Op zoek naar energetische therapie?

energetische therapie
Praktijk voor energetische therapie.
Praktijk voor energetische therapie. Polyenergetische therapie is een combinatie tussen klassieke psychotherapie en moderne vormen van therapie. In mijn therapie ga ik er vanuit.: dat ieder mens de kracht in zichzelf heeft om te genezen., dat de oplossingen van onze vragen liggen in ons eigen zijnsbewustzijn.
Kyashanti Professionele Energetische Therapie.
Dit aan de hand van professionele, energetische therapie. De opleiding Esseense Egyptische healing bevrijdt emoties die nog dieper liggen. Zo kon ik meer ruimte vrijmaken in mezelf en kon ik mijn leven opnieuw invullen met vreugde en waardevolle elementen. door Kyashanti 06/04/2018 Laatste nieuws 0 reacties.
Praktijk voor Energetische Therapie welkom.
therapie en coaching. Opleiding: De weg van de Ziel. Reiki I, II en III. Interactieve lezing: hoogsensitieve personen en kinderen. Welkom bij Praktijk voor Energetische Therapie en Coaching. Annick Van Dijck. Energetisch therapeut/coach en Reiki Master. aura en chakrabehandeling. begeleiding hoogsensitieve personen.
Kassiopeia Energetische Therapie, Gent.
Energetische therapie om jou én je lichaam te helpen je harmonie terug te vinden en weer in evenwicht te komen. Kleurentherapie Aura-soma, Beamerlightpen; Healings I.E.T., Raadpleeg hier de prijzen, evenals extra informatie over celzouten, orgonite en Aura-soma producten. Rooigemlaan, 2/34 9000 Gent.
Psycho-Energetische therapie handanalyse.
Tel 32 050 27 05 75 info@degezondheidswinkel.be. Wie een langere diepgaande sessie van 1 uur wenst waarbij ook de handen worden gescand en de sessie voor u op cd wordt opgenomen, kunt u terecht in Nieuwpoort of Middelburg tegen consultprijs van 75.
Energetische therapie.
Met energetische therapie kun je je energieveld behandelen. Energie toevoegen, beter laten doorstromen of laten afvloeien. Tijdens consulten scan ik je aura. Ik zie en voel hoe de chakra's' werken, of ze goed openstaan of juist te ver, of er blokkades in zitten, of de energie goed doorstroomt in de aura, of de aura goed rond je lichaam zit, of alle lagen goed gegrond zijn.
Wat is Energy Medicine of Energetische Therapie en Eden Energy Medicine? De Lelieboom.
Energetische therapie is een verzamelnaam voor alle therapievormen die werken met energie. In Engelstalige landen wordt gesproken over Energy Medicine, wat vertaald Energetische Geneeskunde betekent. Deze term wordt in het Nederlands niet vaak gebruikt, er wordt vaker gesproken over Energetische Therapie of Energy Medicine.
Energetische therapie Neerpelt De Bron.
BTW BE0879 916 692. Alles over energetische therapie. Voor een persoonlijk consult, energetische therapie of het volgen van een cursus of opleiding kan u terecht bij De Bron. De Bron is in Nederland tot ver in Limburg en Antwerpen bekend voor de consulten en opleidingen energetische therapeut.

Contacteer ons