Resultaten voor alternatieve geneeskunde

alternatieve geneeskunde
Alternatieve" geneeskunde heeft vaak niet meer effect dan een warm bad" Fit Gezond Nina HLN.
En" als er alsnog bewijzen opduiken voor een alternatieve geneeswijze, dan zullen wij en ongetwijfeld ook Minister De Block en haar Kenniscentrum dat met plezier erkennen. Dan spreken we niet langer van niet-conventionele geneeskunde, zoals de wet-Colla, maar gewoon over geneeskunde.
Visie ALS Liga alternatieve geneeskunde ALS Liga België vzw.
Het is begrijpelijk dat, wanneer men u heeft geïnformeerd dat u een terminale ziekte hebt en dat de conventionele geneeskunde geen genezing kan bewerkstelligen, u zoekt naar alternatieven die u wat hoop kunnen geven. Met het toenemende gebruik van het internet en het gemak van de massacommunicatie middelen, is de promotie en marketing van dergelijke alternatieve behandelingen nooit gemakkelijker geweest.
Alternatieve geneeswijzen CM.
Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen CM-diensten en voordelen Alternatieve geneeswijzen. Alternatieve geneeswijzen zoals chiropraxie en osteopathie betaalt de wettelijke ziekteverzekering niet terug. Je kunt wel rekenen op CM. Homeopathie 30% terugbetaling op de aankoopprijs van homeopathische geneesmiddelen.
Alternatieve geneesmiddelen, Alternatieve geneeskunde, Natuurlijke gezondheid e-gezondheid.be Drupal.
Positieve ervaringen met alternatieve geneesmiddelen Hoi, wie heeft er al ervaring met alternatieve geneesmiddelen? En zo ja, heeft het u ook verder geho Per Lover op 08/02/2011 15h45. Op zoek naar goede homeopaat Hey, Ik ben op zoek naar een goede homeopaat.
Alternatieve geneeswijze Wikipedia.
In de geschiedenis van de geneeskunde zijn, wat Nederland betreft, reguliere en alternatieve geneeswijzen pas als zodanig te onderscheiden na invoering van de Wet op de Uitoefening der Geneeskunst 1865, die het domein van de reguliere geneeskunde afbakende en voorbehield aan artsen.
Alternatieve behandelingswijzen therapieën Oostende goudengids.be.
Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Europastraat 18, 8450 Bredene. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 12 Zen Relax. Epsomlaan 60, 8400 Oostende. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. Westlaan 145, 8400 Oostende. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 14 The Body Works. Oude Brugseweg 76, 8460 Roksem Oudenburg. Alternatieve behandelingswijzen therapieën.
Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens" Wetenschap Knack.be.
Deel op LinkedIn. 2 Keer gedeeld. Alternatieve" geneeskunde is gevaarlijke nonsens." 28/09/10 om 1654: Bijgewerkt om 1654.: Edzard Ernst is de eerste hoogleraar in de alternatieve geneeskunde. In een nieuw boek maakt hij brandhout van de meeste alternatieve behandelingen. 2 Keer gedeeld.
Alternatieve geneeswijzen en pijn gezondheid.be.
Het percentage mannen en vrouwen dat kiest voor kinesitherapie is hetzelfde. Wie alternatieve en complementaire geneeskunde gebruikt is jonger en actiever dan wie kinesitherapie gebruikt. De gebruikers van alternatieve of complementaire geneeskunde komen het meest voor in de meer begunstigde sociale klassen.

Contacteer ons