Op zoek naar holistisch?

holistisch
Holistisch centrum OM Eén met jouw natuur.
Gelukkig zijn is gezond. De holistisch visie Engels: whole geheel gaat uit van de onderlinge verbinding tussen alle aspecten van een steeds verder ontwikkelend geheel. Dynamische aanpassing aan de constante interactie creëert harmonie. Het doel is een toename van je levenskracht, je vitaliteit, je levensvreugde en een verbetering van je gezondheidstoestand.
holistisch Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: holistisch DE holistisch EN holistisch ES. Vertalingen holistisch NLFR. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met holistisch.
Holisme Wikipedia.
7 Verder lezen. Het woord, samen met het bijvoeglijke naamwoord holistisch, werd ingevoerd door Jan Smuts 1 in de vroege jaren 1920. De Zuid-Afrikaanse militair en staatsman Smuts definieerde holisme als De" tendens in de natuur gehelen te vormen die groter zijn dan de som der delen door creatieve evolutie.
Voedings en kruidenadvies Holistisch Centrum.
Bij een juist gebruik bevat de hedendaagse fyto een krachtige ondersteuning, meestal vrij van bijwerkingen en veilig in gebruik. Voedings en kruidenadvies Geweldloze communicatie Coaching Yoga en Relaxatie Integrale voetreflexologie Lichaamsmassage Deep learning en Reframing E.F.T. Emotional Freedom Technique Kinesiologie Bewegingsadvies. 2018 Holistisch centrum OM.
holistisch VRT-Taalnet.
Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be. VRT 2017 bedrijfsgegevens jobs gebruiksvoorwaarden privacy.
holistische visie WELKOM BIJ ZEN-O-FEET.
Dan is men holistisch bezig en behandelt men niet de klacht, maar brengt men het probleem in een breder kader, waardoor het inzichtelijk wordt hoe het is ontstaan en wat daarvan de oorzaak is. Elke persoon is een uniek individu met unieke aangeboren en verworven kenmerken, een unieke leefsituatie en een eigen levensfilosofie.
Nieuwe gezondheidstrend: holistisch leven Fit Gezond Nina HLN.
Nieuwe gezondheidstrend: holistisch leven. 11 juni 2016. Deel 0 Tweet. Fit Gezond De zomer komt eraan, en dus gooien we allemaal onze levensstijl om. Wie het beu is om gewoon doorsnee op de loopband te staan en gezond te eten kan iets nieuws proberen: een holisitische levensstijl.
Holistische geneeskunde.
De term holistisch is afgeleid van het Griekse holos wat heel betekent. Toegepast op geneeskunde, wil dit zeggen dat men niet alleen een kwaal behandelt, maar bij het stellen van een diagnose tevens ook de patint zal bevragen naar zijn levensomstandigheden, persoonlijkheid en intermenselijke relaties.

Contacteer ons