Meer resultaten voor opleiding paranormaal therapeut

opleiding paranormaal therapeut
Opleidingen.
2007-2009, 2 jarige HBO opleiding Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut, hierin ook opgenomen HBO opleiding Anatomie, Fysiologie en Pathologie, aan de Academie voor Energetische Natuurgeneeswijze, Merkelbeek. 2010, Masterclass Energetisch Pulsen. 2016, Certificaat behaald voor examinator van het praktijkexamen voor Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Zelfontwikkeling Neerpelt De Bron.
Algemene Verordening Gegevensbescherming. Volg ons op facebook. 3910 Neerpelt België. Tel: 32011 74 77 99. BTW BE0879 916 692. Ontdek onze cursussen. Ruim aanbod cursussen: intuïtieve zelfontwikkeling, faalangst, assertiviteit en rouwverwerking. Ook coaching voor bedrijven en therapeutenopleiding. 3910 Neerpelt België.
Energetische Therapie Terreel.
Tijdens de opleiding dragen docenten, met jarenlange praktijkervaring, naast de noodzakelijke en vereiste theoretische kennis ook hun inzichten en praktijkgerichte ervaringen aan de studenten over. Een van deze docenten is Annemiek Douw, schrijfster van de boeken De ziel in het licht van haar Hogere Auralagen en De 40 lagen van de ziel ontsluierd en succesvol coach, trainer en therapeut.
Opleiding NHBO.
Aan de slag als freelance energetisch therapeut. Energetisch therapeut, een beroep met toekomst! Wil jij alles leren over de lagen en eigenschappen van de aura, de verschillende chakras en hun werking, de hoofdmeridianen en behandelingswijzen, en meditatie en energetische oefeningen? Schrijf je dan direct in voor onze professionele opleiding Energetisch consulent!
School voor Magnetiseren.
Het eerste jaar van de opleiding zal óók mensen aanspreken die hun leven een positieve wending willen geven, maar niet streven naar het certificaat. Deelname aan het eerste jaar van de opleiding houdt dus niet de verplichting in, dat men ook deelneemt aan het examen! Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment. Zoeken naar: Zoek. Inschrijving geopend voor de. Opleiding tot energetisch c.q. Nieuwetijds Therapeut oktober 2019.
Thilly Ruinen Over.
Na veel uiteenlopende opleidingen en cursussen vond ze haar plek bij de HBO opleiding voor paranormaal therapeut bij het HJBC in Utrecht. Deze opleiding wordt door alle beroepsverenigingen op dit vakgebied erkent. Ook is Thilly sinds 2011 ambasadeur van Stichting Djimba-Imba.
Opleidingen en ervaring Praktijk Querius Energetische therapie in Bergschenhoek.
Home Opleidingen en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van opleiding en werkervaring. Focusing voor professionele begeleiders 3-daagse training. Touch Practice, centrum voor post-hbo energetisch therapeut. Het Johan Borgman College, HBO-opleiding tot energetisch paranormaal therapeut. Opleiding tot docent Shantala babymassage.

Contacteer ons