Resultaten voor dorn therapie cursus

dorn therapie cursus
Dorn Rugwervel Therapie Being You.
De Dorn Rugwervel Therapie is een zachte behandeling voor de wervelkolom en alle gewrichten. Deze therapievorm kan goed toegepast worden bij nek schouder en rugklachten. Dorn Rugwervel therapie is opgebouwd uit 3 therapievormen die heel goed samengaan. Voor wie is de Dorn Rugwervel therapie.;
Idelette Eijgelaar Idelette Eijgelaar.
Tijdens de eerste behandeling wordt uw verhaal met klachten en voorgeschiedenis gehoord. Door middel van iriscopie en het verhaal over de klachten anamnesewordt een behandelplan opgesteld. Daarin worden voedingsadviezen of supplementen geadviseerd en/of homeopathische middelen. Daarnaast zijn er ook fysieke therapieën mogelijk voetreflex, Dorn therapie, Breussmassage, Baunscheidtierenetc.
massage.
januari 2013 de cursus Lomi Lomi Nui massage. maart 2013 de cursus Stoelmassage. april 2013 de cursus Hotstone massage. augustus, september, oktober, november, december 2015 de cursus Acupressuur. februari 2016 cursus Voetreflexzone therapie. Heeft u interesse in een massagebehandeling neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.
HEALTHkitchen Workshops individueel massage Spijkenisse Nissewaard Zuid-Holland regio Rotterdam.
In drie intensieve groepsbijeenkomsten leert u op een verantwoorde manier een ontspannende massage geven. In een kleine groep leert u een groot aantal massagetechnieken uit de klassieke massage en een stukje achterliggende theorie. De massagetechnieken worden gedemonstreerd en daarna met elkaar in de praktijk gebracht.
Massage workshops.
Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat. Het neemt een belangrijke plaats in de Traditionele Chinese Geneeskunde in. Het woordGUASHA" betekent: schrapen en gestagneerde energie. Guasha is nauw verwant aan cupping en is daarom een mooie aanvulling op de cursus cuppingmassage.
dorn-therapie breusz massage volg mij op facebook.com/aadi.be.
Dorn-therapie Breusz massage. zachte gewrichts rugwervelcorrecties. De Dorn methode is een manuele, holistische, alternatieve therapie. De basis van de Dorn-methode is altijd de correctie van beenlengteverschil! De benen zijn de steunpilaren van ons bekken. Als deze steunpilaren ongelijk lang zijn, ontstaat er een bekkenscheefstand! Dit is een veelvoorkomend probleem, het kan vaak leiden tot heiligbeenverschuivingen en veel chronische problemen.: darm en blaasproblemen, heupklachten, lage rugklachten, kniepijn, nekklachten, voetproblemen, verzakkingen, scoliose, etc. Deze Dorn-therapie en Breusz-massage kunnen gecombineerd worden met de andere massages wanneer dit nodig blijkt. dorn-therapie breusz massage. boeken tijdschriften cursus dienstmededeling evenementen geen categorie gezondheid massages planten kruiden seizoensgebonden tantra tips tricks wellness Wijsheden.
Dorn Therapie MOOD massage opleidingen.
Na afloop van de cursus Dorn Therapie ontvangt u een certificaat. Na de cursus. Na het succesvol afronden van de cursus Dorn Therapie massage heb je echt wat in handen. Tijdens de cursus leer je op verantwoorde wijze de Dorntechniek en de Breuss-massage toepassen.
Genoten opleidingen InnerZijn.
Opleiding Kinderleidster 6 jaar ervaring. Opleiding Kraamverzorgster 12 jaar ervaring. Opleiding Mens en intuïtie Reader, Healer, Lightworker. Opleiding Medische basiskennis 1 jaar. Opleiding Ayurvedisch massage 1jaar. Cursus Indiase Hoofdmassage. Cursus Metamorfose massage. Cursus in Wonderen. Opleiding Kinder Yoga docente. Mens en intuïtie.

Contacteer ons