Resultaten voor opleiding systeemtherapie

opleiding systeemtherapie
Veelgestelde vragen Psychotherapie traject Interactie-Academie.
Dat betekent dat systeemtherapie en psychotherapie in België niet onderscheiden worden. In Nederland is dit echter wel het geval. Daar is de psychotherapieopleiding een brede opleiding waarin men verschillende therapiemodellen krijgt aangereikt. Systeemtherapie is ondergebracht in een specialistische vereniging, namelijk de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie NVRG.
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Theoretisch-praktische cursus Systeemtherapie. In deze opleiding krijg je een grondige verdieping in het gedachtegoed van de systeemtherapie. We nemen jullie mee in de verschillende perspectieven die het systemisch kader rijk is vertrekkende vanuit de basisperspectieven zoals de grondleggers van de systeemtherapie dit hebben opgebouwd tot de postmoderne en hedendaagse perspectieven.
Opleiders VSPW Gent.
Erkend opleider BVOS Belgische Vereniging van Opleiders in de Systeemtherapie. Lid van Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling BVRGS en EFTA. Opleidingscoördinator Contextuele Therapie. Zelfstandig psychotherapeut, opleider, supervisor en leertherapeut. Opleidingen: gezinsbegeleiding, systeem, relatie en gezinstherapie, contextuele opleiding en gestaltopleiding het lichaam als leidraad.
Modulaire opleiding systeemtherapie RINO Groep Utrecht.
Modulaire opleiding systeemtherapie. Modulaire opleiding systeemtherapie ST. Als systeemtherapeut bekijk je mensen in hun context en betrek je de naasten van een cliënt bij de behandeling. In deze opleiding leg je hiervoor de theoretische basis en oefen je met gespreksvaardigheden, interventies en attitude.
Volledige opleiding tot systeemtherapeut.
Specialistisch blok: Narratieve, oplossingsgerichte en dialogische toepassingen Verdiepingscursus Spirit Verdieping Systeemtherapie Systemisch werken bij OKT 3e narratief, collaboratief en dialogisch congres Specialistische cursus: Collaboratieve Systemische Praktijken 40 punten Basiscursus Systeemtherapie Erik van der Elst Systeemtherapeutisch werker Basiscursus Systeemtherapie 60 punten Volledige opleiding tot systeemtherapeut Wetenschappelijk deel Systeemtherapie.
IPRR vzw in samenwerking met Thomas More.
biedt een vierjarige opleiding relatie en gezinstherapie aan. Het basisreferentiekader is het systeemdenken. Binnen dit kader situeert het I.P.R.R. zich in de samenwerkende H. en appreciërende P. benaderingen, waarin de therapeutische relatie centraal staat. Systeemtherapeuten zoeken in dialoog met cliënten een zinvol verhaal en omgang voor de moeilijkheden die zich aandienen. De aandacht kan daarbij gaan zowel naar de onderlinge interacties als naar het samen creëren van een hoopvolle en toekomstgerichte verhalen die voor het systeem betekenisvol zijn. In het I.P.R.R. wordt veel belang gehecht aan verschillende vormen van verbale en non-verbale taal. is een door de BVRGS erkend opleidingsinstituut. is lid van de Training Institute Chamber van de European Family Therapy Association. Thomas More hogeschool. De Thomas More Hogeschool staat voor Levenslang Leren. Binnen het brede aanbod aan basisopleidingen, workshops, studiedagen, trainingen en lezingen, zijn er ook de postgraduaten. Thomas More koos voor haar werking rond systeemtherapie en systeemcounseling voor het I.P.R.R.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
De opleiding is erkend door de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling en komt in aanmerking voor Betaald Educatief Verlof en KMO portefeuille. Dit vierjarig postgraduaat leidt hulpverleners op in de systeemtherapie van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen.
Erkende opleidingen BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
KERN geeft geen opleidingen meer sinds 2011. Het LIST geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2004. Opleiding Systeem Psychotherapie Haacht. Opleiding Systeem Psychotherapie geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut sinds 2008. Relatiestudio geeft geen opleidingen meer tot Relatie en Gezinstherapeut.

Contacteer ons