Op zoek naar opleiding voetreflexologie?

opleiding voetreflexologie
leon voetweg.
Arcana: jaaropleiding voetreflexologie bij Fons Boudewijns. Extra opleidingen voetreflexologie bij Greetje Van den Eede. vlindermassage een prachtige techniek die zeer veel kan betekenen om je te helpen je eigen weg te gaanDankjewel Greetje voor de schitterende opleiding! Op dit moment geef ik door het hele land voordrachten over onderwerpen als Stress, Cholesterol, omgaan met emotionele moeilijkheden.,
Welkom bij Pascale De Cleene in Edegem Antwerpen, dé plek om te ontspannen.
Daardoor ben ik zo gefascineerd door de voeten. Uit deze interesse heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd en ben afgestudeerd in 2011 als voetreflexologe. In oktober 2015 ben ik met de 4 jarige opleiding gestart van Causale voetreflexologie, gegeven door Mevrouw An De Mulder.
Golden Feet Golden Feet is een professionele school voor voetreflexologie.
De opleiding stelt je in staat om voetreflexologie uit te oefenen op een professionele wijze. Een korte cursus voor hen die vrienden en familie willen behandelen of ter voorbereiding op een professionele opleiding. Diverse korte opleidingen in de verschillende takken van reflexologie, ook door gespecialiseerde gastdocenten.
School School School voor voor voor Voetreflexologie. Voetreflexologie. Voetreflexologie.
Welkom bij de School voor Voetreflexologie. Wij nodigen u uit om te bekijken wat de School voor Voetreflexologie met haar erkende opleiding Voetreflexologie op HBO-niveau u te bieden heeft. De School voor Voetreflexologie is in 1988 opgericht en is daarmee het eerste en tevens grootste opleidingsinstituut voor voetreflextherapie in Nederland.
Opleiding NHBO.
Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar. De opleiding Voetreflexologie Beginners bestaat uit 6 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Voetreflexologie Beginners vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
Voetreflexologie Gezondheidsschool.
Je behaalt namelijk jouw diploma voetreflexologie na 8 lessen van 3 uren. Persoonlijke begeleiding gegarandeerd. De opleiding voetreflexologie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.
Opleiding Voetreflexologie www.bluesage.be.
De opleiding voetreflexologie is een zeer boeiende opleiding. Voetreflexologie is één van de meest gevraagde massages van het ogenblik. Een perfecte aanvulling bij een voetverzorging of lichaamsmassage. Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is een voetreflex massage met als uitgangspunt dat onze organen, zenuwen en gewrichten terug te vinden zijn, of reflecteren, in onze voeten.
Natuurlijke gezondheid met specialiteit in fertiliteit en zwangerschap.

Contacteer ons