Meer resultaten voor 1 jarige opleidingen

1 jarige opleidingen
Onderwijskiezer.
Niet alle graduaatsopleidingen zullen vanaf het academiejaar 2019-2020 worden aangeboden. Er zijn veel variaties: enkel s avonds, combinatie avond en/of weekend of overdag, enkel overdag, enkel weekend Een aantal opleidingen bestaat uit 1 dag les gecombineerd met werk of stage.
Intensief traject 1 jaar campus Gent Opleidingen Diploma van leraar / lerarenopleiding Volwassenenonderwijs Kisp Jouw talent, onze passie.
De module Groepsmanagement POCg moet samen met de module Didactische Competentie Stage DCs worden opgenomen. Hoe lang duurt de opleiding? Afhankelijk van het traject dat je kiest zal de minimumduur van de opleiding variëren.: Standaardtraject: minimum 2 jaar. LIO-traject: minimum 1, 5 jaar.
Lerarenopleiding 1 jaar CVO TSM.
Dit is een voltijdse opleiding gedurende één jaar. Na 1 jaar behaal je het diploma van leraar en kan je als volwaardig leraar aan de slag. Je hebt les op maandag, woensdag en donderdag gedurende het hele jaar. De andere dagen heb je nodig om te leerstof te verwerken, opdrachten voor te bereiden en op stage te gaan. We onderbreken de lessen voor een stageblok zodat je je volop op de stage kan toeleggen. Indien je kan aantonen dat je reeds een aantal competenties verworven hebt op basis van vorige opleidingen, werkervaringen kan je een aanvraag indienen voor vrijstellingen waardoor je programma verlicht.
Opleidingen SYNTRA Limburg.
Voltijdse dagopleidingen Het alternatief voor de hogeschool: Blijf nog één jaar student en kies uit 60 voltijdse studierichtingen. Leertijd Duaal leren Werk 4 dagen per week als betaalde leerjongere en behaal je secundair diploma met één lesdag per week. 1034 opleidingen gevonden.
1-jarig diplomatraject Kok én Kelner CVO.
Overzicht van de modules die je volgt.: Wat na je opleiding? Je kan aan de slag als allroundmedewerker in een restaurant of in een hotel. Heb je bovendien ook nog een diploma secundair onderwijs, dan kan je het certificaat laten omzetten naar een diploma hotelbedrijf.
Se-n-Se: Secundair na Secundair 1-jarige specialisatie opleidingen in de provincie Antwerpen.
Daar zie je ook welke scholen een bepaalde opleiding aanbieden en vind je hun infomomenten en opendeurdagen. Sommige scholen / opleidingen voorzien twee instapmomenten: in september en in januari. Andere volgen het normale" schooljaar dat begint in september en eindigt in juni.
Op zoek naar een voltijdse dagopleiding boordevol praktijk? SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Dan zijn onze voltijdse dagopleidingen vast iets voor jou! Na het volgen van één van onze praktijkgerichte opleidingen kun je meteen aan de slag als werknemer of zelfstandige. Onze voltijdse dagopleidingen zijn dan ook ideaal voor wie op zoek is naar een bondige én praktijkgerichte opleiding. IN SPURT NAAR EEN LOOPBAAN. je krijgt een boeiende mix van theorie en praktijk. je opleiding focust op vakkennis en ondernemen. je docenten staan met beide voeten in de dagdagelijkse praktijk. je bemachtigt een officieel erkend diploma in amper 1 of soms 2 jaar.
Voltijdse dagopleiding bij Syntra AB Syntra AB.
34 opleidingen, 15 domeinen, 3 campussen. Inschrijven kan vanaf 23 april 2018: registreer je en wij houden je op de hoogte. Welkom bij de voltijdse dagopleidingen van Syntra AB. Dankzij het verkorte traject behaal je in 1 jaar je diploma.

Contacteer ons