Zoeken naar fytotherapie opleiding

fytotherapie opleiding
OPLEIDING FYTOTHERAPIE HERBA SANITAS Herba Sanitas.
OPEN DAG 9 juni 2018. OPLEIDING FYTOTHERAPIE HERBA SANITAS. Informatie Downloads Opleiding 2018-2019. Herba Sanitas Wilde Dinsdag 2018. Herba Sanitas op Facebook. OPLEIDING FYTOTHERAPIE HERBA SANITAS. Op 20 september 2018 start Herba Sanitas met een nieuwe groep eerstejaars van de recent geheel vernieuwde Opleiding Fytotherapie.
Phytoresc Opleiding Orthomoleculaire Fytotherapie Module 1 eFIOW.
Phytoresc Opleiding Orthomoleculaire Fytotherapie Module 1. Naast het reeds vertrouwde concept van de themapresentaties, kan je vanaf dit najaar ook kennismaken met de opleiding Orthomoleculaire Fytotherapie van Phytoresc. Deze opleiding is modulair opgebouwd en elke jaargang omvat 4 dagmodules. Deze opleiding is bedoeld voor artsen, therapeuten, kinesisten, voedingsdeskundigen en allen die zich willen bijscholen op orthomoleculair en fytotherapeutisch vlak.
Silverlinde 2 daagse cursus Fytotherapie kruidenleer voor dieren.
2 daagse cursus Fytotherapie kruidenleer voor dieren. klik hier voor meer informatie omtrent de vervolgcursus fytotherapie voor dieren. Fytotherapie kruidengeneeskunde is een van de oudste geneeswijzen die we kennen. In nagenoeg alle voorkomende medische systemen is het gebruik van medicinale kruiden verweven.
De FYTOWEEKENDS: opleiding tot fytotherapeut Primrose Academy.
Immers, enerzijds is er de chemische informatie, met de structuur der inhoudsstoffen, die ons onmiskenbaar zekere aanwijzingen geeft betreffende de te verwachten werking en dus ook de indicaties; anderzijds zijn er de klinische studies, die in functie van een bepaalde activiteit worden gevoerd, en achteraf een verklaring dienen te krijgen vanuit de farmacognosie. Dit alles komt terecht in de fytotherapie en de OPLEIDING TOT FYTOTHERAPEUT.
Herborist Syntra AB.
Je leert welke effecten kruiden kunnen hebben en je krijgt inzicht in een veilig gebruik van planten uit de kruidengeneeskunde. Na deze opleiding heb je een grote waaier aan mogelijkheden. Zo kan je terecht in de herboristerie, de kruidenteelt, bij natuurvoedingswinkels, kruidenverwerkende firmas of zelfs in de cosmetica en schoonheidssector. Herborisme, kruidengeneeskunde, fytotherapie?
Kruiden Fytotherapie Orthomoleculair Voeding ICZO vzw.
Kruiden Fytotherapie Orthomoleculair Voeding. homeopathie voeding orthomoleculaire voedingssupplementen gemmotherapie spoorelementen. Orthomoleculaire geneeskunde opleiding. chronische ontsteking van de darm. het immuunsysteem van de darm. de relatie tussen de darmflora en onze immuniteit. Hyperoestrogenisme en hun gevolgen bij man vrouw. Ontstaan van borst en prostaatkanker.
KRUIDENLEER Levensschool.
Beknopte geschiedenis met onder andere belangrijke kruidendeskundigen Dodoens, Von Bingen, Culpeper, de evolutie van empirie over fytochemie naar de moderne fytotherapie. Kruideninhoudsstoffen: bespreken van de belangrijkste groepen inhoudsstoffen die in kruiden worden teruggevonden en de werkzaamheid ervan verklaren onder andere bitterstoffen, looistoffen, avonoïden, slijmstoffen. Verwerkingsvormen: infusie, afkooksel, tinctuur, vloeibaar extract, droogextract, nebulisaat, kruidenpoeder, kruidensap, kruidensiroop, pap en olie, etherische olie, hydrolaat, glycerinemaceraat, spiritueuze maceraties, medicinale azijn, kruidenzalf, creme en balsem; aanwendingsvormen en gebruikte delen van een plant. Bespreken van de belangrijkste kruiden in de complementaire praktijk: hart en bloedvaten, huid, hormonaal/endocrien, ogen, spieren/gewrichten/bindweefsel, spijsvertering, urinewegen/. prostaat/bloedzuivering, weerstand/luchtwegen, zenuwstelsel. donderdagen 6, 13 en 20 december 2018, 10, 17, 24 en 31 januari, 7 februari 2019. zaterdagen 8, 15 en 22 december 2018, 12, 19, 26 januari, 9 februari 2019. van 9.15u tot 16.15u middagpauze van 12u tot 13.30u. Dr Geert Verhelst. EEN OPLEIDING AAN DE LEVENSSCHOOL.

Contacteer ons