Resultaten voor geaccrediteerd

geaccrediteerd
Accreditatie Wikipedia.
De structuur van accreditatie is beschreven in de internationale norm ISO/IEC 17000; de eisen voor accreditatie liggen eveneens vast in internationale normen ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17021, ISO/IEC 17024, ISO/IEC 17065, ISO 15189. diplomatie: ambassadeurs en consuls worden bij een nieuwe aanstelling geaccrediteerd" door het land waar ze gestationeerd worden.
Is de basisscholing geaccrediteerd?
Is de basisscholing geaccrediteerd? Ja, de ParkinsonNet basisscholing is door Stichting ADAP voor oefentherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten met 19 punten geaccrediteerd. Diƫtisten ontvangen 13 punten van Stichting ADAP. Voor fysiotherapeuten is de basisscholing door het KNGF geaccrediteerd met 20 punten.
Accreditatie de betekenis volgens Redactie Ensie.
Het geeft dus aan dat een product of dienst geloofwaardig is. Als iets geaccrediteerd is, is het niveau en de geloofwaardigheid van datgene dus vastgelegd. Naast bedrijven kunnen bijvoorbeeld ook journalisten kunnen geaccrediteerd zijn, dit geeft aan dat hun betrouwbaarheid is nagegaan en dan zij aan de gestelde eisen voldoen.
Accreditaties TIAS.
TIAS is geaccrediteerd door Cedeo voor de Accountancy programmas. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. De specialisatietrack Investment Management van de Part-time MScBA en Full-time MScBA is geaccrediteerd door het Chartered Financial Analyst Institute CFA.
Geaccrediteerde opleidingen Coaching Academy International.
Gang naar Meesterschap in het coachen. De Gang naar Meesterschap bestaat uit: het Programma Vakmanschap, dat geaccrediteerd is op Senior Practitioner niveau en het daarop aansluitende Programma Meesterschap. De gehele Gang naar Vakmanschap is door Nobco/EMCC geaccrediteerd op Master Practitioner niveau.
Welke opleidingsverstrekkers van bijscholing in verzekeringen zijn geaccrediteerd? FSMA MCC.
Welke opleidingsverstrekkers van bijscholing in verzekeringen zijn geaccrediteerd? Welke opleidingsverstrekkers van bijscholing in verzekeringen zijn geaccrediteerd? Voor het antwoord op deze vraag verwijzen wij naar FAQ 191 Welke opleidingen of opleidingsverstrekkers zijn door de FSMA erkend of geaccrediteerd in het kader van de bijscholing?
Voorwaarden voor gevestigde specialist: Accreditatie.
Voorwaarden voor gevestigde specialist. Voorwaarden waaraan een gevestigde specialist moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven. Tekst goedgekeurd door Accrediteringsstuurgroep van 15 februari 2006. De specialist die wenst geaccrediteerd te worden moet blijk geven van een continue vorming.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: geaccrediteerd. accredit e ren accrediteerde, heeft geaccrediteerd 1 als gevolmachtigde, als vertegenwoordiger van de pers enz. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.

Contacteer ons