Op zoek naar shiatsu opleiding?

shiatsu opleiding
Seishin-Shiatsu.
De geest van shiatsu is communicatie door aanraking. Shiatsu is een holistische vorm van lichaamswerk die uit verschillende invloeden ontstond: De traditionele Chinese geneeskunde shiatsu wordt wel eens acupunctuur zonder naalden genoemd, de Japanse manuele therapie en westerse therapeutische lichaamstechnieken zoals fasciatherapie.
Shiatsu School Gent, professionele Shiatsu opleiding. Gent UiT in Gent.
UiT in Gent. Shiatsu School Gent, professionele Shiatsu opleiding. Cursus of workshop. Gezondheid en zorg. SHIATSU SCHOOL GENT is een opleidingsinstituut en studiecentrum voor traditionele Japanse manuele technieken en gezonde levenswijzen. Wil je graag jouw levenskwaliteit en die van je familie verbeteren via een gezonde levenswijze?
Shiatsu school Manipura.
De opleiding wordt erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF, een beroepsvereniging erkend door de FOD Economie, die geassocieerd is met de Europeanen Shiatsu Federation ESF. De shiatsu opleiding aangeboden door het centrum is onderverdeeld in drie cycli I, II III die deel uitmaken van de opleiding tot shiatsu beoefenaar conform met de opgelegde normen van de BSF.
Opleiding Shiatsu bij paarden SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf. Deze opleiding richt zich specifiek tot dierenartsen, manegehouders, hoefsmeden, ruiters of andere professionals uit de sector. Wat is shiatsu? Shiatsu en westerse geneeskunde. Beroepsregels wat u wel en niet mag doen.
Shiatsu School Gent, Opleiding Relaxerende Shiatsumassage. jaar1, Module A. Gent UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Shiatsu School Gent, Opleiding Relaxerende Shiatsumassage. jaar1, Module A. Wij zijn een onafhankelijke shiatsu school, gelegen in het centrum van Gent, die een professionele shiatsu opleiding aanbiedt. Wilt u dit fantastisch bijberoep beoefenen of wenst u zich verder persoonlijk te ontwikkelen?
Opleiding Internationale Shiatsu School.
U bevindt zich hier: Home / Shiatsu / Opleiding. De Internationale Shiatsuschool heeft een stevige reputatie opgebouwd in het opleiden tot professionele shiatsubeoefenaars. De opleiding vindt plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en nét over de grens in Nederland. De opleiding is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie www.shiatsu.be.
Paardenshiatsu Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Deze opleiding richt zich tot alle paardenliefhebbers die op een professionele, recreatieve of sportieve wijze met paarden bezig zijn en die hun paard willen laten kennismaken met shiatsu of die via shiatsu de relatie met hun paard willen verdiepen. Wat kent u na het volgen van deze opleiding?
Lifeforce Instituut in Kessel, de beste shiatsu en yoga opleidingen. Lifeforce Kessel.
Naast de basis shiatsu en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het vrouw zijn. De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie.

Contacteer ons