Resultaten voor opleiding systeemtherapie

opleiding systeemtherapie
Permanente vorming Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
KU Leuven, VUB, UHasselt, UA, Cédric Hèle Instituut en VVKP. Psychoanalytische therapie met volwassenen vanuit Freudiaans-Lacaniaans perspectief 4 jaar. Psychoanalytische therapie met kinderen en jongeren vanuit Freudiaans-Lacaniaans perspectief 3 jaar. Seksuologie 2 jaar, i.s.m. faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. Facultaire Dienst Onderwijsondersteuning.
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Theoretisch-praktische cursus Systeemtherapie. In deze opleiding krijg je een grondige verdieping in het gedachtegoed van de systeemtherapie. We nemen jullie mee in de verschillende perspectieven die het systemisch kader rijk is vertrekkende vanuit de basisperspectieven zoals de grondleggers van de systeemtherapie dit hebben opgebouwd tot de postmoderne en hedendaagse perspectieven.
Vierjarige opleiding Relatie en Gezinstherapie Vrije Universiteit Brussel.
De opleiding heeft als doel het bijbrengen van het theoretisch kader van systeemtherapie, het aanleren van psychotherapeutische vaardigheden en het ontwikkelen van een therapeutische basishouding. In de opleiding komt zowel het werken met paren als het werken met gezinnen aan bod.
IPRR vzw in samenwerking met Thomas More.
biedt een vierjarige opleiding relatie en gezinstherapie aan. Het basisreferentiekader is het systeemdenken. Binnen dit kader situeert het I.P.R.R. zich in de samenwerkende H. en appreciërende P. benaderingen, waarin de therapeutische relatie centraal staat. Systeemtherapeuten zoeken in dialoog met cliënten een zinvol verhaal en omgang voor de moeilijkheden die zich aandienen. De aandacht kan daarbij gaan zowel naar de onderlinge interacties als naar het samen creëren van een hoopvolle en toekomstgerichte verhalen die voor het systeem betekenisvol zijn. In het I.P.R.R. wordt veel belang gehecht aan verschillende vormen van verbale en non-verbale taal. is een door de BVRGS erkend opleidingsinstituut. is lid van de Training Institute Chamber van de European Family Therapy Association. Thomas More hogeschool. De Thomas More Hogeschool staat voor Levenslang Leren. Binnen het brede aanbod aan basisopleidingen, workshops, studiedagen, trainingen en lezingen, zijn er ook de postgraduaten. Thomas More koos voor haar werking rond systeemtherapie en systeemcounseling voor het I.P.R.R.
Interactie-academie.
De Interactie-Academie is gespecialiseerd in systeemtheorie, communicatie en verhoudingen tussen mensen. Vanuit deze expertise organiseren wij een rijk aanbod aan cursussen en opleidingen. U bent van harte welkom in Antwerpen maar ook in Utrecht! Organisaties vragen vaak om opleiding op maat.
Partnerrelatie, gezin en systeempsychotherapie Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Over de faculteit. Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Home. Partnerrelatie, gezin en systeempsychotherapie. Partnerrelatie, gezin en systeempsychotherapie. 2018_2019_PEV_Partnerrelatie_gezins en systeempsychotherapie.pdf. Schakel en voorbereidingsprogramma's.' Proeven van de FPPW: 5 videoclips. Voorbereidende cursus wiskunde. Facultair Onderzoeksfonds FOF. Facultair Mobiliteitsfonds FMF. 2018 Universiteit Gent.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
De opleiding is erkend door de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling en komt in aanmerking voor Betaald Educatief Verlof en KMO portefeuille. Dit vierjarig postgraduaat leidt hulpverleners op in de systeemtherapie van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen.
Erkende opleidingen worden verzorgd door deze centra BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Naam van de opleiding.: Opleiding contextuele hulpverlening en therapie. Opleiding tot Relatietherapeut. Het LIST geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2004. Opleiding Systeem Psychotherapie Haacht. Opleiding Systeem Psychotherapie geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2008.

Contacteer ons