Op zoek naar 1 jarige opleidingen?

1 jarige opleidingen
Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB Syntra AB.
Ontdek alle opleidingen in de sector Zorgverlening. Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB. Alle voltijdse dagopleidingen. Behaal je diploma in 1 jaar en ga meteen aan de slag. 34 opleidingen, 15 domeinen, 3 campussen. Werkplekleren: Duaal Leren. Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB.
HBO Bedrijfskunde 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
Opleidingen per vakgebied. Burger en Publiekszaken. Beleid, Bestuur en Management. Openbare Orde en Veiligheid. Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden. Visie en strategie ontwikkeling. Management en Leiderschap. Human Resource Management. Incompany en Maatwerk. Subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden. Werken bij Bestuursacademie Nederland. Contact en route. EVC Centrum Nederland. 035 760 48 50. HBO Bedrijfskunde 1 jaar. Fase 1 van de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde. Brochure downloaden Direct inschrijven. HBO Bedrijfskunde 1 jaar. Fase 1 van de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde.
Studeren in het volwassenenonderwijs Vlaanderen.be.
Een opleiding secundair onderwijs volgen via het volwassenenonderwijs. Centrum voor Volwassenonderwijs. Cursussen algemene vorming en beroepsgerichte opleidingen. Een beroepsgerichte opleiding volgen in het hoger beroepsonderwijs. In het hoger beroepsonderwijs van het volwassenenonderwijs kunt u beroepsgerichte opleidingen volgen in de studiegebieden.:
Profiel van de lerarenopleiding in Gent Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
De eindtermen van de specifieke lerarenopleiding zijn afgeleid uit het decretaal vastgelegde beroepsprofiel van de leraren en de hierbij aansluitende basiscompetenties van de leraar secundair onderwijs. De basiscompetenties omschrijven de kennis, vaardigheden en attitudes, waarover je moet beschikken als beginnend leraar. De SLO kent een studieomvang van 60 studiepunten modeltraject van 1 academiejaar, waarvan 30 studiepunten theoretisch component en 30 studiepunten praktijkcomponent.
Kok en Kelner in 1 jaar Spermalie.
De opleiding voor het komende cursusjaar 2018-2019 is voorlopig volzet. Inschrijven op een wachtlijst is mogelijk. Duur van de cursus. 1 cursusjaar, van begin september tot eind juni. Je hebt les van maandag t.e.m. vrijdag, met een wisselend uurrooster en avonddiensten.
Troeven van een graduaatsdiploma VIVES.
Anders dan in het volwassenenonderwijs kun je je in deze opleiding niet inschrijven voor afzonderlijke vakken. Vele opleidingen worden gegeven in avondonderwijs of in een combinatie van enkele avonden en een zaterdag. Een aantal opleidingen bestaan uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage.
SLO op 1 jaar CVO Panta Rhei.
Home Opleidingsaanbod Specifieke Lerarenopleiding SLO Lerarenopleiding SLO op 1 jaar. SLO op 1 jaar. Heb je een diploma hoger onderwijs én kan je je bovendien voltijds vrijmaken voor de lerarenopleiding, dan is het mogelijk om te starten in het éénjarig SLO-traject.
Specifieke Lerarenopleiding SLO Onderwijstalent.
De opleidingen in de CVOs worden meestal deeltijds aangeboden. De opleidingen zijn ook modulair dus je kan zelf een flexibel traject uitstippelen. De opleidingen worden zowel overdag als s avonds georganiseerd. Om een specifieke lerarenopleiding te volgen aan een CVO moet je minstens beschikken over een diploma van het hoger secundair onderwijs.

Contacteer ons