Meer resultaten voor erkende therapie opleidingen

erkende therapie opleidingen
Marijke Leys Groepspraktijk de kering.
aangesloten bij ISEFT. Contextuele therapie jaaropleiding 2004. Voice Dialogue opleidingen in Nederland en de USA bij Hal en Sidra Stone, de grondleggers van deze methode 2005 tot op heden. Body Dialogue deel 1 en 2 en Conscious Body 2010 2014.
Opleiders VSPW Gent.
Medeauteur van Meervoudig" gekwetsten, auteur van Contextuele counseling in de praktijk prijs vanuit Vereniging van Contextueel Werkers. Opleidingscoördinator contextuele therapie. Maatschappelijk assistent Psychotherapeut. Opleidingen: relatie en gezinstherapie; contextuele psychotherapie, voortgezette opleiding gezinstherapie, groepstherapie, psycho-interactiedrama. Bijscholing supervisie TGI, psychodynamisch relatietherapeut, Jurg Willi.
Shiatsu school Manipura.
Dit wordt in detail meegegeven onder het deel gestructureerde opleiding. Het opleidingscentrum MANIPURA is een erkende shiatsuschool. De opleiding wordt erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF, een beroepsvereniging erkend door de FOD Economie, die geassocieerd is met de Europeanen Shiatsu Federation ESF.
Welke opleiding heeft een manueel therapeut gevolgd? MATHERA.BE.
In België voldoet elke universitair opgeleide manueel therapeut aan de internationale standaarden van het IFOMPT International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists, welke een subgroep is van het WCPT World Confederation for Physical Therapy, de door WHO erkende wereldorganisatie voor kinesitherapeuten. Sinds 1 januari 2017 kunnen enkel afgestudeerden van onderstaande opleidingen nog in aanmerking komen voor het verkrijgen van een erkenning als kinesitherapeut met de Bijzondere Beroepsbekwaamheid Manuele Therapie.
Het beroep van: psychotherapeut Alexander VDAB.
Wat maakt iemand tot een goede psychotherapeut? Alexander: Ik herinner me een belangrijke uitspraak uit mijn opleiding: psychotherapie is zowel kunst als wetenschap. Of: een goede psychotherapeut is iemand die wetenschappelijke kennis en theorie combineert met de kunst van oprechte interesse en positieve betrokkenheid. Alleen dan leer je zien wat de ander bij je uitlokt en teweegbrengt, en kan je dat gebruiken als werkmiddel binnen de therapie. Heb je tips voor wie aan de slag wil als psychotherapeut? Alexander: Wie wil werken als psychotherapeut moet een door de overheid erkende psychotherapeutenopleiding volgen. Dat is belangrijk om de theorie en basiscompetenties onder de knie te krijgen, maar ook om jezelf beter te leren kennen in functie van dit beroep. Via het internet kan je een aantal goede opleidingen vinden.
IPRR vzw in samenwerking met Thomas More.
Therapie als medicijn? Slingeren tussen verbinding en autonomie. Therapeutisch werken met koppels. Meer dan woorden. Methodieken in therapie en counseling. Centrum voor opleiding en praktijk in de psychotherapie. Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is.
Cursus Relatietherapeut en Sekscounselor Ondernemersschool.
Na het volgen van de cursus ben je een erkende serkstherapeut / relatiecoach en ben je in staat om op professionele wijze koppels en singles naar meer intiem geluk te leiden! Een beroep met toekomst! De cursus relatietherapeut aan De Ondernemersschool is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als relatietherapeut.
Onderwijskiezer.
Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Academisch gerichte bacheloropleidingen hebben als doel voor te bereiden op een master en dus niet rechtstreeks op dit beroep. Ze worden hier vermeld om het instapniveau van de opleiding aan te geven.

Contacteer ons