Zoeken naar shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond.
opleiding.
wie zijn wij? wat is shiatsu? bij welke klachten? verloop van een sessie. shiatsu bij kinderen. shiatsu bij zwangerschap. wat doen wij nog? evolutie psychologie: de mens en natuurvoeding. De LOVE Method en PSYCH-K. Centrum Voor Heling. T 016 464702.
Shiatsu opleiding algemene info Kaizendo Shiatsu Academie.
Na je certificatie als Shiatsu beoefenaar Cyclus 3 zal het ook mogelijk zijn, je verder te bekwamen als Shiatsu Docent erkend door de BSF, naast het uitbouwen van je professionele praktijk kan je dan ook zelf shiatsu lessen geven. Wat is Shiatsu? Shiatsu opleiding Shiatsu Basiscursus Shiatsu Cyclus 1 Shiatsu Cyclus 2 Shiatsu Cyclus 3.
Seishin-Shiatsu.
De geest van shiatsu is communicatie door aanraking. Shiatsu is een holistische vorm van lichaamswerk die uit verschillende invloeden ontstond: De traditionele Chinese geneeskunde shiatsu wordt wel eens acupunctuur zonder naalden genoemd, de Japanse manuele therapie en westerse therapeutische lichaamstechnieken zoals fasciatherapie.
Zen Shiatsu opleiding Antwerpen 1 Wattedoen.be.
4de jaar: Shiatsu 4 optioneel Praktijkmanagement. Examens en certifiring. In de opleiding zijn er twee examenmomenten voorzien: aan het einde van het tweede jaar en aan het einde van het vierde jaar. De opleiding is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Wil jij leren hoe je een professionele shiatsu massage geeft? Dan is deze hands-on opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Shiatsu optimaliseert door middel van drukpuntmassages de energiehuishouding om lichamelijke en geestelijke klachten te voorkomen of te verzachten.
Home Equina.
Mijn opleiding ban Equina heeft mij een nieuwe kijk op het leven gegeven! Dat ik met Shiatsu het lichaam van een paard of hond helemaal terug in balans kan krijgen, nooit gedacht dat het zoveel effect zou hebben! Natassia Burguet, Shiatsu Practitioner.
Shiatsu opleiding cursus, workshop, opleiding activate.me.
Het Kimura Shiatsu Instituut is een centrum voor de studie en beoefening van Shiatsu vingerdruk, de Traditionele Oosterse en de Japanse. shiatsu opleiding, cursus massage, intuïtieve ontwikkeling, massagetechnieken, opleiding therapeut, seiki. Lange Kruisstraat 6E, 9000 Gent. Wil je kinderyogadocent worden?

Contacteer ons