Meer resultaten voor energetische massage

energetische massage
Energetische massage Life@Lies.
Terug naar massages overzicht. De energetische massage brengt evenwicht in de chakras, de energievelden rond je lichaam. Ze richt zich ook op het activeren van de chakras die minder goed werken. De bloedcirculatie wordt erdoor bevorderd. Beide hersenhelften worden geharmoniseerd.
De Innerlijke Levenskracht Praktijk voor gezondheidswerk, coaching en massages.
Malva Therapie biedt eveneens trajecten aan van persoonlijke groei, bewustwording en transformatie. Chakra therapie, Aura behandelingen, Meridiaanbehandelingen, Energetische massages, Magnetiseren, Kosmische schijf behandelingen, Ankh behandelingen, Lichtbehandelingen, kleurtherapie, Regressiemethodieken Reinigingsbehandelingen. Ziekte van Crohn info. Cvs / Chronisch vermoeidheidssyndroom. Verwen uzelf met een heerlijk ontspannende massage.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie energetische massage opleiding.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
Energetische massage/behandeling.
De energie vindt zijn eigen weg binnen het lichaam en geeft wat nodig is. Tijdens deze massage worden de chakras, indien nodig in balans gebracht en terug op kleur aangevuld. Chakras kun je zien als een soort energetische trechters die draaien als een wiel.
De energetische massage Sweda YouTube.
ASMR Back Massage Therapy with Oil Duur: 2749. MassageASMR 5.158.788 weergaven. TUTORIAL MY SPA Duur: 10458. Beautech Cosmetici 1.925.163 weergaven. Energetische massage Kern Kracht Duur: 2110. Toine Kuijs 1.267 weergaven. Barbara's' Complete Massage Techniques 1/5 ASMR no talking Duur: 1255.
Bio-energetische massage.
Vanuit de holistische filosofie betekent massage een uitwisseling van energie tussen de persoon die de massage geeft en diegene die de massage ontvangt. Het is een harmonisch samenspel tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden, met aandacht voor een respectvolle benadering.
Holistisch Energetische Massage Blauwe Dolfijn.
zorgt voor een heerlijke ontspanning, voor een ervaring hoe het is om weer te voelen en je bewust te worden van datgene wat er op dit moment in je aanwezig is. Deze massage vindt plaats in een omgeving die warm en rustgevend is, waar jij je veilig en vertrouwd mag weten. Holistische Energetische Lichaamsmassage: 60 minuten 6000.
Energetische massage: MassageKeuze.
Home Massages Energetische massage. Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. De energetische massage wordt vaak gecombineerd met behandelingen als de Haptomassage, Bio-Energetica en Klassieke massage. De technieken die gebruikt worden zijn over het algemeen wat zachter in deze massage.

Contacteer ons