Op zoek naar 1 jarige hbo opleiding?

1 jarige hbo opleiding
Se-n-Se: Secundair na Secundair 1-jarige specialisatie opleidingen in de provincie Antwerpen.
Ben je creatief en wil je als visagiste aan de slag, dan ben jij de geknipte persoon om een Se-n-Se Grime te volgen en je creativiteit ten dienste te stellen van acteurs, regisseurs, theatermakers, modeontwerpers en fotografen. Voel jij je aangesproken, dan heb je interesse in een korte opleiding van 1 jaar om je in te werken in de wereld van de ruimtelijke vormgeving.
HBO Bedrijfseconomie 1 jaar Markus Verbeek Praehep.
Hierdoor ben je in staat je examen zelf te plannen en kun je het moment en de plaats zelf bepalen. Heb je voor alle examens en de eindopdracht een voldoende behaald, dan ontvang je het diploma HBO Bedrijfseconomie. De opleiding duurt 1 jaar en wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Van MBO naar HBO doorstromen? Dit is wat je moet weten praktische tips StudiekeuzeMaken.nl.
Dit houdt in dat een opleiding maar beperkt aantal plek heeft. Zorg ervoor dat je altijd een tweede keuze hebt, als je eerste keuze een loting houdt. Hoe kan ik mij aanmelden? Weet je zeker dat je van het mbo naar het hbo wilt? Meld je dan aan vóór 1 mei via studielink.
thuisstudie diploma waarde van LOI, NTI en NHA en Laudius.
De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie NVAO is een onafhankelijke accreditatieorganisatie die in 2005 werd opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid. Als je een HBO opleiding zoekt moet je daar dus naar kijken: is de opleiding NVAO geaccrediteerd? Opleidingen binnen het hoger onderwijs die geaccrediteerd zin door de NVAO staan in het officiele register CROHO. Van de LOI zijn 64 HBO opleidingen in het CROHO te vinden: 1 master, 15 Associate Degrees en 48 bachelor opleidingen.
HBO Rechten 1 jaar Markus Verbeek Praehep.
Verder werk je aan een afsluitende opdracht. Heb je alle modules en de eindopdracht met een voldoende beoordeling afgerond, dan ontvang je het diploma HBO Rechten. De opleiding duurt ongeveer 1 jaar. De opleiding wordt zowel in een dag als een avondvariant aangeboden.

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Privacy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Beroepsopleiding: Secretaresse Personal Assistant Linnartz.
HBO module ca. Module 1: ca. Module 2: ca. HBO module: ca. Het examengeld wordt individueel per examen betaald aan de examencommissie. Beroepsopleiding: Secretaresse Personal Assistant. Als deze opleiding je interesseert dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende alternatieven.:
Opleidingen Overzicht Bacheloropleidingen.
Terug naar home. Open dagen kalender. 1 2 3 4 5 6 86 87 88 Volgende. Opleiding Studieduur Niveau. Aarde en Economie. Accountancy and Control. Accountancy and Controlling. Accountancy en Controlling. Accounting and Auditing. Accounting and Control. Accounting and Controlling.

Contacteer ons