Meer resultaten voor natuurgeneeskundig therapeut

natuurgeneeskundig therapeut
Praktijk voor Natuur geneeskunde Stap voor stap op weg naar beter.
Mocht u desondanks nog vragen hebben dan staat het u vrij om te bellen of te mailen. Esteck is de onderzoeksmethode die we sinds twee jaar succesvol toepassen. Inzichten over zuurgraadstressconditie, van hart-en bloedvaten, blokkades bij de rug, doorbloeding hoofd, mineraalstatus etc.
Kim Van den Eynden Natuurgeneeskundig en energetisch therapeut.
Houd regelmatig mijn blogs in de gaten. Praktijk voor Mens en Dier: Natural Health Care. Kim Van den Eynden is humaan natuurgeneeskundige, KPNI orthomoleculair deskundige alsook vétérinair natuurgeneeskundig therapeut, healer en transformatie coach. Deze combinaties zorgen ervoor dat alles holistisch behandeld kan worden.
Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut.
Het PNI optimum is mijn streven in de behandelingen die ik bij u toepas, om u weer naar deze optima van optimale gezondheid én welzijn, te krijgen. Als energetisch natuurgeneeskundig therapeut werk ik, indien mogelijk, altijd gericht op de oorzaak, zodat er ook werkelijk een blijvend herstel kan optreden en u weer gezond kunt functioneren.
Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Bianca van Boven Ontdek je kracht NU Vught.
Ik ben werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en werk volgens de vijf natuur-gerichte principes. Deze zijn energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Via de Energieschool en het instituut voor kleurenpunctuur heb ik hiervoor de opleiding tot Energiegenezer gevolgd, de opleiding Holistic Health Coach en de opleiding licht en kleurenpunctuur gevolgd.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut opleiding natuurgeneeskundig therapeut.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut opleiding natuurgeneeskundig therapeut. De studierichting Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut is een 3-jarige opleiding op HBO niveau 3 x 9 lesblokken, die studenten opleidt tot Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies.
Massage cursus, Voedingsleer, volg een van de zonnevlecht opleidingen.
Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Zonnevlecht opleidingen in huis om u op te leiden tot een succesvol natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundig therapeut bent u in staat om anderen op natuurlijke wijze te helpen om zichzelf in balans te brengen en de gezondheid te bevorderden en/of klachten te verminderen.
Natuurgeneeskundig therapeut Peter Wever Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
Ik ben Peter Wever en werk als Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut bij Biovion gediplomeerd Orthomoleculair PNI-therapeut, begeleider Metabolic Balance, gecertificeerd Systemisch therapeut en gecertificeerd voor Ratio Intuïtieve Methodiek De Psycho Neuro Immunologie PNI en orthomoleculaire geneeswijze vormen de basis van mijn behandelmethode.
opleiding energetisch therapeut opleidingen natuurgeneeskundig therapeut.
Natuurgeneeskundig therapeut Sylvia Peters Rit, natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundig therapeut zorg ik dat elke behandeling die wordt toegepast een stimulerende werking op het zelfgenezend én zelfbeschermend vermogen van je lichaam heeft. En wat zeker zo belangrijk is, ik leer jou.

Contacteer ons