Zoeken naar shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Shiatsu School: algemene info Satsam.be.
Na het afronden van elke cyclus kan je deelnemen aan een examen, na het slagen van een examen krijg je een attest. Bij ons kan je het volledige eerste jaar ook genaamd cyclus 1 en het volledige tweede jaar ook genaamd cyclus 2 van de professionele BSF Belgische Shiatsu Federatie opleiding volgen en indien gewenst het diploma behalen van Shiatsu Relaxatiebeoefenaar cyclus 1 of Shiatsu Revitalisatiebeoefenaar cyclus 2.
Shiatsu Flux Zandhoven.
Je krijgt tips en/of oefeningen mee voor thuis, deze zullen bijdragen aan het positieve effect van de behandelingen en jouw helingsproces. Soms worden andere technieken zoals cranio-sacrale technieken en kinesiologie gebruikt ter aanvulling. Iedereen komt in aanmerking voor een Shiatsu behandeling.
Shiatsu Gent Home.
Op YouTube zal u alle 8 video's' vinden die de hele Shiatsu-basisbehandeling tonen. Het is deze behandeling die de studenten leren tijdens de Basiscursus. Europese Shiatsu Federatie. Belgische Shiatsu Federatie. ShinzuiKai Belgiƫ en Japan. ShinzuiKai Shiatsu Professionele opleiding in Gent en Brussel.
Lifeforce Instituut in Kessel, de beste shiatsu en yoga opleidingen. Lifeforce Kessel.
Naast de basis shiatsu en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het vrouw zijn. De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie.
Qi Gong Volledige shiatsu opleiding.
Volledige shiatsu opleiding. Shiatsu is een holistische therapie afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij deze massagetechniek stimuleren we de zelf genezende kracht van het lichaam, door druk uit te oefenen op bepaalde punten op de huid, rocking van het lichaam, strekkingen.,
Shiatsu school Manipura.
De opleiding wordt erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF, een beroepsvereniging erkend door de FOD Economie, die geassocieerd is met de Europeanen Shiatsu Federation ESF. De shiatsu opleiding aangeboden door het centrum is onderverdeeld in drie cycli I, II III die deel uitmaken van de opleiding tot shiatsu beoefenaar conform met de opgelegde normen van de BSF.
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Leer shiatsu massages geven in 5 weken. Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Shiatsu opleiding algemene info Kaizendo Shiatsu Academie.
Na je certificatie als Shiatsu beoefenaar Cyclus 3 zal het ook mogelijk zijn, je verder te bekwamen als Shiatsu Docent erkend door de BSF, naast het uitbouwen van je professionele praktijk kan je dan ook zelf shiatsu lessen geven. Wat is Shiatsu? Shiatsu opleiding Shiatsu Basiscursus Shiatsu Cyclus 1 Shiatsu Cyclus 2 Shiatsu Cyclus 3.

Contacteer ons