Meer resultaten voor voetreflexologie opleiding

voetreflexologie opleiding
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Op 7 oktober is het Voka Open bedrijvendag. Wist je dat je dit jaar ook een kijkje kan nemen achter de schermen bij VDAB?
Eerste stappen in de voetreflexologie SYNTRA Limburg.
Is deze opleiding iets voor jou? Over de cursus. Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De inleidende workshop Eerste" stappen in de voetreflexologie" omvat 5 lesavonden. Tijdens deze lessen maak je kennis met de werking en de voordelen van voetreflexologie.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Stress en spanningen kunnen door het bewerken van de reflexzones worden verlicht. Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe.
Home.
Deze opleiding wordt op meerdere plaatsen aangeboden. Afwijzing van aansprakelijkheid: NVBR aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voortvloeiend uit het gebruik van de kennis en adviezen uit deze website of een cursus. NVBR is geenszins aansprakelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar een verbinding link gemaakt is, noch voor handelingen gebaseerd op de inhoud van deze websites.
Cursus Voetreflexologie De Levensboom Olen / Access Bars Healing Cursussen.
In deze vijf delige cursus Voetreflexologie leer je door middel van. reflex massage het lichaam energetisch te stimuleren en te behandelen. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is geen voorkennis nodig. Stap voor stap leren we de voetmassage aan.
BeVo Een vereniging van en voor leden.
Onze erkende reflexologen voldoen aan het vooropgestelde curriculum en volgden een opleiding met minstens 100 uren anatomie, fysiologie en pathologie, 150 uren reflexologie en 50 casestudys. Hebben ze naast hun naam ook een voetje staan, dan hebben ze zich in de voorbije 2 jaar continu blijven bijscholen én gaven zij deze extra opleidingen door aan Lees verder Erkende reflexologen.
Voetreflexologie opleiding in Antwerpen activate.me.
We vonden 12 voetreflexologie opleiding resultaten in Antwerpen binnen een straal van 10 km. Wil je meer voetreflexologie opleiding resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle voetreflexologie opleiding mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Voetreflexologie: praktische basiskennis Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Duur: 8 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie psychozonemassage of verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Voetreflexologie: Energetiek van de voeten. Duur: 11 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie specialisatie of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd.

Contacteer ons