Op zoek naar energetisch consulent?

energetisch consulent
Erkende Holistische opleiding tot coach en consulent zelfontplooiing, coaching, clean language, zelfzorg Centrum GEA.
Daniella Van Gelder, schoonheidszorgen, personal style consulente, coach, energetisch consulent in healing-technieken. Deze opleiding, die ik als heel bezield ervaren heb, is ongetwijfeld een van de beste investeringen die ik gedaan heb. Ik kan ze integraal aanwenden in mijn werksituatie.
opleiding energetisch therapeut energetische therapie energetisch consulent.
De cursus energetisch consulent was duidelijk geschreven en bevat heel wat informatie die ik elders niet heb gevonden. Cursus Energetisch Consulent De Schoonheidsschool. Professionele opleiding energetisch consulent. Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als energetisch consulent moet beheersen.
Energetisch Consulent.
Tachyon Chakra Balancing. Chakra healing behandeling via het ontladen en opladen van de Chakra's' met de handen. er wordt gewerkt via het energetisch lichaam, aura en Chakra healing. Een heel rust gevende behandeling waarbij gedachten naar boven kunnen komen en op deze manier kunnen worden verwerkt.
Annabelle Cock, energetisch consulent.
Na een grondige studie van de aardse vormen en wetten ben ik me gaan verdiepen in de werkelijkheid áchter de zichtbare materie. Vooral de mens en zijn evolutie als spiritueel wezen in en via de schepping hebben me steeds gefascineerd.
Opleiding Energetisch Therapeut Gezondheidsschool.
Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch Therapeut werd volledig herwerkt en gemoderniseerd. Je kan deze vanaf nu volgen bij het Centrum Voor Avondonderwijs de overkoepelende instelling van De Gezondheidsschool. Klik op deze link voor alle info! SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS.
Cursus Energetisch Consulent De Schoonheidsschool.
Professionele opleiding energetisch consulent. Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als energetisch consulent moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van energetisch consulent aan.
Martine Claeren healing energetisch consulente.
Energetische verschuivingen van aarde en kosmos zijn reeds geruime tijd bezig en zullen zich doorheen de tijd verder manifesteren. De verhoogde trilling van aarde en kosmische energie, biedt een uitnodiging aan de mensheid om in een vernieuwd, scheppend BEWUSTZIJN te komen.een bewustzijn van eigen creatie.

Contacteer ons