Resultaten voor 1 jarige hbo opleiding

1 jarige hbo opleiding
Onderwijskiezer.
Je zal vanaf 2019-2020 een diploma van gegradueerde kunnen behalen van een opleiding in een van volgende. Industriële wetenschappen en technologie. Handelswetenschappen en bedrijfskunde. Audiovisuele en beeldende kunst enkel aan een School of Arts. Muziek en podiumkunsten enkel aan een School of Arts. Nautische wetenschappen enkel aan de Hogere Zeevaartschool. Niet alle graduaatsopleidingen zullen vanaf het academiejaar 2019-2020 worden aangeboden. Er zijn veel variaties: enkel s avonds, combinatie avond en/of weekend of overdag, enkel overdag, enkel weekend Een aantal opleidingen bestaat uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage. Ook de examenmomenten kunnen worden gespreid. In verschillende opleidingen gebruikt men vormen van afstandsonderwijs. Studieduur en sanctie. De studieduur verschilt nogal en is vaak ook afhankelijk van het traject dat je kiest. Opleidingen van meer dan 900 lestijden geven recht op een diploma van gegradueerde. Internationaal is het diploma erkend als Associate Degree EQF5. 1 studiepunt staat in het HBO voor 12 lestijden.
Een hbo-opleiding in twee jaar tijd? Bij ons kan dat! Schoevers.
Het is een kleine stap van mbo naar hbo. Na een mbo-opleiding denk je misschien na over het volgen van een hbo-opleiding. Met onze Associate degree-opleidingen bieden we jou een breder aanbod in het hoger beroepsonderwijs en kun je in korte tijd een hbo-diploma halen. Zo maken we de stap om nog een opleiding te volgen een stuk kleiner.
HBO Management 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Ter afsluiting van de gehele opleiding maakt u een eindopdracht. Behaalt u voor alle modules en de eindopdracht een voldoende, dan ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma HBO Management van Hogeschool NCOI. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Praktijkgerichte HBO Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
HBO Marketing, Sales en Communicatie. HBO Personeel, Psychologie en Coaching. HBO Zorg, Welzijn en Hulpverlening. HBO Toerisme en Vrije Tijd. HBO Sportmanagement en coaching. HBO Onderwijs en Pedagogiek. We helpen jou De juiste opleiding kiezen. 1 Kies een Vakgebied of opleidingsniveau.
Opleiding: HBO Management, Economie en Recht 1 jaar MVP HBO Management, Economie en Recht 1 jaar Markus Verbeek Praehep.
Door het volgen van het praktijkprogramma volg je feitelijk de HBO Bacheloropleiding. Je rondt dan het volledige eerste jaar van de geaccrediteerde HBO Bachelor Management, Economie en Recht MER van NCOI af. Daarmee behaal je jouw officiële Propedeusegetuigschrift indien je voldoet aan de wettelijke vooropleidingseisen. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden. In de 1-jarige variant heb je gemiddeld 1 keer per week een avondbijeenkomst of eens per 2 weken een dagbijeenkomst.
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie 1 jaar MVP HBO Bedrijfseconomie 1 jaar Markus Verbeek Praehep.
Hierdoor ben je in staat je examen zelf te plannen en kun je het moment en de plaats zelf bepalen. Heb je voor alle examens en de eindopdracht een voldoende behaald, dan ontvang je het diploma HBO Bedrijfseconomie. De opleiding duurt 1 jaar en wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
HBO Sport, Bewegen en Gezondheid 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hierdoor bent u in staat uw examen zelf te plannen en kunt u het moment en de plaats zelf bepalen. Bij een voldoende beoordeling van alle modules en de eindopdracht ontvangt u het diploma HBO Sport, Bewegen en Gezondheid. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 1 jaar.
Opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
Terug naar de opleiding. U bent hier: Home. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar. HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 1 jaar. Fase 1 van NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening MWD. Leg een stevige basis voor uw carrière binnen maatschappelijk werk en dienstverlening.

Contacteer ons