Op zoek naar voetreflexologie opleiding?

voetreflexologie opleiding
Voetreflexologie voor beginners Syntra AB.
Deze opleiding is uitermate interessant voor medewerkers of zelfstandigen die willen kennismaken met de basisprincipes van de voetreflexologie. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg.
Heb je interesse in complementaire behandelingsmethoden? Wil je meer weten over voetreflexologie, maar ben je nog niet zeker of deze behandelingstechniek bij jou past? Volg dan eerst deze korte opleiding voetreflexologie. Eerste stappen in de voetreflexologie. Hou me op de hoogte.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten België.
Opleiding Voetreflexologie bij kanker.
Belgische Massage Federatie. OPLEIDING Voetreflexologie bij kanker. Als beroepsfederatie willen wij een opleidingsaanbod faciliteren dat kwaliteitsvol en uniek is! In dit kader biedt de BMF vzw u de mogelijkheid om u te vervolmaken in de wereld van de voetreflexologie! Alleen het beste is goed genoeg om mensen op te leiden in een vakdomein dat expertise, kennis en kunde vereist!
Cursus Voetreflexologie Wellness Academie.
Suzy is al meer dan 10 jaar verbonden aan de Wellness Academie en heeft al honderden studenten met succes de voetreflexologie aangeleerd! Amsterdam Naritaweg 12 1043 BZ Amsterdam Noord-Holland. Antwerpen Boomsesteenweg 135 2610 Wilrijk Antwerpen. Eindhoven Bogert 1 5612 LX Eindhoven Noord Brabant. Gent Mariakerksesteenweg 42 9031 Drongen Oost Vlaanderen. Hasselt Heidestraat 6-B 3500 Hasselt Limburg. Rotterdam Marten Meesweg 8 3068 AV Rotterdam Zuid-Holland. Stuur deze pagina door naar een vriend of familielid.: Print Stuur door. Wanneer start de opleiding Voetreflexoloog?
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. E-book Ik wil gewoon werken. Ontdek het boek dat onze gedelegeerd bestuurder Fons Leroy en manager kansengroepen Wendy Ranschaert hebben geschreven.
Voetreflexologie opleiding in Antwerpen activate.me.
We vonden 11 voetreflexologie opleiding resultaten in Antwerpen binnen een straal van 70 km. Wil je meer voetreflexologie opleiding resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle voetreflexologie opleiding mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
opleidingen Syntra West.
Een zachte helende massagevorm doet u herleven. Opleiding van 5 sessies. Voetreflexologie: praktische basiskennis. Dit is een introductiecursus met als doel een volledige voetzonemassage te kunnen aanbieden. Opleiding van 8 sessies. Voetreflexologie: energetiek van de voeten. Voetreflexologie voor gevorderden. Opleiding van 11 sessies.

Contacteer ons