Op zoek naar hbo opleiding energetisch therapeut?

hbo opleiding energetisch therapeut
opleiding energetisch therapeut.
In de tweejarige opleiding Energetisch Therapeut van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Vitale mensen durven te vertrouwen op hun gevoel: in de opleiding Energetisch Therapeut leer je dit prachtige vermogen te omarmen.
Opleiding Psycho-energetisch therapeut SIO Maria Majoor.
Opleiding Psycho-energetisch therapeut. De driejarige deeltijdopleiding tot psycho-energetisch therapeut biedt u een stap voor stap en gestructureerde methode aan om uw intuïtieve vermogens te ontplooien en deze doelgericht in te zetten voor uzelf en anderen als begeleider en trainer. Wat is psycho-energetische therapie? Psycho-energetische therapie is een begeleidingsvorm die mensen helpt in hun zoektocht naar psychisch en energetisch welzijn.
Energetisch therapeut opleiding? Volg de opleiding Energetisch therapeut!
Opleiding Energetisch therapeut: wat kunt u ermee? Nadat u de opleiding Energetisch therapeut heeft afgerond kunt u een eigen praktijk opzetten als energetisch therapeut of de mensen in uw omgeving behandelen. U heeft geleerd op een veilige manier met energetische werkvormen om te gaan en weet welke problemen u wel en niet kunt behandelen.
Opleidingen.
De opleiding Energetisch Werk is bedoeld voor iedereen die op een of andere manier medemensen wil helpen vanuit zijn/haar eigen intuïtieve kwaliteiten. Dit kan zijn als coach of therapeut, maar ook als u mensen in uw directe omgeving bij wilt staan.
Opleidingen en ervaring Praktijk Querius Energetische therapie in Bergschenhoek.
Home Opleidingen en ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van opleiding en werkervaring. Focusing voor professionele begeleiders 3-daagse training. Touch Practice, centrum voor post-hbo energetisch therapeut. Het Johan Borgman College, HBO-opleiding tot energetisch paranormaal therapeut. Opleiding tot docent Shantala babymassage.
Opleiding Energetisch Therapeut klassikaal bij Sonnevelt.
Over de opleiding Energetisch Therapeut. In de tweejarige opleiding Energetisch Therapeut van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Vitale mensen durven te vertrouwen op hun gevoel: in de opleiding Energetisch Therapeut leer je dit prachtige vermogen te omarmen.
HBO Opleiding ananta Opleidingen Advies.
Om je werk als coach of therapeut straks goed uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat je je belangrijkste blokkades hebt herkend en inzicht hebt gekregen in je eigen overtuigingen en valkuilen. Dit eigen proces is belangrijk gedurende de hele opleiding en er wordt extra aandacht aan besteed gedurende de reflectielessen en de supervisiegesprekken. Deze eerste twee basisjaren zijn ook te volgen als een persoonlijk ontwikkelings en transformatietraject. Tijdens deze twee jaar werk je intensief aan je eigen proces, waardoor je weer ontdekt wie je werkelijk bent. De diverse vakgebieden zijn een ingang om jezelf te ontsluiten, zodat je zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel/inzicht niveau aan jezelf kunt werken.
Kwaliteitswaarborging Verbond Van Energetisch Therapeuten.
Onze therapeut heeft een door VVET 4-jarige erkende energetische opleiding op Hbo-niveau gevolgd. Elke therapeut die vergoed wil worden, heeft een door de CPION/SNRO geaccrediteerde opleiding medische of psychosociale basiskennis op Hbo-niveau gevolgd. Ieder lid wordt minimaal iedere vijf jaar gevisiteerd conform het visitatieprotocol. Voor de praktijk criteria van onze energetisch therapeut kunt het document praktijkcriteria openen.

Contacteer ons