Zoeken naar energetische massage opleiding

energetische massage opleiding
Thema's' cursussen info en organisatoren.
rond emotioneel lichaamswerk. Energetische therapie energetisch lichaam. Vind een cursus of workshop rond energetische therapie energetisch lichaam. Vind een cursus of workshop rond eutonie. Laat meer zien van cursus, training, opleiding ea. rond faalangst Vind een cursus, training, opleiding ea.
Energetische Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Ben je op zoek naar diepe ontspanning, rust en heling, dan is de energetische massage wat jij zoekt. Deze energetsiche massage is erop gericht om het emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen. Boek nu jouw energetische massage. Hoe werkt de energetische massage.
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
Opleidingsaanbod Massage Therapieƫn Wellness Academie.
Thaise voet en onderbeenmassages zijn ontspannende en energetische massages gericht op de mens in zijn geheel. Therapeutische hot stone massage. Therapeutische hot stone massage combineert hot stone massage met Chinese tui-na ter ontspanning en het behandelen van specifieke klachten. Triggerpoint massage is gericht op het opsporen en behandelen van kleine contracties in spieren die chronische pijnklachten veroorzaken.
Therapeut Karen Poisson Gestalttherapie, Massagetherapie Therapeut-zoeken.be.
Maar ook: mensen die zich in een moeilijke periode willen laten ondersteunen, mensen met een beperking of ziekte, mensen die het contact met hun lichaam willen herstellen of zorgverleners uit zelfzorg. Frans Beckersstraat 82. Toon grote kaart. Persoonlijkheidsvorming, Massagetherapeut, Holistische, Aromatische, Energetische Massages, Aromacoaching. BMF Belgische Massage Federatie.
Energetische Healing Helende handen. Geeft rust, inzicht, verzacht!
Om deze reden noemen we het ook wel energetische therapie. De essentie van de energetische healing, werking van de helende handen. De essentie is dat de energetische healing jou helpt om meer of weer te voelen, te leven vanuit je hart en je gevoel.
Malva Belgiƫ.
De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd.
Opleiding / Groeitraject Energetische Klank Therapie Lindsays Light House, Merelbeke B INImail archief.
Doorheen de opleiding ervaar je een innerlijk groei-proces.: specifieke levensthemas en aspecten die voorgrond bepalen worden zacht belicht, ver-licht en ontvangen de nodige ondersteuning. Dit alles gebeurt spontaan en in overeenstemming met je diepste welzijn. Je voelt je gedragen en gesteund, in een liefdevol kader, omringd door vele Licht Begeleiders., zodat je terug Thuiskomt in je eigen Kwaliteiten. De training verschaft de nodige integratie termijn, met oefeningen om thuis verder uit te werken. Zo groei je in ervaring, vertrouwen en ontvang je de nodige steun/feed-back. Deze training richt zich naar mensen die klank en energetisch werk / lichtwerk willen combineren. De toelatingsvoorwaarde is daarom voorkennis van energie therapie. Hieronder vallen onder andere: Reiki, Engelen Healing, IET, EFT, cranio sacraal, shiatsu, energetische massage, enz.

Contacteer ons