Zoeken naar opleiding natuurgeneeskunde

opleiding natuurgeneeskunde
opleidingen Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals.
Een opleiding, die samengesteld is uit diverse kortere opleidingen, kan bij voldoende niveau en opleidingsuren voldoende zijn voor toelating tot de NWP. Dit ter beoordeling door het bestuur. Opleidingen geaccrediteerd door de NWP.: Opleiding voor Natuurgeneeskundig Therapeut. vallen onder het instituut CAM.

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen.
Bel mij terug. Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Gezonde geneeswijzen bieden heel veel mogelijkheden en misschien heb je besloten om in de toekomst als alternatief therapeut te gaan werken of een gezonde manier van genezen meer algemeen toe te passen.
Opleiding natuurgeneeskunde, cursus natuurgeneeskunde coventina.nl.
Zowel nieuwe natuurgeneeskunde therapeuten als reeds praktiserende natuurgeneeskunde therapeuten kunnen aan deze cursus natuurgeneeskunde deelnemen. Door deel te nemen aan de opleiding natuurgeneeskunde krijg je een door de Nederlandse beroepsverenigingen erkend diploma om als colonhydrotherapeut een praktijk op te starten.
Opleidingen en cursussen in de alternatieve geneeswijzen.
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught. Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut Maastricht. Marcos Training Opleiding Nuth. Internationaal Holistisch Centrum Reusel. Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Holland Geldrop. Gezondheids en Opleidingscentrum voor Additieve Geneeswijzen Landgraaf. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught.
BBNa.
BBNa is de afkorting van Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde en groepeert gezondheidstherapeuten die aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg zijn afgestudeerd of natuurgeneeskundige therapeuten die een gelijkwaardige opleiding hebben genoten. De Europese Academie is de grootste alternatieve onderwijsinstelling van Europa met scholen in Antwerpen, Gent, Leuven en Maastricht.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut opleiding natuurgeneeskundig therapeut.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut opleiding natuurgeneeskundig therapeut. De studierichting Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut is een 3-jarige opleiding op HBO niveau 3 x 9 lesblokken, die studenten opleidt tot Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut. Compleet pakket Natuurgeneeskundig Therapeut en Ziekteleer, Diagnose en Advies. opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie opleiding natuurgeneeskunde.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie opleiding natuurgeneeskunde.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie opleiding natuurgeneeskunde. Zowel nieuwe natuurgeneeskunde therapeuten als reeds praktiserende natuurgeneeskunde therapeuten kunnen aan deze cursus natuurgeneeskunde deelnemen. Door deel te nemen aan de opleiding natuurgeneeskunde krijg je een door de Nederlandse beroepsverenigingen erkend diploma om als colonhydrotherapeut een praktijk op te starten.

Contacteer ons