Meer resultaten voor natuurgeneeskunde opleiding

natuurgeneeskunde opleiding
Beroepsopleiding natuurgeneeskunde / Academie Mesologie.
Mesologie brengt beide werelden samen: aloude wijsheden vertaald naar moderne wetenschap. De mesoloog kan op het gebied van diagnostiek en therapie volledig zelfstandig handelen. Wanneer de opleiding is voltooid kan men zich vrij vestigen met een particuliere praktijk in de natuurgeneeskunde.
Waarom de opleiding Natuurgeneeskundig therapeut Instituut CAM.
Het ligt al besloten in onze opleiding. Wij bieden wel een modulair programma aan, maar dit is voor mensen die al therapeut of arts zijn of voor mensen die geïnteresseerd zijn in een onderdeel van de natuurgeneeskunde en er niet het doel mee hebben er hun beroep van te maken.
Cookies op tubantia.nl tubantia.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Natuurgeneeskundige voor dieren / gezondheidscoach Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Zo stem je de opleiding af op jouw agenda en budget! Een overzicht van de 5 stappen met de verschillende modules.: Diergedrag: natuurlijk gedrag, evolutie, ethologie, raskennis, rasgerelateerd gedrag, instinctief gedrag, aangeleerd gedrag, ongebalanceerd gedrag, individualiteit van het dier. Medische vakken: anatomie, fysiologie, pathologie, klinische diagnostiek, EHBO, beweegleer, voeding en farmacologie. Natuurgeneeskunde: lichaam en geest als een eenheid gezien en op fysiek niveau zijn alle cellen met elkaar verbonden, wat door middel van de ontdekking van het basis bioregulatiesysteem bevestigd is.

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comit├ę van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Opleiding natuurgeneeskunde, Cursus natuurgeneeskunde, Natuurgeneeskunde opleiding CNGO.
Aanvraag BOCAM opleidingsbrochure. Home Opleiding natuurgeneeskunde. U zoekt een opleiding in alternatieve geneeswijze? Dan is onze holistische BOCAM opleiding iets voor u! De BOCAM is een intensieve gezondheidsopleiding en tevens een erkende hbo beroepsopleiding getoetst door CPION en ingeschreven bij CRKBO voor lifestyle coach, therapeut of docent.
Over mij Kim Van den Eynden.
Ik bleef maar moe en ook mijn paard bleef last hebben van een abces onder de keel. Ik was er van overtuigd dat we een andere weg moesten bewandelen en voelde mij meer aangetrokken tot de natuurgeneeskunde en ging op zoek naar genezing.
BBNa.
BBNa is de afkorting van Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde en groepeert gezondheidstherapeuten die aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg zijn afgestudeerd of natuurgeneeskundige therapeuten die een gelijkwaardige opleiding hebben genoten. De Europese Academie is de grootste alternatieve onderwijsinstelling van Europa met scholen in Antwerpen, Gent, Leuven en Maastricht.

Contacteer ons