Zoeken naar 1 jarige hbo opleiding

1 jarige hbo opleiding
Onderwijskiezer.
De HBO5-opleidingen in het volwassenenonderwijs worden georganiseerd door een samenwerkingsverband van 1 hogeschool met 1 of meerdere Centra voor Volwassenenonderwijs. Voor de opleiding Verpleegkunde is dit een samenwerkingsverband van 1 hogeschool met 1 of meerdere scholen voor voltijds secundair onderwijs. HBO5 is modulair en flexibel opgebouwd. Je bent meestal niet verplicht om je voor een volledig jaar in te schrijven; je kan per vak of module werken en er zijn meestal verschillende instapmomenten. Zo kan je meestal ook starten op 1 februari. De opleidingen van het volwassenenonderwijs zijn onderverdeeld in deze studiegebieden.: Handelswetenschappen en bedrijfskunde. Industriƫle wetenschappen en technologie. Er zijn veel variaties: enkel s avonds, combinatie avond en/of weekend of overdag, enkel overdag, enkel weekend Een aantal opleidingen bestaat uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage. Ook de examenmomenten kunnen worden gespreid. In verschillende opleidingen gebruikt men vormen van afstandsonderwijs. Studieduur en sanctie. De studieduur verschilt nogal en is vaak ook afhankelijk van het traject dat je kiest. Opleidingen van meer dan 900 lestijden geven recht op een diploma van gegradueerde. Internationaal is het diploma erkend als Associate Degree EQF5. 1 studiepunt staat in het HBO voor 12 lestijden.
Opleiding HBO Management 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
De heer Mevrouw. Wat wilt u bereiken met het volgen van de opleiding? Terug naar de opleiding. U bent hier: Home. HBO Management 1 jaar. HBO Management 1 jaar. Fase 1 van de NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding Management. Management HBO niveau.
Praktijkgerichte HBO Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
HBO Personeel, Psychologie en Coaching. HBO Zorg, Welzijn en Hulpverlening. HBO Toerisme en Vrije Tijd. HBO Sportmanagement en coaching. HBO Onderwijs en Pedagogiek. HBO Associate Degree. We helpen jou De juiste opleiding kiezen. 1 Kies een Vakgebied of opleidingsniveau. Maak een keuze in stap 1.
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze korte tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs is een mooie manier om praktijkgericht op hbo-niveau verder te studeren. Helemaal omdat Associate degrees zijn ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven. Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma.
HBO Informatica 1 jaar Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Heeft u alle modules en de eindopdracht afgerond met een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Informatica van NCOI. Met dit diploma sluit u onderdelen af, die ook in de HBO Bacheloropleiding zitten, wat een verkorte route mogelijk maakt als vervolg. U kunt deze opleiding volgen in 1 of 2 jaar.
Opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
Wat wilt u bereiken met het volgen van de opleiding? Terug naar de opleiding. U bent hier: Home. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar. Fase 1 van NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening MWD.
HBO Informatica 1 jaar met subsidie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor alles een voldoende beoordeling, dan ontvangt u het officiƫle Propedeusegetuigschrift HBO Informatica. U heeft hiermee direct fase 1 van de HBO Bacheloropleiding afgerond. Indien u eventueel verder wilt studeren, dan kunt u direct starten in fase 2 van deze Bacheloropleiding. Als u wilt doorsturen in een andere HBO Bacheloropleiding, krijgt u vrijstelling voor gelijke onderdelen. Duur van de opleiding: 15 maanden.
HBO Management 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt de modules Bedrijfseconomische aspecten en Management en organisatie af met een digitaal examen. Het voordeel van een digitaal examen is dat u zelf kunt inplannen waar en wanneer u HBO ManagementIndien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.

Contacteer ons