Op zoek naar johan borgman?

johan borgman
bol.com JOHAN BORGMAN ZIJN WERK ZIJN LEVEN, Bedier 9789060108918 Boeken.
JOHAN BORGMAN ZIJN WERK ZIJN LEVEN. zijn werk, zijn leven. Schrijf een review. Stel een vraag. E-mail deze pagina. Uitgever: Strengholt United Media. Borgman 1889-1976 was een pionier in de paranormale en kruidengeneeskunde. Hij praktiseerde in Amsterdam-Zuid als therapeut in een periode dat uitoefening hiervan minder gemakkelijk was dan nu.
Top twintig 20e eeuw: Plaats 3: Borgman, J. Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Eind jaren zestig verhuisde Borgman naar Oosterbeek, waar hij nog enkele jaren praktiseerde, als ruim tachtigjarige. Op 9 januari 1976 overleed hij aldaar en werd te Amsterdam begraven. Zijn naam leeft nog voort in het Johan Borgman Fonds, dat de nalatenschap van het kinderloze echtpaar beheert.
Johan Borgman Art Gallery Odijk kunstinzicht.nl.
Kunstenares Jet Kat geeft commentaar bij de schilderijen van Johan Borgman 1889-1976, wiens werk een bijzondere plek heeft in de schilderkunst. Zijn Seascapes zijn permanent tentoon gesteld in de Johan Borgman Art Gallery, CuraƧaostraat 17 Amsterdam. Johan Borgman Art Gallery.
Stichting Het Johan Borgman Fonds Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Stichting Het Johan Borgman Fonds op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Stichting Het Johan Borgman Fonds op Facebook. Nieuw account maken. Community Alles weergeven. 183 personen vinden dit leuk.
Johan Borgman Wikipedia.
Borgman is bij zijn vrouw Tine in Amsterdam op Zorgvlied begraven. Zijn naam leeft echter nog voort in de stichting Het Johan Borgman Fonds, die zijn nalatenschap beheert, en sedert 1995 in de Stichting Het Johan Borgman College, een in Utrecht gevestigde vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau voor energetische paranormale therapeuten.
Het Johan Borgman College.
Klik hier voor meer informatie. De 1 manier om de beste opleidingen te vinden in jouw regio. Alle opleidingen In de regio.: Het Johan Borgman College. 3582 GE Utrecht. Het Johan Borgman College. Deze opleiding in het kort. Grote kaart weergeven.
Johan Borgman dbnl.
Primaire teksten van Johan Borgman elders in de dbnl. Auteur Tekst In Jaar. Gedichten van Johan Borgman. In: De Nieuwe Gids. Verzen van Johan Borgman. In: De Nieuwe Gids. Secundaire literatuur over Johan Borgman in de dbnl. Auteur Tekst In Jaar.
Zoek in de archieven Gelders Archief Gelders Archief. chat.
Het is ook mogelijk om direct te zoeken in.: Adresboeken, Affiches, Beeldbank, Bevolkingsmutaties, Bouwdossiers, DTB-register, Familiewapens, Films en filmfragmenten, Foto's' Geluidsfragmenten, Handelsregisters, Kamers van Koophandel, Kaarten, Landdagsrecessen, Overzicht Kranten, Personen, Personen in Memories van Successie, Prentbriefkaarten, Prenten, Procesdossiers, Regesten, Zegels.

Contacteer ons