Resultaten voor shiatsu opleiding

shiatsu opleiding
Cursus Shiatsu Massage De Schoonheidsschool.
Wil je shiatsu massages geven in hoofd of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel in de vingers wil krijgen.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
masseur specialisatie shiatsu, een beroep met toekomst! Wil jij leren hoe je een professionele shiatsu massage geeft? Dan is deze hands-on opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Shiatsu optimaliseert door middel van drukpuntmassages de energiehuishouding om lichamelijke en geestelijke klachten te voorkomen of te verzachten.
Shiatsu school Manipura.
De opleiding wordt erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF, een beroepsvereniging erkend door de FOD Economie, die geassocieerd is met de Europeanen Shiatsu Federation ESF. De shiatsu opleiding aangeboden door het centrum is onderverdeeld in drie cycli I, II III die deel uitmaken van de opleiding tot shiatsu beoefenaar conform met de opgelegde normen van de BSF.
Shiatsumassage initiatie Opleiding Syntra West.
Shiatsu werkt op de levensenergie, Ki genaamd, die in meridianen door het lichaam stroomt. De belangrijkste kwaliteit van shiatsu is het balanceren van de energiecirculatie door het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken. Shiatsu wordt over de kleren heen gegeven, op een matras of futon die op de grond ligt. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de Shiatsu Academie http//www.shiatsu-academie.be/.:
Opleiding Internationale Shiatsu School.
U bevindt zich hier: Home / Shiatsu / Opleiding. De Internationale Shiatsuschool heeft een stevige reputatie opgebouwd in het opleiden tot professionele shiatsubeoefenaars. De opleiding vindt plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en nét over de grens in Nederland. De opleiding is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie www.shiatsu.be.
The Belgian Shiatsu Federation.
We welcome every individual who is interested in eastern or complementary health techniques, and the unique and powerful benefits of Shiatsu. YOU can become a member of the Belgian Shiatsu Federation. You can find all necessary information on this website.
Shiatsu opleiding algemene info Kaizendo Shiatsu Academie.
Na je certificatie als Shiatsu beoefenaar Cyclus 3 zal het ook mogelijk zijn, je verder te bekwamen als Shiatsu Docent erkend door de BSF, naast het uitbouwen van je professionele praktijk kan je dan ook zelf shiatsu lessen geven. Wat is Shiatsu? Shiatsu opleiding Shiatsu Basiscursus Shiatsu Cyclus 1 Shiatsu Cyclus 2 Shiatsu Cyclus 3.
Home Internationale Shiatsu School.
januari 8, 2018. Start vanaf 1 oktober avond en 10 november weekend opleiding basiscursus shiatsu op zoek naar een ontspannende en leerrijke shiatsu massagebehandeling: kom naar de gratis infoavond op vrijdag 2 maart. OPEN DEUR op zondag 30 september 2018 shiatsu-koken-lezing-buffet.

Contacteer ons