Op zoek naar natuurgeneeskunde opleiding?

natuurgeneeskunde opleiding
Welkom! Levensschool.
De opleiding tot gezondheidsconsulent aan De Levensschool is de meest complete opleiding binnen de natuurlijke gezondheidszorg. Deze opleiding is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die op een professionele manier hun medemens willen helpen om hun gezondheid te bevorderen of in stand te houden.
Natuurgeneeskundig therapeut.
De Academie SAGHO verzorgt zon uitgebreide complementaire opleiding in de diverse disciplines van de alternatieve geneeskunde. De opleiding natuurgeneeskundig therapeut vormt de ideale basisopleiding voor iedereen die meer wil weten over de complementaire geneeskunde en/ of een eigen praktijk wil beginnen.
Opleiding Opleiding Natuurgeneeskunde specialist SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Opleiding Natuurgeneeskunde specialist SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. De natuurgeneeswijzen maken in de westerse wereld een belangrijk deel uit van de additieve behandelmethoden. Aandacht voor zowel het lichaam als de geest staan daarbij voorop, omdat deze een grote invloed op elkaar uitoefenen.
Opleidingen en cursussen in de alternatieve geneeswijzen.
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught. Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut Maastricht. Marcos Training Opleiding Nuth. Internationaal Holistisch Centrum Reusel. Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Holland Geldrop. Gezondheids en Opleidingscentrum voor Additieve Geneeswijzen Landgraaf. Volksakademie voor Natuurgeneeskunde Vught.
Opleidingscentrum Kersten.
De opleiding Natuurgeneeskundige is een holistische opleiding, er wordt naar lichaam en geest van de mens gekeken. Toelatingseisen: minimaal mbo denkniveau. Begin je aan deze opleiding volg je als eerste de cursus Massagetechnieken alvorens door te gaan naar de andere massagecursussen.
opleidingen Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig werkende Professionals.
Een opleiding, die samengesteld is uit diverse kortere opleidingen, kan bij voldoende niveau en opleidingsuren voldoende zijn voor toelating tot de NWP. Dit ter beoordeling door het bestuur. Opleidingen geaccrediteerd door de NWP.: Opleiding voor Natuurgeneeskundig Therapeut. vallen onder het instituut CAM.
BBNa.
BBNa is de afkorting van Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde en groepeert gezondheidstherapeuten die aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg zijn afgestudeerd of natuurgeneeskundige therapeuten die een gelijkwaardige opleiding hebben genoten. De Europese Academie is de grootste alternatieve onderwijsinstelling van Europa met scholen in Antwerpen, Gent, Leuven en Maastricht.

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.

Contacteer ons