Zoeken naar opleiding systeemtherapie

opleiding systeemtherapie
Vind een job VDAB.
Zoek op vdab.be. Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
De opleiding is erkend door de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling en komt in aanmerking voor Betaald Educatief Verlof en KMO portefeuille. Dit vierjarig postgraduaat leidt hulpverleners op in de systeemtherapie van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen.
Postgraduaat psychotherapie: optie volwassenen Profiel Universiteit Antwerpen.
10% kunnen toegelaten worden op basis van een aanvraagdossier dat voldoende garanties voor stage-praktijk biedt. Bovendien moet je bij de start van de je opleiding werkzaam zijn in een klinische setting met begeleiding van volwassenen minstens 10 cliënten of cliëntgroepen per week.
Jaaropleiding Narratieve Therapie.
Voorwaarden tot deelname.: De opleiding is bedoeld voor psycho-sociale hulpverleners met een hogere opleiding die daarop toegespitst is psychologie, pedagogie, psychiatrie, maatschappelijk werk, psychiatrisch verpleegkundige., Kom je uit een andere hoek en heb je toch interesse? Laat weten en licht je achtergrond en motivatie toe. De workshops gaan door in Gent, op 2 lokaties.: In Kwadraet: Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent, 09/3827570. Dit ligt aan het stationsplein van Gent-Sint-Pieters. in Kortrijksesteenweg 500, 9000 Gent, 3209.245.59.95 Blauwe poort, stappen naar tuin en dan links. Dit ligt op 600 meter van station Gent-Sint-Pieters. De workshops zijn steeds van 9u30 tot 16u30. Prijs en inschrijving.: De jaaropleiding kost 9 x 140: 1260. Hierin is drank en broodlunch inbegrepen. Johan Van de Putte 1963 is psycholoog en gepassioneerd psychotherapeut. Hij heeft ervaring in het werken met heel diverse mensen die met diverse moeilijkheden te maken hadden/hebben psychotische verschijnselen, stemmingsmoeilijkheden, borderlineproblemen, moeilijkheden in het omgaan met genotsmiddelen, gevolgen van onrecht en ongelijkheid, relatiemoeilijkheden. Hij heeft opleidingen gevolgd in verschillende psychotherapeutische benaderingen cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, hypnotherapie, systeemtherapie, mindfulness, EMDR en een speciaal plekje in zijn hart verloren aan de narratieve therapie.
Cursusaanbod King nascholing.
De cursus bestaat voor een belangrijk deel uit gedragstherapeutische kennis en vaardigheden. Systeemtherapie 10 dagen. De missie in deze inleidende cursus van 10 dagen, is cursisten een stevige basis mee te geven in systeemdenken en systeeminterventies, op basis van een aantal belangrijke stromingen. Deze cursus kan het begin zijn van je opleiding tot erkend NVRG systeemtherapeut.
Forta Opleidingen Systeemtherapie vervolgopleiding CGT FortaOpleidingen.
Cognitieve gedragstherapie Systeemtherapie vervolgopleiding CGt. De opleiding cognitieve gedrags en systeemtherapie is bedoeld voor psychologen, orthopedagogen en gedragstherapeuten die werken met gezinnen, of individuele behandelingen geven waarin het gezin of gezinsleden betrokken zijn in de behandeling. De opleiding past in het VGCT vervolgtraject.
Relatietherapie Mechelen Katrien Lagrou.
Deze therapeutische opleiding bracht de bal verder aan het rollen en deed me de stap zetten naar een masteropleiding klinische psychologie VUB. In het kader van deze masteropleiding werkte ik als assistent bij Context te Leuven, waar ik de kans kreeg om me verder te verdiepen in de systeemtherapie.
Saartje Kortleven Psychologiepraktijk EAS.
Master in de klinische psychologie, Universiteit Maastricht/UGent. Jaaropleiding Begeleiding en verwerking bij seksueel misbruik, Vzw Educatieve Academie. Postacademische Vorming eerste jaar Klinische' psychodiagnostiek bij volwassenen, samenwerking VUB/KUL/UGent. Jaaropleiding werken" met kinderen en jongeren vanuit een gezinsdynamisch perspectief, vzw Rapunzel. Vierjarige opleiding systeemtherapie 2011-2015Interactie-Academie.,

Contacteer ons