Op zoek naar energetische therapie?

energetische therapie
Energetische therapie Natuurlijke therapie.
Natuurgeneeskundige energetische therapie is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Omdat de oorzaak van mogelijke problemen wordt aangepakt en niet alleen naar de klacht wordt gekeken, kunnen uiteenlopende klachten worden behandeld. De energetische behandeling. Een energetische behandeling duurt ongeveer een half uur.
Energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Vind een cursus. Wat is energetische therapie? Energetische therapie is de verzamelnaam voor alle therapievormen die werken met energieën, intentiekracht, healing of andere spirituele methodes. Deze groep van therapievormen is zeer uitgebreid. Het gemeenschappelijk doel van de energetische therapeut is wel het behandelen van blokkades en verstoringen, het lichaam en de geest terug in balans brengen en vaak het zelfhelend vermogen stimuleren. Vaak wordt ook de term alternatieve therapie of alternatieve therapeut gebruikt. De meest voorkomende methodes zijn Reiki, aurahealing, chakrahealing, regressietherapie, omega health coaching of NEI coaching. Ook verschillende massagevormen werken energetisch of met intentiekracht zoals acupressuur, cranio-sacraal therapie, voetreflexologie of rebalancing. Vind meer energetische coaches op Vind-een-Coach.be.
Sielsfolle Praktijk voor Lichaamsgerichte energetische therapie 06-33840545.
Neem een kijkje op de pagina Ontwikkeling en bewustwording om nog meer cursussen of workshops te vinden! Welkom in mijn praktijk. Sielsfolle is een praktijk voor Lichaamsgerichte Energetische therapie. Malvatherapie een lichaamsgerichte energetische natuurgeneeswijze is een therapie die aanvullend werkt op de reguliere geneeskunde.
Energetische therapie Biomagnetisme Bioresonantie.
Elke verstoring in de energie heeft gevolgen in het functioneren van het fysieke lichaam en omgekeerd. Door energetisch te werken, de energie in het lichaam te stimuleren en te activeren kunnen we de zelfhelende kracht van het lichaam aanspreken. Deze ondersteunende therapie kan een waardevolle aanvulling zijn op de klassieke benadering.
Energetisch therapeut energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Vind een cursus. Burnout / burn-out. Afslanken / afvallen. Angst Sociale angsten. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Gilles de la Tourette. Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. Kind ouder problemen. Maag en darmklachten. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten. Nieuw samengestelde gezinnen. PDS prikkelbare darm syndroom. Posttraumatische stress PTSS. Problemen bij baby's.' Rug en nekklachten. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. Slaapproblemen bij baby's.' Stoppen met roken. Stress door klimaatverandering. Verwerking kinder en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Aura chakra healing.
Terreel Academie voor Holistische geneeswijzen.
Terreel is een academie die de geaccrediteerde beroepsopleiding Energetische Therapie voor de regio Midden en Zuid-Nederland op HBO-niveau verzorgt. De 4-jarige opleiding is inclusief MBK. Je kunt je opleiding samenstellen zoals jij dat wilt, door bijvoorbeeld te beginnen met een aantal losse modules.
Energetische Therapie Jan/jane Tilleman BVBA Pelt 3910 BE 0879.916.692 Companyweb.
Financiële gegevens van Energetische Therapie Jan/jane Tilleman. 2018 2017 2016 2015. Financiële gegevens van Energetische Therapie Jan/jane Tilleman. Registreer u met uw e-mailadres om de Kerncijfers weer zichtbaar te maken. Publicaties Belgisch Staatsblad van Energetische Therapie Jan/jane Tilleman. Publicaties Belgisch Staatsblad van Energetische Therapie Jan/jane Tilleman.
Malva België.
De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd.

Contacteer ons