Resultaten voor opleidingen

opleidingen
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
september / oktober 55 Apply september / oktober filter. januari / februari 43 Apply januari / februari filter. Zoeken op trefwoord. Zoek een opleiding. Er zijn 94 opleidingen die voldoen aan je zoekcriteria. Financie en verzekeringswezen. Grafische en digitale media.
Opleidingen Campus Vesta.
Basisopleidingen politie, trainingen voor politieprofessionals, opleidingen voor overheden, hands-on workshops op maat voor bedrijven en verenigingen, preventie, geweldbeheersing. Deze opleidingen op universitair niveau zorgen ervoor dat je de nodige bagage opbouwt om operationeel te zijn in crisissituaties en verantwoordelijkheid te dragen.
Overzicht opleidingen Vlerick Business School.
MBA opleidingen Verruim uw carrièremogelijkheden dankzij onze actiegerichte MBA opleidingen. Managementopleidingen Intensieve, langlopende opleidingen en kortlopende opleidingen voor ervaren professionals. Opleidingen op maat Ga met ons in zee voor de ontwikkeling van een leerervaring op maat van uw organisatie! Masters opleidingen Ontdek uw mogelijkheden dankzij onze actiegerichte Masters-opleidingen van topniveau.
Vind uw opleidingCevora.
Over de studiedienst. Werknemers Opleidingen Vind uw opleiding. Het is niet mogelijk om tegelijk voor een aanvullende dag en een gewone werknemerscursus te registreren. Gelieve slechts één type opleiding te kiezen. Er werden geen gegevens gevonden. Er werden geen gegevens gevonden.
Volta-opleidingen Volta.
Naast basisopleidingen, veiligheidsopleidingen, opleidingen rond reglementering, kan je ook meer innovatieve opleidingen terugvinden in het opleidingsaanbod van Volta. Deze opleidingen zijn in veel gevallen gratis voor jouw arbeiders, bovendien komen alle opleidingen in aanmerking voor afbouw van het premiekrediet, op voorwaarde uiteraard dat je hiervan gebruik kan maken.
Opleiding Co-valent Opleiding.
Naast het gratis aanbod van Co-valent en het aanbod in de sectororganisaties kan je als werknemer jezelf verder ontwikkelen via opleidingen van andere aanbieders.: Van opleidingen in groep tot webleren, VDAB biedt een enorme waaier aan opleidingsmogelijkheden. Ook in het volwassenenonderwijs is het aanbod van opleidingen erg uitgebreid.
Opleidingen Universiteit Gent.
Je hebt al een diploma hoger onderwijs en je wilt aan de UGent verder studeren? In dat geval zijn er verschillende doorstroommogelijkheden. Dit diploma is van belang als je wilt lesgeven of als je je wilt voorbereiden op een job met pedagogische aspecten.
Opleidingen AP Hogeschool.
Het artistiek profiel van de opleiding Drama vandaag wordt getekend door de drie afstudeerrichtingen Acteren, Kleinkunst en Woordkunst. De opleiding bouwt voort op haar traditie, maar zet met haar wisselende docententeam en internationale of interdisciplinaire samenwerkingen ook sterk in op de actuele tendensen binnen het podiumkunstenlandschap.

Contacteer ons