Op zoek naar natuurgeneeskundig therapeut?

natuurgeneeskundig therapeut
Praktijk van Nature Natuurgeneeskundig therapeut in Leeuwarden.
Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik mij gespecialiseerd in twee methoden uit de kinesiologie. De allergietherapie Je allergie de baas en de breintherapie Je brein de baas die je hersenfuncties optimaliseert en je onderbewustzijn ontstresst. Lees op deze website meer over deze methodes.
Praktijk Simone Anderson.
Door de beroepsvereniging het FAGT, de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten, ben ik erkend therapeut met lid nummer 06255., Mijn AGB-code is 033394. Meer info vindt U hier. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen.
Natuurgeneeskundig therapeut Mspirit Natuurgeneeskunde.
Wat kan ik voor je betekenen? Vanuit 5 natuurgeneeskundige invalshoeken bekijk ik jouw gezondheidsklachten en kom ik tot een voorstel. Hierbij pas ik allerlei verschillende werkvormen, zoals voeding, touch for health, reiki, etc. Goede voeding werkt. Energiek en gezond door simpele aanpassingen in jouw voeding.
Natuurgeneeskundig therapeute Marja Gerritsen Natuurgeneeskundig therapeute Marja Gerritsen.
Als natuurgeneeskundig therapeut behandel ik de hele mens niet alleen het lichaam. Ik ga uit van een integrale benadering van de patiënt, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken en behandelingen. De therapie is gericht op ondersteuning van het herstel.
LVNG.
De Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen LVNG is in 1989 opgericht omdat er behoefte was aan een dynamische beroepsvereniging voor therapeuten binnen de natuurlijke gezondheidszorg. De doelstelling van de vereniging is het bevorderen en ontwikkelen van de natuurlijke gezondheidszorg in Nederland en daarnaast, het streven naar wettelijke erkenning van de natuurgeneeskundig therapeut.
Natuurgeneeskunde PLUS Home.
Ik ben gediplomeerd Natuurgeneeskundig, Energetisch, Psycho gedrags Therapeut, Voetreflexoloog. Daarnaast zijn er nog vele studies gedaan om het hele lichaam perfect in beeld te krijgen. Dit is van belang om ook in beeld te krijgen waarom de overgang of verslavingen zo'n' grote impact op ons leven hebben.
Natuurgeneeskundig therapeut Opleiding Instituut CAM.
Deze opleiding Toegepaste Natuurgeneeskundige Therapie is bedoeld voor nieuwe studenten en studenten die al eerder een opleiding hebben gevolgd maar niet hebben afgerond; Zij-instromers een verkort traject. In deze studie word je opgeleid tot Natuurgeneeskundig Therapeut. Vanaf dag 1 leer je over gezondheid en hoe je deze kunt verbeteren en kunt blijven verbeteren.
Natuurgeneeskunde Therapeut-zoeken.be zoek therapeut, coach, psychotherapeut, acupuncturist.,
De natuurgeneeskunde ziet ziekte als een uit balans-zijn van lichaam en geest en de natuurgeneeskundig therapeut kijkt bij het stellen van de diagnose niet alleen naar de symptomen van de cliënt, maar hij probeert ook de oorzaak van de klachten te achterhalen.

Contacteer ons