Meer resultaten voor 1 jarige hbo opleiding

1 jarige hbo opleiding
HBO opleidingen De HBO Bachelor van jouw keuze vind je bij NTI!
Home Bachelor HBO. HBO Bachelor opleidingen. Alle opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel: de NVAO-accreditatie. Je bent verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma. HBO Bachelor opleidingen. HBO Associate degrees.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Zoek een opleiding. Er zijn 127 opleidingen die voldoen aan je zoekcriteria. Financie en verzekeringswezen. Educatieve bachelor kleuteronderwijs. Vroeger: Bachelor leraar kleuteronderwijs. Educatieve bachelor lager onderwijs. Vroeger: Bachelor leraar lager onderwijs. Educatieve bachelor secundair onderwijs. Kies 2 van de 26 onderwijsvakken 210 combinaties.
HBO Management 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
Fase 1 van de NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding Management. Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. Wilt u dit met iemand delen? Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. Wilt u dit met iemand delen? In dit praktijkgerichte programma HBO Management ontwikkelt u alle competenties die u nodig heeft als modern manager. In deze zeer populaire opleiding werkt u aan de ontwikkeling van uw competenties als manager.
Hoger beroepsonderwijs CVO Horito.
Een diploma hoger beroepsonderwijs HBO is een diploma hoger onderwijs, meer bepaald een graduaatsdiploma van niveau 5. Vandaar de naam HBO5. Met dit diploma op zak kun je meteen aan de slag op de arbeidsmarkt of je kunt via een aanvullingstraject een bachelordiploma halen aan een hogeschool. Horito cvo biedt vijf HBO5-opleidingen aan: Orthopedagogie, Boekhouden, Openbare Werken, Ondernemingsmanagement en Chemie. Wat is dan het grote verschil met een bachelordiploma? Een diploma hoger beroepsonderwijs is meer op het werkveld gericht en bevat veel praktijk. De theorie focust op datgene wat je later nodig hebt om je beroep goed uit te kunnen voeren. Het pakket aan vakken is beperkter, zodat je de opleiding gemakkelijker kunt combineren met je huidige werk of je gezinsleven. De HBO5-opleidingen zijn modulair opgebouwd. Je bepaalt als cursist zelf hoeveel modules je volgt zodat de combinatie met je privé-situatie mogelijk en haalbaar blijft. Misschien heb je het al vernomen: vanaf 1 september 2019 worden alle HBO5-opleidingen niet meer aan een CVO aangeboden, maar wel aan een hogeschool.
Belgisch onderwijssysteem AMAI ZEG!
HBO Toneelschool, Conservatorium en Kunstacademie. Zelfde in beide landen. Bachelor in verpleegkunde is een 4-jarige opleiding! Academische Bachelor is een 4-jarige bachelor in de hoge kunsten. Meestal volgt hierop meteen een Master waardoor de opleiding 4 jaar duurt. Toelatingsvoorwaarden in België.
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Combined Shape. Payoff.
Deze korte tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs is een mooie manier om praktijkgericht op hbo-niveau verder te studeren. Helemaal omdat Associate degrees zijn ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven. Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma.
Opleidingen Bachelor en graduaatsopleidingen Thomas More.
Communicatie en Creatie. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Office Management. Cyber Security Expert. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Informatiemanagement en Multimedia. Cyber Security Expert in verkort traject. Verkort traject van het keuzetraject Cyber Security Expert. Current page 1.
Hoger beroepsonderwijs HBO5 CVO Panta Rhei.
Het hoger beroepsonderwijs HBO5 situeert zich tussen het secundair onderwijs niveau 4 en de bacheloropleidingen niveau 6. Vandaar de afkorting HBO5: HBO staat voor hoger beroepsonderwijs en het cijfer 5 staat voor de onderwijskwalificatie van het niveau 5. Het HBO5 richt zich niet alleen tot jongeren die zich na het secundair onderwijs verder willen bekwamen, maar het biedt ook volwassenen de kans om zich bij te scholen of te heroriënteren. Een HBO5-opleiding kenmerkt zich door praktijk en beroepsgericht onderwijs en duurt 3 jaar, tenzij anders vermeld. Na het succesvol beëindigen van de opleiding, behaal je een officieel en Europees erkend graduaatsdiploma. Dankzij vervolgtrajecten kan je nadien nog een professioneel bachelordiploma behalen. Troeven van een HBO5-opleiding. Praktijk en beroepsgericht. Modulair en flexibel opgebouwd. Contact en afstandsonderwijs. Ervaring wordt erkend. Avond en dagmodules 3-jarige en 2-jarige trajecten. Opgelet, wijziging aanbod HBO5 vanaf 1 september 2019.

Contacteer ons