Op zoek naar 1 jarige opleidingen?

1 jarige opleidingen
Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB Syntra AB.
34 opleidingen, 15 domeinen, 3 campussen. Inschrijven kan vanaf 23 april 2018: registreer je en wij houden je op de hoogte. Openklasweek voltijdse dagopleidingen. Welkom bij de voltijdse dagopleidingen van Syntra AB. Dankzij het verkorte traject behaal je in 1 jaar je diploma.
Onderwijskiezer.
Industriële wetenschappen en technologie. Er zijn veel variaties: enkel s avonds, combinatie avond en/of weekend of overdag, enkel overdag, enkel weekend Een aantal opleidingen bestaat uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage. Ook de examenmomenten kunnen worden gespreid.
Onderwijskiezer.
kiezen voor de opleiding zorgkundige duaal. Of je nu kiest voor deze opleiding binnen 7 BSO, DBSO of Leertijd; steeds wordt hetzelfde standaardtraject gevolgd binnen de 1 jarige opleiding. Interessante interactieve tool voor elkeen die studies wil starten om verpleegkundige te worden.
Troeven van een HBO5-diploma VIVES.
Anders dan in het Volwassenenonderwijs kan je in deze opleiding niet inschrijven voor afzonderlijke vakken. Vele opleidingen worden gegeven in avondonderwijs of in een combinatie van enkele avonden en een zaterdag. Een aantal opleidingen bestaan uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage.
Intensief traject 1 jaar campus Gent Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
De module Groepsmanagement POCg moet samen met de module Didactische Competentie Stage DCs worden opgenomen. Hoe lang duurt de opleiding? Afhankelijk van het traject dat je kiest zal de minimumduur van de opleiding variëren.: Standaardtraject: minimum 2 jaar. LIO-traject: minimum 1, 5 jaar.
Ondernemersopleidingen Syntra West.
Denk je in beelden? Dan brengen wij jouw ideale opleiding in beeld. Opleiding van 1 jaar. Full Stack Developer Voltijdse Dagopleiding. Webprogrammeur een beroep met toekomst! Opleiding van 1 jaar. 1 2 3 4. Type Voltijdse dagopleiding. Creatieve opleidingen 5.
18 jaar en op zoek naar een praktijkgerichte opleiding? SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Na het volgen van één van onze praktijkgerichte opleidingen kun je meteen aan de slag als werknemer of zelfstandige. Onze voltijdse dagopleidingen zijn dan ook ideaal voor wie op zoek is naar een bondige én praktijkgerichte opleiding. IN SPURT NAAR EEN LOOPBAAN. je krijgt een boeiende mix van theorie en praktijk. je opleiding focust op vakkennis en ondernemen. je docenten staan met beide voeten in de dagdagelijkse praktijk. je bemachtigt een officieel erkend diploma in amper 1 of soms 2 jaar.
Se-n-Se: Secundair na Secundair 1-jarige specialisatie opleidingen in de provincie Antwerpen.
Daar zie je ook welke scholen een bepaalde opleiding aanbieden en vind je hun infomomenten en opendeurdagen. Sommige scholen / opleidingen voorzien twee instapmomenten: in september en in januari. Andere volgen het normale" schooljaar dat begint in september en eindigt in juni.

Contacteer ons