Meer resultaten voor 1 jarige opleidingen

1 jarige opleidingen
Korte opleidingen Capabel.nl.
Werken bij Capabel. Bij Capabel volg je een 1 jarige opleiding. Uniek aan de beroepsopleidingen bij Capabel Onderwijs Groep is de korte studieduur van gemiddeld 52 lesweken. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie kunt leren en vlot start met de praktijk.
Opleiding HBO Bedrijfskunde 1 jaar Bestuursacademie Nederland.
Opleidingen per vakgebied. Burger en Publiekszaken. Beleid, Bestuur en Management. Openbare Orde en Veiligheid. Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden. 035 760 48 50. HBO Bedrijfskunde 1 jaar. Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
Troeven van een graduaatsdiploma VIVES.
Anders dan in het volwassenenonderwijs kun je je in deze opleiding niet inschrijven voor afzonderlijke vakken. Vele opleidingen worden gegeven in avondonderwijs of in een combinatie van enkele avonden en een zaterdag. Een aantal opleidingen bestaan uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage.
home Vesaliusinstituut.
De opleiding wordt aangeboden in 2 modules, je kan instappen op 1 september en op 1 februari. Na de opleiding stap je onmiddellijk naar het werkveld of kun je een schakelprogramma volgen om aan te sluiten bij de opleiding gegradueerd verpleegkundige HBO5. Voor de studieroutes, inhoud en evaluatie, klik hier of ga naar Zorgkundige. Wenst u bijkomende informatie? Neem contact op met onze school op het algemeen nummer 59 70 68 70, of mail naar info@vesaliusinstituut.be. Het Centrum voor Nascholing en Posthogeschoolvorming voorziet verschillende opleidingen in het Vesaliusinstituut.
Welkom bij CVO Brussel behaal je diploma via het tweedekansonderwijs op 1 jaar.
Duur van de opleiding.: De opleiding duurt 2 semesters 1 jaar. Als je slaagt voor de opleiding krijg je het certificaat van polyvalent verkoper. In combinatie met het het certificaat van aanvullende algemene vorming krijg je een diploma secundair onderwijs.
Kok en Kelner in 1 jaar Spermalie.
De opleiding voor het komende cursusjaar 2018-2019 is voorlopig volzet. Inschrijven op een wachtlijst is mogelijk. Duur van de cursus. 1 cursusjaar, van begin september tot eind juni. Je hebt les van maandag t.e.m. vrijdag, met een wisselend uurrooster en avonddiensten.
Lerarenopleiding 1 jaar CVO TSM.
Dit is een voltijdse opleiding gedurende één jaar. Na 1 jaar behaal je het diploma van leraar en kan je als volwaardig leraar aan de slag. Je hebt les op maandag, woensdag en donderdag gedurende het hele jaar. De andere dagen heb je nodig om te leerstof te verwerken, opdrachten voor te bereiden en op stage te gaan. We onderbreken de lessen voor een stageblok zodat je je volop op de stage kan toeleggen. Indien je kan aantonen dat je reeds een aantal competenties verworven hebt op basis van vorige opleidingen, werkervaringen kan je een aanvraag indienen voor vrijstellingen waardoor je programma verlicht.
Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB Syntra AB.
34 opleidingen, 15 domeinen, 3 campussen. Inschrijven kan vanaf 23 april 2018: registreer je en wij houden je op de hoogte. Welkom bij de voltijdse dagopleidingen van Syntra AB. Dankzij het verkorte traject behaal je in 1 jaar je diploma.

Contacteer ons