Zoeken naar opleiding natuurgeneeskunde

opleiding natuurgeneeskunde
HGT, Opleiding Holistische Gezondheidstherapie en Holistische Natuurgeneeskunde.
Over de opleiding. DE OPLEIDING HOLISTISCHE GEZONDHEIDSTHERAPIE WORDT INDIVIDUEEL BEGELEID! DEZE START OP ELK MOMENT VAN HET JAAR. De opleiding HGT leidt op tot allround holistisch natuurgeneeskundige. We bieden een structuur van thuisopdrachten voor inzicht en kennis, én maandelijkse individuele praktijkcoaching.
Silverlinde Basisopleiding Diertherapeut.
Natuurgeneeskunde voor Honden, Katten en Paarden. Deze opleiding leidt op tot natuurgeneeskundig therapeut voor honden, paarden en katten. Dit beroep vraagt een hoge mate van professioneel gedrag, het zelfstandig kunnen werken met dieren en hun eigenaren, het zelfstandig kunnen definiëren, analyseren en oplossen van aangeboden problematiek en het aanbieden van een uitvoerbaar advies.
Home Opleiding Natuurlijke Gezondheid.
Een opleiding waar je leert om verschillende natuurgeneeskunde therapieën in te zetten. Zoals voeding, kruiden of lichaamsgerichte therapieën. Met het diploma kun je lid worden van de beroepsvereniging NWP. Tevens is het mogelijk om vakken als losse modules te volgen.
opleidingen Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals.
40 EC s. De door de NWP erkende opleidingen zijn opvraagbaar bij het secretariaat. Een opleiding, die samengesteld is uit diverse kortere opleidingen, kan bij voldoende niveau en opleidingsuren voldoende zijn voor toelating tot de NWP. Dit ter beoordeling door het bestuur.
Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Gezonde geneeswijzen bieden heel veel mogelijkheden en misschien heb je besloten om in de toekomst als alternatief therapeut te gaan werken of een gezonde manier van genezen meer algemeen toe te passen.
Opleiding natuurgeneeskunde, cursus natuurgeneeskunde coventina.nl.
Zowel nieuwe natuurgeneeskunde therapeuten als reeds praktiserende natuurgeneeskunde therapeuten kunnen aan deze cursus natuurgeneeskunde deelnemen. Door deel te nemen aan de opleiding natuurgeneeskunde krijg je een door de Nederlandse beroepsverenigingen erkend diploma om als colonhydrotherapeut een praktijk op te starten.
Natuurgeneeskundig therapeut.
De Academie SAGHO verzorgt zon uitgebreide complementaire opleiding in de diverse disciplines van de alternatieve geneeskunde. De opleiding natuurgeneeskundig therapeut vormt de ideale basisopleiding voor iedereen die meer wil weten over de complementaire geneeskunde en/ of een eigen praktijk wil beginnen.
Massage cursus, Voedingsleer, volg een van de zonnevlecht opleidingen.
Na deze deel opleidingen beheerst u de verschillende behandelingstechnieken op het gebied van natuurgeneeskunde en kan daarmee terecht bij verschillende instellingen op het gebied van gezondheid, coaching en welzijn. Na het volgen van deze deel opleidingen bent u in staat zelfstandig een praktijk te starten. De Zonnevlecht Academie is er voor uw opleiding.

Contacteer ons