Op zoek naar systeemtherapie opleiding?

systeemtherapie opleiding
4 jarige Opleiding Relatie en Gezinstherapie: Rapunzel.
Theoretisch-praktische cursus Systeemtherapie. In deze opleiding krijg je een grondige verdieping in het gedachtegoed van de systeemtherapie. We nemen jullie mee in de verschillende perspectieven die het systemisch kader rijk is vertrekkende vanuit de basisperspectieven zoals de grondleggers van de systeemtherapie dit hebben opgebouwd tot de postmoderne en hedendaagse perspectieven.
CENTRUM VECTOR te Mol Multidisciplinaire praktijk voor psychotherapie en psychiatrie voor kinderen en jeugd.
Tel: 0487 14 92 11. Sandra studeerde in 2000 af aan de KULeuven als licentiaat in de klinische psychologie, optie volwassen. Zij volgde ook een opleiding systeemtherapie. Zij is eveneens werkzaam in een volwassenteam van een Centrum Geestelijke Gezondheidzorg. Tel: 0484 98 91 13.
Platform Systeemtherapie Technisch Theoretische Cursus tot erkend gezins en relatietherapeut.
Als Platform Systeemtherapie Noord Nederland verzorgen wij de opleiding tot Systeemtherapeut ST en de opleidng tot Systeemtherapeutisch Werker STW. Beide opleidingen worden als zodanig erkend door de NVRG. Inschrijving gebeurt via het inschrijfformulier. Nadat wij het inschrijfformulier ontvangen hebben, vindt een kennismakingsgesprek plaats met twee van de opleiders.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is. De opleiding is erkend door de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling en komt in aanmerking voor Betaald Educatief Verlof en KMO portefeuille. Dit vierjarig postgraduaat leidt hulpverleners op in de systeemtherapie van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen.
RINO GROEP Opleiding tot systeemtherapeut YouTube.
Problemen binnen hun context behandelen; dat is de kracht van systeemtherapie. Daarbij is het voor de therapeut de kunst om vanuit verschillende perspectieven naar een probleem te kijken en dat liefst met humor, benadrukt Jan Baars, hoofdopleider van de Postmasteropleiding tot Systeemtherapeut. Tijdens deze opleiding leer je niet alleen welke technieken en modellen je kunt inzetten binnen een gezin of team, maar ook hoe je jezelf optimaal als instrument kunt inzetten.
Systeemtherapie Cursusaanbod King nascholing.
Verdiepingscursus Systeemtherapie 72 uur. Deze verdiepingscursus is een onderdeel van de opleiding tot NVRG erkend systeemtherapeut maar kan ook als cursus op zichzelf worden gevolgd, als u zich het systemisch kijken en werken meer eigen wil maken. in dat geval hoeft u niet te voldoen aan de gestelde vooropleidingseisen en kunt u dit voor de start van de cursus overleggen met de docent.
Postgraduaat relatie, familie en systeempsychotherapie Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
arts/master in de geneeskunde, die tevens psychiater of psychiater in opleiding vanaf het tweede jaar zijn. licentiaten/tweejarige masters in de psychologie of de pedagogische wetenschappen met een andere afstudeerrichting of optie dan die hierboven vermeld, kunnen mits een klinische stage van zes maanden eveneens worden toegelaten tot de opleiding.
Groepspraktijk Comma Brugge.
Het kinderteam staat in voor diagnostiek, therapie en oudergesprekken. Kinderen vanaf 6 maand, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren en. hun ouders kunnen bij ons terecht. Drie kinderpsychologen of therapeuten werken in het kinderteam.: Joke Loones: Kinder en jeugdpsychologe, opleiding in systeemtherapie.

Contacteer ons