Op zoek naar chakra therapie opleiding?

chakra therapie opleiding
Therapeut Holistic Healing Aura-Chakra-healing, Bach bloesemtherapie, Diagnostiek, Holistic pulsing, Homeopathie, Massagetherapie, Voetreflexologie Therapeut-zoeken.be.
Ook jij ziet wie ik ben en voelt aan hoe ik werk. Na dit eerste gesprek bekijken we samen hoe we verder gaan. Tijdens de consultatie wordt de behandelingstechniek die jouw lichaam nodig heeft toegepas-holistische massageaura, en chakra healingvoetreflexologie, Bach bloesem therapie.
Opleiding Chakratherapie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Wil je meer informatie of een studieadvies? Deze cursus vormt een onderdeel van de opleiding tot.: In de cursus Werken met Chakratherapie worden de volgende onderwerpen behandeld.: Centra van activiteit. Wat is een chakra? Het fysieke lichaam. Het etherische en astrale lichaam.
Cursus Chakratherapie basis Wellness Academie.
Chakras als energiewielen. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel. Al meer dan vierduizend jaar geleden werd er in India in de oude Vedas over het chakrasysteem geschreven. Chakras zijn geen stoffelijke onderdelen van het lichaam, maar fijnstoffelijke energiecentra die we ook wel energiewielen noemen.
Aurahealing opleiding Auratouch Energetisch healer goed bereikbaar.
Deze AuraTouch Energetisch Chakra en aurahealing opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een professioneel healer te zijn. Healing kent vele facetten en deze komen alle in de opleiding aan bod.
Chakra Therapie Opleidingscentrum Kersten.
Inschrijven voor deze cursus/module. Kies een datum. 7, 14 21 september 2018 vr Maastricht Chakra Therapie. 22 maart 6 13 april 2019 za Maastricht Chakra Therapie. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.: Thuisstudie Opleiding Massagetherapeut. Thuisstudie Opleiding Schoonheidsspecialiste.
Chakratherapie Gezondheidsschool.
Wil je meer weten over chakra therapie? Wil je starten als chakra therapeut in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de holistische opleiding chakra therapie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van chakra therapeut snel en goed in de vingers wil krijgen.
Malva België.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd.
Chakra opleiding School Of Life.
Als bijscholing bieden wij ook geaccrediteerde intensieve workshops aan. Chakra healing leer je bij de opleiding tot levenstherapeut van School of Life. Wellicht is onze beroepsopleiding of één van de workshops geschikt voor jou. Meld je aan of neem contact op voor persoonlijk advies door te bellen naar 023 8444660. Chakra cursus Spiritueel therapeut Energetische therapie.

Contacteer ons