Meer resultaten voor voetreflexologie opleiding

voetreflexologie opleiding
opleiding voetreflexologie.
Welkom bij de School voor Voetreflexologie. Wij nodigen u uit om te bekijken wat de School voor Voetreflexologie met haar erkende opleiding Voetreflexologie op HBO-niveau u te bieden heeft. De School voor Voetreflexologie is in 1988 opgericht en is daarmee het eerste en tevens grootste opleidingsinstituut voor voetreflextherapie in Nederland.
Cursus Voetreflexologie basis Thuiscursus.NL.
Volg dan nu de opleiding voetreflexologie beginners van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol voetreflexoloog. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle voetreflexoloog met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
HSP Coach Voetreflexologie Life Coach Reiki EFT Luxx Profile te Gent.
Het is wetenschappelijk aangetoond dat voetreflexologie als ondersteuning helpt om pijn te verminderen en je algemene levenskwaliteit verbetert. Voetreflexologie helpt u als het ware uzelf te genezen. Voetreflexologie behandelt niet alleen het gedeelte van de voet dat gelinkt is aan de klacht van de klant, maar beide voeten.
Voetreflexologie voor beginners Syntra AB.
Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Deze opleiding is erkend door PC 314. reflexpunten leren weerspiegelen in de voeten. basistechnieken van voetreflexologie. Deze opleiding is uitermate interessant voor medewerkers of zelfstandigen die willen kennismaken met de basisprincipes van de voetreflexologie.
Voetreflexologie II: Helende technieken module 4: Rugklachten en reumatische aandoeningen SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wat en voor wie? Voor deze opleiding is voorkennis vereist en is bedoeld voor mensen die reeds een grondige kennis hebben van de menselijke anatomie en basis voetreflexologie. Beginners en mensen zonder voorkennis dienen eerst de modules van voetreflexologie I te volgen.
Een opleiding voetreflex, kort of lang? Sonnevelt Opleidingen.
Deze opleiding, die één à twee jaar duurt en meestal in deeltijd wordt aangeboden, zorgt dat je ook breder erkend wordt als therapeut. Je behandelingen kunnen dan ook vergoed worden door de zorgverzekering, mits je cliënt hier ook voor verzekerd is. In de opleiding Je Lichaam als Kompas leer je o.a. de inhoudelijke en toepasbare basiskennis van voetreflexologie.
Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg.
Eerste stappen in de voetreflexologie. Heb je interesse in complementaire behandelingsmethoden? Wil je meer weten over voetreflexologie, maar ben je nog niet zeker of deze behandelingstechniek bij jou past? Volg dan eerst deze korte opleiding voetreflexologie. Eerste stappen in de voetreflexologie.
Qish Shiatsu Voetreflexologie Bachbloesems Stoelmassage Over ons.
Internationale Shiatsu School Antwerpen Itali. Erkend door de Belgische Shiatsu Federatie 1A. twee Reiki inwijdingen. cursus Quantum touch. cursus voetreflexologie Natuurlijk Genezen. 2-daagse workshop Seiki IYASHI. Postgraduaat weekend Het voortplantingsstelsel ISS. Simplified Kinesiologie ICZO. 3-daagse opleiding Holistische Aromatische Lichaamsmassage CIAN.

Contacteer ons