Resultaten voor regressietherapie

regressietherapie
Regressietherapie Hulpgids.
Door regressie sterk te bevorderen krijgen we weer toegang tot al die ver weggestopte herinneringen. In regressie is er sprake van het herbeleven van traumatische gebeurtenissen of situaties uit het verleden. Het is alsof het allemaal opnieuw gebeurd, met bijpassende pijnlijke gevoelens, gedachten en gedrag. Een specifieke wijze van regressietherapie is reïncarnatietherapie.
Regressietherapie-Rotterdam en Spijkenisse e.o.
WEBSITE VOOR REGRESSIETHERAPIE EN REBIRTHING. REGRESSIETHERAPIE IN ROTTERDAM SPIJKENISSE NISSEWAARD. Beweeg uw muis over één van de cirkels en klik of gebruik het menu rechtsboven. begin, regressietherapie, regressietherapeut, rebirthing, rotterdam, spijkenisse, regressietherapie-rotterdam, centrum djoj, hoogvliet. Een eerste korte uitleg over de werkwijze.
Regressietherapie Francis Goethals.
Hypnotherapie en regressietherapie zijn geen alternatief voor geneeskunde of psychiatrie en komen niet in aanmerking voor terugbetaling door het ziekenfonds. 2019 Francis Goethals Hypnotherapie, Regressietherapie Hypnocoaching. Deze website maakt gebruikt van cookies om de prestaties van de website te meten en te verbeteren.
Regressietherapie Hiltje.
Regressietherapie kan een oplossing bieden als je verleden je in de weg zit. Of als je problemen in je leven hebt waar je graag van af wilt, maar je weet niet hoe. Bij regressietherapie gaan we er vanuit dat veel klachten en problemen voortkomen uit eerdere onverwerkte ervaringen.
Wat is regressietherapie? Regressie Roosendaal.
We hebben allemaal een compleet ononderbroken geheugen, dat alles wat we zowel bewust als onbewust hebben meegemaakt registreert en opslaat. Regressietherapie maakt gebruik van dat geheugen, dat vaak het onderbewuste wordt genoemd. Regressietherapie gaat ervan uit dat de mens zelfhelend vermogen bezit.
Regressie Therapie Opleiding: Leer Hypnotische Regressietherapie!
In de pers. erkend door beroepsvereniging. Duizenden tevreden cliënten. Regressietherapie Opleiding Regressie leren. Regressietherapie Opleiding Regressie leren. Regressietherapie Opleiding Gent Mei 2019. Dagen: 1819 mei 2019. Uren: 0930u: 1730u: 8 uren per dag. Prijs: 378 incl BTW 315 excl BTW.
bol.com Handboek regressietherapie, Hans ten Dam 9789062290277 Boeken.
Daardoor is het vakliteratuur, maar tegelijkertijd is dit volledig toegankelijk voor de geïnteresseerde leek, die alles over regressietherapie te weten komt, via een sympathiek formulerende, zich helder uitdrukkende informant. Ten Dam is als therapeut èn als opleider duidelijk een vakman, met grote kennis van zaken.
Regressietherapie bij angsten, burnout, depressie.
B lijf er niet mee rondlopen. Ik help ik je graag om zélf je problemen op te lossen met regressietherapie. Je hoeft daarvoor geen maanden in therapie of eindeloze gesprekken over je jeugd te voeren. We houden een intake gesprek en gaan vervolgens in werken aan het oplossen van de oorzaak.

Contacteer ons