Resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Online Mindfulness Cursus. Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
Shiatsumassage initiatie Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Shiatsu werkt op de levensenergie, Ki genaamd, die in meridianen door het lichaam stroomt. De belangrijkste kwaliteit van shiatsu is het balanceren van de energiecirculatie door het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken. Shiatsu wordt over de kleren heen gegeven, op een matras of futon die op de grond ligt. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de Shiatsu Academie http//www.shiatsu-academie.be/.
Shiatsu bij paarden SYNTRA Limburg.
Shiatsumassage verhoogt de soepelheid van het paard, vermindert vermoeidheid, verhoogt de prestatie en het recuperatievermogen, geeft rust en ontspanning na fysieke activiteit en verhoogt het totale welbehagen van het paard. Deze opleiding richt zich specifiek tot dierenartsen, manegehouders, hoefsmeden, ruiters of andere professionals uit de sector. Wat is shiatsu? Shiatsu en westerse geneeskunde.

Ze heeft het attest van humane shiatsubeoefenaar, erkend door de Belgische Shiatsu Federatie. In 2001 is ze gestart met de opleiding shiatsu voor paarden bij Christelle Pernot en Liz Eddy en heeft het attest van beoefenaar van shiatsu voor paarden behaald begin 2005.
Shiatsu Gent Home.
een opleiding Shiatsu beoefenaar en Master Classes aan., onderwezen door ervaren Shiatsu-leraren erkend door de B.S.F. Onze opleiding is erkend door de Belgische Shiatsufederatie en de Europese Shiatsufederatie. De ambitie van de ShinzuiKai is om een professionele opleiding van hoge kwaliteit aan te bieden op het gebied van Shiatsu.
Shiatsu Opleiding in België, tot erkend Shiatsu therapeut.
Bij elke Belgische Shiatsu Opleiding kan in ongeveer 3 jaar een volwaardige vorming tot erkend Shiatsu therapeut worden afgerond. Bij het behalen van een opleiding, kan men zich laten registreren als officieel Shiatsu ontspannings-massage therapeut en zelfstandig met Shiatsu therapie aan de slag gaan.
Nadia Hannes.
Ik heb kinesitherapie gestudeerd in Merksem. Na mijn studies ben ik echter onmiddellijk begonnen met andere opleidingen omdat ik geen voldoening vond in mijn job. Hele mooie technieken, maar ik miste het geheel. Toen ik aan mijn opleiding shiatsu begon, wist ik pas dat dat de weg was die ik wilde gaan.
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Shiatsumassage voor honden: basis. In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen.

Contacteer ons