Resultaten voor energetische massage

energetische massage
Helende Energetische Massage.
Na de Helende Ontspanningsmassage laten wij je in alle rust even nagenieten op de massagetafel. Na het aankleden kom je bij een kopje thee of koffie terug tot jezelf. Je gaat met een heerlijk ontspannen gevoel onze Energetische Praktijk verlaten. Eerste energetische massage intake: 75.
Energetisch therapeut energetische therapie VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Het Ontdekkingshuis: energetische massage.
Bij een energetische massage ligt de nadruk op diepe ontspanning door zachte aanraking. Als je lichaam en je geest tot rust komen, dan stap je weer lichter in het leven. Spierpijnen, gewrichtspijnen, mentale zorgen zijn minder aanwezig na een massage.
Energetische Massage Oostkamp UiT in Vlaanderen.
Op die manier kan je de behandelde persoon dichter bij zichzelf en zijn zelfgenezend vermogen brengen, want energetische massage is een dynamische, diepgaande behandeling die werkt met het bewust worden en vrijmaken van de in lichaam en geest vastgehouden spanningen.
De Innerlijke Levenskracht Praktijk voor gezondheidswerk, coaching en massages.
Malva Therapie biedt eveneens trajecten aan van persoonlijke groei, bewustwording en transformatie. Chakra therapie, Aura behandelingen, Meridiaanbehandelingen, Energetische massages, Magnetiseren, Kosmische schijf behandelingen, Ankh behandelingen, Lichtbehandelingen, kleurtherapie, Regressiemethodieken Reinigingsbehandelingen. Ziekte van Crohn info. Cvs / Chronisch vermoeidheidssyndroom. Verwen uzelf met een heerlijk ontspannende massage.
Energetische massage: MassageKeuze.
Home Massages Energetische massage. Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. De energetische massage wordt vaak gecombineerd met behandelingen als de Haptomassage, Bio-Energetica en Klassieke massage. De technieken die gebruikt worden zijn over het algemeen wat zachter in deze massage.
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Ik werk niet volgens een vast schema. Mijn intuïtief-energetische massage is authentiek en een combinatie van verschillende technieken waaronder de intuïtieve, de energetische, de Re-Awakening-Healing, cranio sacraal, fibromyssage, Tantrische strijkingen. Mijn massages worden gegeven vanuit het hart. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt en zoek het ritme en de aanrakingen die bij jou passen.
Energetische massage, voor meer energie Alterna Sint-Niklaas.
U bent hier.: Ben je op zoek naar een energetische massage? Alterna biedt verschillende massagebehandelingen voor het verkrijgen van meer energie. Boek een energetische massage. Heel wat massages zijn erop gericht je energiewaarde te verhogen. Ook bij Alterna bieden we een ruim aanbod energetische massages.:

Contacteer ons