Meer resultaten voor energetische massage

energetische massage
Energetische Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Ben je op zoek naar diepe ontspanning, rust en heling, dan is de energetische massage wat jij zoekt. Deze energetsiche massage is erop gericht om het emotioneel, geestelijk en lichamelijk evenwicht te herstellen. Boek nu jouw energetische massage. Hoe werkt de energetische massage.
Energetische massage.
Zoek op deze website. Copyright 2018 Energetische massage. Grote Plekweg 1 3520 Zonhoven Limburg België 32 479 23 75 40 Ondernemingsnr 0667.989.510. Edelsteenmassage met Rozenkwarts. Herbal Earth Massage. Herbal Heaven massage. Hot stone massage. Jade Stone massage. Energetische Massage Limburg.
ENERGETISCHE MASSAGE Gent met reiki en cranio sacrale massage.
wie ben ik. Een energetische massage benadert de mens als een geheel en bestaat uit zachte aanraking, wiegen en stimulatie van punten en meridianen energiebanen. Er wordt ook gewerkt in het auraveld beschermend schild rond ons lichaam en met de chakra's' energiecentra.
Energetisch therapeut energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Energetisch therapeut voor energetische therapie. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus.
Energetische massage: MassageKeuze.
Home Massages Energetische massage. Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. De energetische massage wordt vaak gecombineerd met behandelingen als de Haptomassage, Bio-Energetica en Klassieke massage. De technieken die gebruikt worden zijn over het algemeen wat zachter in deze massage.
Energetische massage, voor meer energie Alterna Sint-Niklaas.
U bent hier.: Ben je op zoek naar een energetische massage? Alterna biedt verschillende massagebehandelingen voor het verkrijgen van meer energie. Boek een energetische massage. Heel wat massages zijn erop gericht je energiewaarde te verhogen. Ook bij Alterna bieden we een ruim aanbod energetische massages.:
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Ik werk niet volgens een vast schema. Mijn intuïtief-energetische massage is authentiek en een combinatie van verschillende technieken waaronder de intuïtieve, de energetische, de Re-Awakening-Healing, cranio sacraal, fibromyssage, Tantrische strijkingen. Mijn massages worden gegeven vanuit het hart. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en zoek het ritme en de aanrakingen die bij jou passen.
Healing door energetische massage Wingene Pure Heart.
Energetische massage Reading healing Relaxatie therapie. Aangeraakt en geraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Door ruimte te geven aan gevoelens, emoties en impulsen kun je je leven stromend houden en gezond blijven. Energetische therapie is gebaseerd op zachte aanraking, druk en stimulatie op energiepunten.

Contacteer ons