Meer resultaten voor natuurgeneeskunde opleiding

natuurgeneeskunde opleiding
BBNa.
BBNa is de afkorting van Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde en groepeert gezondheidstherapeuten die aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg zijn afgestudeerd of natuurgeneeskundige therapeuten die een gelijkwaardige opleiding hebben genoten. De Europese Academie is de grootste alternatieve onderwijsinstelling van Europa met scholen in Antwerpen, Gent, Leuven en Maastricht.
HGT, Opleiding Holistische Gezondheidstherapie en Holistische Natuurgeneeskunde.
Over de opleiding. Home Over de opleiding. Over de opleiding. DE VERNIEUWDE OPLEIDING HOLISTISCHE GEZONDHEIDSTHERAPIE START OP ELK MOMENT VAN HET JAAR. De opleiding HGT leidt op tot allround holistisch natuurgeneeskundige. We bieden een structuur van thuisopdrachten voor inzicht en kennis, én maandelijkse individuele praktijkcoaching.
Opleidingen en cursussen in de alternatieve geneeswijzen.
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught. Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut Maastricht. Marcos Training Opleiding Nuth. Internationaal Holistisch Centrum Reusel. Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Holland Geldrop. Gezondheids en Opleidingscentrum voor Additieve Geneeswijzen Landgraaf. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie opleiding natuurgeneeskunde.
Opleiding natuurgeneeskunde, cursus natuurgeneeskunde coventina.nl. Zowel nieuwe natuurgeneeskunde therapeuten als reeds praktiserende natuurgeneeskunde therapeuten kunnen aan deze cursus natuurgeneeskunde deelnemen. Door deel te nemen aan de opleiding natuurgeneeskunde krijg je een door de Nederlandse beroepsverenigingen erkend diploma om als colonhydrotherapeut een praktijk op te starten.
opleidingen Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals.
De door de NWP erkende opleidingen zijn opvraagbaar bij het secretariaat. Een opleiding, die samengesteld is uit diverse kortere opleidingen, kan bij voldoende niveau en opleidingsuren voldoende zijn voor toelating tot de NWP. Dit ter beoordeling door het bestuur. Opleidingen geaccrediteerd door de NWP.:
Inschrijven Opleiding Natuurgeneeskunde specialist SORAG-Akademie.
Ik schrijf me in voor de cursus: Opleiding Natuurgeneeskunde specialist. 1 x 258100, bij betaling ineens buiten Nederland gelden toeslagen 295, x 9400., NU MET 50.00% KORTING. 1 x 129050, bij betaling ineens buiten Nederland gelden toeslagen. 295, x 4700.,

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Natuurgeneeskundig therapeut.
De Academie SAGHO verzorgt zon uitgebreide complementaire opleiding in de diverse disciplines van de alternatieve geneeskunde. De opleiding natuurgeneeskundig therapeut vormt de ideale basisopleiding voor iedereen die meer wil weten over de complementaire geneeskunde en/ of een eigen praktijk wil beginnen.

Contacteer ons