Meer resultaten voor alternatieve geneeskunde

alternatieve geneeskunde
Grijze Cellen: De onzin van alternatieve geneeskunde Handelsbeurs Concertzaal.
Blijf op de hoogte. Home Concertagenda Grijze Cellen: De onzin van alternatieve geneeskunde. Grijze Cellen: De onzin van alternatieve geneeskunde. GRIJZE CELLEN: DE ONZIN VAN ALTERNATIEVE GENEESKUNDE. Veel mensen zoeken hun heil in alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, chiropraxie en acupunctuur.
Alternatieve geneeskunde producten FARMALINE.be.
Biologische en natuurlijke producten kunnen dan een oplossing zijn in de zoektocht naar verloren rust en kalmte. In de categorie Alternatieve Geneeskunde geven we u de mogelijkheid om te genieten van de geschenken die de natuur biedt in de vorm van verschillende biologische en natuurlijke producten, aangepast aan ieder van ons.
Acupunctuur.
Je mag deze vorm van alternatieve geneeswijze combineren met de andere vormen, maar ze mogen samen het maximum voorziene bedrag van 62 euro per kalenderjaar niet overschrijden. Je moet behandeld worden door een acupuncturist die erkend werd door de Liberale Mutualiteit.
Alternatieve Geneeskunde Sint-Katelijne-Waver Arts Decrop Els.
Decrop te Sint-Katelijne-Waver is gediplomeerd arts radioloog. Zij volgde haar opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven. Als aanvulling op onze traditionele Westerse geneeskunde, genoot zij eveneens een volwaardige artsen opleiding Chinese geneeskunde in Nanjing P.R. Chinese geneeskunde of alternatieve geneeskunde omvat.:
Het effect van alternatieve geneeskunde bij oogaandoeningen.
Ziekte van Stargardt 6. Het effect van alternatieve geneeskunde bij oogaandoeningen. Bron: Ogen en Meer. De zogenaamde behoedzame geneeskunde is zeer populair, vooral van de methodes uit Aziƫ zoals acupunctuur worden als alternatief voor de bekende geneeskunde graag gebruik gemaakt.
422 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland.
Artsenpraktijk voor alternatieve geneeskunde. 422 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 422 artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Nederland is een 8.9 op basis van 903 waarderingen.
Vergoeding alternatieve geneeswijzen alternatieve zorg CZ.
Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden alternatieve geneeswijzen uit de aanvullende verzekering. In 2019 krijgt u deze vergoeding voor: acupunctuur, chiropractie, homeopathie, natuurgeneeskunde Onder de vergoeding van natuurgeneeswijzen vallen, antroposofische consulten, auriculotherapie ooracupunctuur, haptonomie, kinesiologie, musculoskeletale geneeskunde, orthomanuele geneeskunde, reflexzonetherapie/voetreflextherapie, manuele therapie E.S en shiatsu.,
Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Programma's' Hautekiet Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? Alternatieve geneeskunde aan banden gelegd: een goede zaak? 18 maart 2013. Minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx wil alternatieve geneeskunde aan banden leggen. Ze schakelt drie dossiers in een hogere versnelling.

Contacteer ons