Meer resultaten voor natuurgeneeskunde opleiding

natuurgeneeskunde opleiding

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Natuurgeneeskundige opleiding voor kwaliteit en bewustzijn Vita Opleidingen BV.
Opleidingen voor kwaliteit en bewustzijn. Bekijk alle opleidingen. STUDIEGIDS 2017/2018 Lees meer. Opleidingen voor kwaliteit en bewustzijn. Bekijk alle opleidingen. Over Vita Opleidingen. Afgelopen seizoen zijn wij met onze uitgebreide beroepsopleiding Life Science Therapeut opleiding van start gegaan. Dat is goed bevallen.
Silverlinde Silverlinde al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde.
De brede opleiding Veterinaire" Natuurgeneeskunde" is bijzonder in Nederland. De mogelijkheid om naast, of bovenop een gedegen basisopleiding te specialiseren in een bepaalde tak van de natuurgeneeskunde is uniek. Silverlinde onderkent het belang van goede medische basiskennis om op verantwoorde wijze te kunnen functioneren als natuurgeneeskundige en biedt daarom binnen alle opleidingen zowel de medische als de natuurgeneeskundige vakken aan.
Opleiding natuurgeneeskunde, Cursus natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde opleiding CNGO.
Home Opleiding natuurgeneeskunde. U zoekt een opleiding in alternatieve geneeswijze? Dan is onze holistische BOCAM opleiding iets voor u! De BOCAM is een intensieve gezondheidsopleiding en tevens een erkende hbo beroepsopleiding getoetst door CPION en ingeschreven bij CRKBO voor lifestyle coach, therapeut of docent.
Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Natuurgeneeskunde SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Gezonde geneeswijzen bieden heel veel mogelijkheden en misschien heb je besloten om in de toekomst als alternatief therapeut te gaan werken of een gezonde manier van genezen meer algemeen toe te passen.
Opleidingen en cursussen in de alternatieve geneeswijzen.
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught. Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut Maastricht. Marcos Training Opleiding Nuth. Internationaal Holistisch Centrum Reusel. Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Holland Geldrop. Gezondheids en Opleidingscentrum voor Additieve Geneeswijzen Landgraaf. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught.
Instituut E.E.N.
Opleiding didactiek voor HBO-docenten.; Minoren, bij en nascholing voor therapeuten en geïnteresseerden. Voor de westerse medische basiskennis hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Academie Bo-Yi. E.E.N is een gedeponeerd woord en beeldmerk en staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Informatieavond vrijdag 16 maart a.s.
Welkom bij Het Spectrum.
Opleiding integratieve natuurgeneeskunde. De therapeuten-opleiding Integratieve Natuurgeneeskunde biedt technieken, kennis en inzichten om de natuur in de brede context toe te passen. De therapeut leert gebruik te maken van intentie en corrigerende energiën binnen de EDR-techniek Energetische Dieptereiniging en leert een constitutionele verbinding te maken tussen de mens, plant of dier.

Contacteer ons