Op zoek naar alternatieve geneeskunde?

alternatieve geneeskunde
Alternatieve Geneeskunde Sint-Katelijne-Waver Arts Decrop Els.
Decrop te Sint-Katelijne-Waver is gediplomeerd arts radioloog. Zij volgde haar opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Als aanvulling op onze traditionele Westerse geneeskunde, genoot zij eveneens een volwaardige artsen opleiding Chinese geneeskunde in Nanjing P.R. Chinese geneeskunde of alternatieve geneeskunde omvat.:
Cursus Natuurlijke geneeswijzen.
De vraag naar alternatieve en natuurlijke geneeswijzen zit in de lift. Bij natuurlijke geneeswijzen komt het er op aan dat je elementen uit de natuur gaat gebruiken om de gezondheid te bevorderen. Tijdens de opleiding krijg je een inzicht in hydrotherapie, fytotherapie, bachbloesemtherapie, lymfedrainage en aromatherapie.
Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Programma's' Hautekiet Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? 18 maart 2013. Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx wil alternatieve geneeskunde aan banden leggen. Ze schakelt drie dossiers in een hogere versnelling.
Kanker en alternatieve geneeskunde: wat werkt niet? Life MAGAZINE.
Recht en Geld. In hoeverre zijn kanker en complementaire geneeskunde compatibel? De hoop op genezing stuwt steeds meer kankerpati├źnten in de richting van andere geneeskundige vormen of therapie├źn, zoals fytotherapie, homeopathie, mindfulness, relaxatie, massages, voedingssupplementen en acupunctuur. Door Nathalie Evrard.
STRESS REIKI STRESSMANAGEMENT HANDOPLEGGING ENERGIESTROOM ALTERNATIEVE GENEESKUNDE LEVENSENERGIE EVENWICHT REIKIMEESTER.
Alternatief of aanvulling? Reiki kan een medische behandeling nooit vervangen, maar is een mooie aanvulling op de klassieke geneeskunde. De aanpak van stress is vaak n van lange adem en het meest efficint als je traditionele en alternatieve behandelingen combineert.
421 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland.
Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. 421 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 421 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland is een 8.9 op basis van 824 waarderingen.
Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens" Wetenschap Knack.
Deel op LinkedIn. 2 Keer gedeeld. Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens." 28/09/10 om 1654: Bijgewerkt om 1654.: Edzard Ernst is de eerste hoogleraar in de alternatieve geneeskunde. In een nieuw boek maakt hij brandhout van de meeste alternatieve behandelingen. 2 Keer gedeeld.
Alternatieve geneesmiddelen, Alternatieve geneeskunde, Natuurlijke gezondheid e-gezondheid.be Drupal.
Positieve ervaringen met alternatieve geneesmiddelen Hoi, wie heeft er al ervaring met alternatieve geneesmiddelen? En zo ja, heeft het u ook verder geho Per Lover op 08/02/2011 15h45. Op zoek naar goede homeopaat Hey, Ik ben op zoek naar een goede homeopaat.

Contacteer ons