Resultaten voor dorn therapie cursus

dorn therapie cursus
Praktijk Marian Huisman Natuurgeneeskundig Therapeut Trainer.
Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut volgens de vijf principes. Deze principes zijn het herstellen van de energiebalans, het herstellen van de prikkeloverdracht, het afvoeren van de afvalstoffen, het voeden van het herstelproces en een stukje bewustwording. Tevens verzorg ik Cursussen en Workshops in diverse massagetechnieken zoals, cosmetische bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, Lomi Lomi, Dorn Therapie, hoofdpijn en rugpijn massage.
Dorn Specialist.
Klik HIER voor meer informatie over Dorn Therapie. Wat maakt de cursus Dorn Specialist van Zonnevlecht Opleidingen zo speciaal? Naast de Dorn methode gaan we ons tijdens de cursus ook verder verdiepen in de Breuss massage en combineren wij technieken uit de Manuele Softmobilisaties.
Dorn Rugwervel Therapie Being You.
De Dorn Rugwervel Therapie is een zachte behandeling voor de wervelkolom en alle gewrichten. Deze therapievorm kan goed toegepast worden bij nek schouder en rugklachten. Dorn Rugwervel therapie is opgebouwd uit 3 therapievormen die heel goed samengaan. Voor wie is de Dorn Rugwervel therapie.;
Idelette Eijgelaar Idelette Eijgelaar.
Tijdens de eerste behandeling wordt uw verhaal met klachten en voorgeschiedenis gehoord. Door middel van iriscopie en het verhaal over de klachten anamnesewordt een behandelplan opgesteld. Daarin worden voedingsadviezen of supplementen geadviseerd en/of homeopathische middelen. Daarnaast zijn er ook fysieke therapie├źn mogelijk voetreflex, Dorn therapie, Breussmassage, Baunscheidtierenetc.
Amida Manueel.
Ik combineer shiatsu therapie om de spieren te laten ontspannen met de Dorn therapie. Dit is een techniek om vastzittende wervels en gewrichten op een zachte manier los te maken De Dorn therapie is goedgekeurd door de NVST en mag gebruikt worden samen met shiatsu therapie.
Massagepraktijk Jolande Meijer Hilversum.
De Dorntherapie komt uit Duitsland. In tegenstelling tot kraken" is de Dorntherapie een milde therapie. Met duimen zet de Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. En na elke behandeling heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel. Dorn voor kinderen.:
Massage workshops.
Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat. Het neemt een belangrijke plaats in de Traditionele Chinese Geneeskunde in. Het woordGUASHA" betekent: schrapen en gestagneerde energie. Guasha is nauw verwant aan cupping en is daarom een mooie aanvulling op de cursus cuppingmassage.
kinesitherapie. Curriculum Vitae.
2011: Institute for Complementary Health Care Training: Breuss massage. 2011: Institute for Complementary Health Care Training: DORN therapie. 2012: Roptrotherapie: EUROPEAN SCHOOL OF ROPTROTHERAPY, Andr farasyn Ph.D. PT, DO, Ass. Rehabil, Vrije Universiteit Brussel VUB, Belgi. 2013: Manuele Therapie: Mulligan Concept deel A en deel B: Ren Claassen.

Contacteer ons