidsplan voor 45 CAO 104 kan dit ook een verkennende opleiding zijn: zie ik mezelf verder aan de slag gaan als interne bedrijfscoach om jongere medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling?
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Inhoud Meer Info. Methode Meer Info. It seems we cant find what youre looking for. Perhaps searching can help. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. info at coachingcounselling.be. Erkende Coach Opleiding. Opleidingcheques, KMO en Qfor. ERKENDE COACH EN COUNSELLOR OPLEIDING.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
De opleiding Professional Coach is bedoeld voor iedereen die individuele coaching of begeleiding geeft of van plan is om dit te gaan doen. De opleiding is ook geschikt voor personen die beroepsmatig te maken hebben met het coachen of begeleiden van mensen en hun vaardigheden daarin willen verbeteren.
opleidingen Syntra West.
Persoonlijke groei via het paard. Paarden hebben de bijzondere eigenschap om heel snel mensen te kunnen inschatten. Opleiding van 10 sessies. Deze opleiding tot erkende mentor, komt in aanmerking om de doelgroepvermindering van 800 per kwartaal te kunnen aanvragen. Opleiding van 2 sessies.

Contacteer ons