Op zoek naar alternatieve geneeskunde?

alternatieve geneeskunde
Alternatieve geneeswijzen: homeopathie, osteopathie, acupunctuur, aromatherapie.
LIGHTNESS IN BEING ENERGETISCH LICHAAMSWERK MASSAGES. ZANDHOVEN SHIATSU of drukpuntmassage vindt zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde. Het lichaam wordt gevoed vanuit energiebanen of meridianen en met de duim, handpalm, elleboog, knie of voet wordt druk uitgeoefend op de tsubos drukpunten.
Alternatieve geneesmiddelen, Alternatieve geneeskunde, Natuurlijke gezondheid e-gezondheid.be Drupal.
Positieve ervaringen met alternatieve geneesmiddelen Hoi, wie heeft er al ervaring met alternatieve geneesmiddelen? En zo ja, heeft het u ook verder geho Per Lover op 08/02/2011 15h45. Op zoek naar goede homeopaat Hey, Ik ben op zoek naar een goede homeopaat.
Alternatieve geneeswijzen Reumatoïde Artritis Liga vzw.
Lees verder over Alternatieve behandelingen bij reuma onderzocht. Homeopathie op valreep erkend. Homeopathie is voortaan erkend. Volgens het Koninklijke Besluit kunnen alleen artsen, tandartsen en vroedvrouwen geregistreerd worden als homeopaat. Naast hun gewone opleiding moeten ze nog een opleiding homeopathie gevolgd hebben. Lees verder over Homeopathie op valreep erkend. Homeopathie op valreep erkend: wanneer volgt de erkenning voor Lourdes-water? De redenen van Laurette Onkelinx om homeopathie te erkennen zijn niet wetenschappelijk, maar puur politiek. Homeopathie is populair bij de bevolking, dus moet het erkend worden, stelt Maarten Boudry. Lees verder over Homeopathie op valreep erkend: wanneer volgt de erkenning voor Lourdes-water? Homeopathie is een placebo, en wat dan nog? Jos Vranckx is journalist en auteur van Geloof als geneesmiddel / De vergeten factor X. Geneeskunde" is géén exacte wetenschap, dogmatisch denken heeft geen zin, schrijft hij.
Aanvullende en alternatieve geneeskunde bij ALS ALS Liga België vzw.
Home Aanvullende en alternatieve geneeskunde bij ALS. Aanvullende en alternatieve geneeskunde bij ALS. Terug naar ALS-publicaties. De visie van de ALS Liga m.b.t. alternatieve geneeskunde werd reeds uitvoerig uiteengezet in het gelijknamig artikel van 03-09-2005 op onze website, onder de rubriek Publicaties.
Alle artikels over alternatieve" geneeskunde" Knack.be.
Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens." Edzard Ernst is de eerste hoogleraar in de alternatieve geneeskunde. In een nieuw boek maakt hij brandhout van de meeste alternatieve behandelingen. Bescherming of asiel heb je nodig of niet, dat moet je niet verdienen.
Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens" Wetenschap Knack.be.
Deel op LinkedIn. 2 Keer gedeeld. Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens." 28/09/10 om 1654: Bijgewerkt om 1654.: Edzard Ernst is de eerste hoogleraar in de alternatieve geneeskunde. In een nieuw boek maakt hij brandhout van de meeste alternatieve behandelingen. 2 Keer gedeeld.
Alternatieve geneeswijze Wikipedia.
Zie Geschiedenis van de geneeskunde voor het hoofdartikel over dit onderwerp. In de geschiedenis van de geneeskunde zijn, wat Nederland betreft, reguliere en alternatieve behandelingen pas als zodanig te onderscheiden na invoering van de Wet op de Uitoefening der Geneeskunst 1865, die het domein van de reguliere geneeskunde afbakende en voorbehield aan artsen.
Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen Grijze Cellen: de onzin van Alternatieve Geneeskunde herbekijk.
Houden we de reguliere geneeskunde en alternatieve geneeskunde best strikt gescheiden of kan een integrale geneeskunde tot een betere gezondheidszorg leiden? Eos-redacteur Reinout Verbeke gaat in gesprek met experts. Herbekijk dit debat. Organisatie: deBuren, Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen FWO, Wetenschappelijk Tijdschrift Eos en Handelsbeurs Concertzaal.

Contacteer ons