Resultaten voor creatieve therapie

creatieve therapie
Creatieve therapie De Groeilamp Merelbeke.
Creatieve therapie is de overkoepelende naam voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie en muziektherapie. Een creatief therapeut is gespecialiseerd in minimaal één medium. In de behandeling staan vooral doen en ervaren centraal. Deze non-verbale vorm van therapie is erop gericht veranderings, ontwikkelings en/of acceptatieprocessen te bewerkstelligen.
Bachelor na bachelor: creatieve therapie Arteveldehogeschool Gent.
Home Opleidingen Bachelor-na-bachelor Bachelor na bachelor: creatieve therapie. Bachelor na bachelor. Wil jij als professionele zorgverstrekker op een creatief therapeutische manier aan de slag? Ga dan voor de bachelor-na-bacheloropleiding Creatieve therapie en kies de optie die het best bij jou past.:
Kennismakingsgroep Creatieve Therapie CAW heel Vlaanderen.
Home Nieuws Kennismakingsgroep Creatieve Therapie. Kennismakingsgroep Creatieve Therapie. Kennismakingsgroep Creatieve Therapie. Team LGV Deurne start met een kennismakingsgroep creatieve therapie voor vrouwen met een traumatisch verleden. In een aantal sessies van telkens 3 uur op dinsdagnamiddagen, kunnen ze kennis maken met deze niet-talige groepstherapie.
Kunstzinnige therapie bij De Kleine Johannes VZW De Kleine Johannes.
Tijdens de therapie leggen we de nadruk op het proces dat erachter zit, niet op het eindresultaat. Kunstzinnige therapie verdiept ons gevoelsleven en bevordert het evenwicht tussen denken, voelen en handelen. Vanuit het kunstzinnige wordt een genezingsproces ingezet die zich dan ook fysiek kan uiten.
Creatieve therapie CAW Antwerpen.
Home Hoe wij helpen Creatieve therapie. In het Team Levens en gezinsvragen van Deurne is een aanbod creatieve therapie individueel en in groep voor mensen met trauma's. Eind september start een nieuwe groep. Creatieve therapie bezorgt mensen een bijkomende taal om zich uit te drukken.
Creatieve therapie met 4Arts Vormingscentrum Destelheide.
De sterkte van creatieve therapie is dan ook dat het meer doet dan praten alleen, zoals het in de klassieke therapie gaat. De wil is er zeker en vast om creatieve therapie op te zetten, de financiële middelen helaas niet altijd.
Wat is creatieve therapie? BVCT-ABATvzw.
Creatieve therapie is een handelings en ervaringsgerichte vorm van therapie. De ervaring doet de cliënt op door te handelen in het medium, door het medium waar te nemen en waar mogelijk te reflecteren over de ervaringen in en naar aanleiding van het medium.
Creatieve therapie www.centrumvizit.be.
Het doel van creatieve therapie is er op gericht om op non-verbale wijze iets van jezelf tot uitdrukking te brengen. Daarnaast kan creatieve therapie helpend zijn bij volgende processen.: Verwerking van onverwerkte gevoelens, conflicten of gebeurtenissen. Bespreekbaar maken van onbewuste gevoelens, conflicten of drijfveren.

Contacteer ons