Op zoek naar Intuitieve Ontwikkeling?

Intuitieve Ontwikkeling
CLI Centrum voor Leven en Intuïtie.
welkom bij het CLI. Centrum voor Leven en Intuïtie. Het CLI biedt opleidingen intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie is innerlijk weten, het totaal aan capaciteiten van de mens naast het rationele. Het ontwikkelen van je intuïtie geeft inzicht in jouw leven en jouw functioneren.
Intuïtieve ontwikkeling.
17 jan 2019. Intuïtieve ontwikkeling 13. Chi Neng Qigong, beginners. Deze vorm van Qigong is speciaal gericht op het behouden en verbeteren van de fysieke en geestelijke gezondheid. Ze wordt door de Chinese overheid erkend als de best helende vorm van 11 verschillende soorten medische Qigong.
Intuïtieve ontwikkeling School Of Life.
Tijdens de opleiding van School of Life werk je intensief aan je eigen zelfbewustwording en intuïtieve ontwikkeling. Tijdens de beroepsopleiding tot levenstherapeut wordt in de eerste twee jaar veel aandacht besteed aan je intuïtieve ontwikkeling, zelfinzicht in je therapeutisch functioneren, energiebewustzijn en ontwikkelingspsychologie.
bol.com Intuitieve ontwikkeling, Linda Keen 9789020208139 Boeken.
Geheel herziene uitgave van een van de bekendste in Nederland verschenen basisboeken over intuitieve ontwikkeling, dat sinds 1985 acht herdrukken beleefde. De basisstructuur van het boek in twee delen is gehandhaafd: het eerste deel beschrijft de weg van de auteur naar het ontwikkelen van haar spirituele vermogens; dit deel wordt in een eerdere druk nog Ervaringen aan het Berkeley Institute 1975-76 genoemd, hier Ontwaken.
Cursus: Intuitieve ontwikkeling Springest.
De drie trimesters Intuïtieve Ontwikkeling van ieder 12 wekelijkse lessen van 25, uur, bestrijken samen aaneensluitend een jaar en zijn een innerlijke ontdekkingsreis van energiepatronen in je aura en chakras. Pas na succesvol doorlopen van dit leerjaar kun je doorstromen naar het Healingjaar.
Intuïtieve Ontwikkeling Open mind.
In deze avondreeks intuïtieve ontwikkeling krijgt je intuïtie aandacht en richting. Je zal antwoord krijgen op tal van vragen en ondergedompeld worden in vele, speelse oefeningen voor intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie leer je aan door te ervaren, te proeven, ermee te spelen en vooral door het in een veilige omgeving te voeden.
Intuïtieve Ontwikkeling Joskes WinkelJoskes Winkel.
Home / Diensten / Cursussen / Intuïtieve Ontwikkeling. Terug naar vorige pagina. In de cursus intuïtieve ontwikkeling leer je jezelf opnieuw te verbinden met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Intuïtie zou je in het kort kunnen omschrijven als innerlijk weten door energetisch waarnemen.
Intuïtieve ontwikkeling Bewust Balans.
In deze training ga je je intuïtie herontdekken, je zult veel zelf ervaren en verbaasd staan van je eigen kracht en kunde! Een superleuke cursus vol verrassingen! Met humor én nuchterheid ga je steeds meer vertrouwen op je gevoel, op jezelf!

Contacteer ons