Resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Shiatsu geeft energie, heelt en laat zien dat je goed bent zoals je bent. Foto Annelies Kietselaer. Bewust in het leven staan met Shiatsu. Voor de Amsterdamse Kim Veerman 34 is de opleiding Iokai Shiatsu meer dan alleen een studie.
Shiatsumassage initiatie Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Shiatsu werkt op de levensenergie, Ki genaamd, die in meridianen door het lichaam stroomt. De belangrijkste kwaliteit van shiatsu is het balanceren van de energiecirculatie door het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken. Shiatsu wordt over de kleren heen gegeven, op een matras of futon die op de grond ligt. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de Shiatsu Academie http//www.shiatsu-academie.be/.
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Shiatsumassage voor honden: basis. In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen.
Academie Qing-Bai Beroepsopleiding Shiatsu Massage Therapie.
Na het behalen van de basisopleiding Shiatsu massage kunt u deelnemen aan de beroepsopleiding Shiatsu therapie. Shiatsu massage is een zeer krachtige therapie die, naast acupunctuur, een volwaardige plaats inneemt in diverse Aziatische landen. Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen. Een goede therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis, waarin de opleiding voorziet.
Shiatsu Gent Home.
een opleiding Shiatsu beoefenaar en Master Classes aan., onderwezen door ervaren Shiatsu-leraren erkend door de B.S.F. Onze opleiding is erkend door de Belgische Shiatsufederatie en de Europese Shiatsufederatie. De ambitie van de ShinzuiKai is om een professionele opleiding van hoge kwaliteit aan te bieden op het gebied van Shiatsu.
Over mistershiatsu Mistershiatsu.
Mistershiatsu is de alias van Gerard Hoop. Reeds in 1992 behaalde hij het getuigschrift in wetenschappelijke hypnose aan het International Hypnosis Centre te Kortrijk.In 2012 behaalde hij het diploma van Advanced Hypnotherapist in Nederland.In 2010 startte hij zijn opleiding Shiatsu waarin hij zich nu verder vervolmaakt aan de Shiatsu Academie te Kortrijk.
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Shiatsu Opleiding opleiding shiatsu amsterdam, den haag, rotterdam. Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate.
opleiding energetisch therapeut energetische therapie shiatsu opleiding.
Opleiding Shiatsumassage initiatie Massage opleidingen Syntra West. Zij is oprichtster en hoofddocente van de Shiatsu Academie. Zowel zijzelf als de Shiatsu academie zijn lid van en erkend door de Belgische Shiatsu Federatie als professionele Shiatsu beoefenaarster als voor het geven Shiatsu opleidingen van cyclus 1 t.e.m.

Contacteer ons