Op zoek naar bowen therapie?

bowen therapie
Bowen therapie Praktijk Hilde Bessems.
Studies over Bowen therapie tonen de doeltreffendheid aan voor hamstringblessures, schouderletsels, rugpijn. Ook patiënten met hoofdpijn, nekklachten, sportblessures, bekkenproblemen, artrose, aandoeningen van de luchtwegen, kaakdysfuncties kunnen baat ondervinden bij deze therapie. Op energetisch gebied kan de Bowen techniek ook aangewend worden bij CVS, burn-out, stress, slaapproblemen enz enz.
BowenTherapie Marleen Tas.
De behandelmethode is ontwikkeld door Tom Bowen in Australie. In België wordt Bowen voorlopig niet vergoed door de zorgverzekeraar. Bowentherapie dient niet te worden gebruikt ter vervanging van medisch advies of medische behandeling. Raadpleeg bij twijfel uw arts. Het is een lichaamsgerichte therapie afkomstig uit Australië.
Bowentherapie VindeenTherapeut.be.
Bowen-therapie is een behandelingsmethode, ontwikkeld door Thomas Ambrose Bowen uit Australië, die door middel van een specifieke rollende massage op bepaalde punten de genezing van het lichaam bevordert. Deze Bowen-techniek stimuleert het zelf-genezend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie en het verlichten van klachten.
Bowen Therapie Praktijk Loom.
Want wat doe je nou eigenlijk precies? De Bowen Therapie, ontwikkeld door Tom Bowen, komt van origine uit Australië en is daar al jaren een bewezen succes. In Nederland is de Bowen Techniek nog relatief onbekend, maar beslist niet minder goed!
Praktijk Karin Verduin Patientenervaringen bij bowentherapie.
De Bowen Techniek ook wel Bowen Therapie genoemd werkt namelijk meestal heel direct door in een gunstige reactie van het lichaam, zo kan circa 80 tot 90% van onze cliënten beamen. Dat dit geen getal is wat overdreven is, of uit de lucht gegrepen maar puur een ervaringscijfer uit de praktijk en gestaafd door tal van internationale onderzoeken, schrijven Elena den Blanken en René van Geffen in hun pas verschenen boek de Bowen Techniek kracht in eenvoud.
Therapieën Bowen Therapie Groepspraktijk in cadans.
Manuele lymfedrainage ad modum Vodder. De Bowen Therapie werd ontwikkeld door de Australiër Tom Bowen. Het is een techniek die gebruik maakt van zachte mobilisaties van spier-en bindweefsel. Deze mobilisaties stimuleren het lichaam om zelf te gaan werken, om tot een auto-normalisatie te komen.
Bowentherapeut bowentherapie VindeenTherapeut.be.
Relatietherapie / koppeltherapie. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Aura chakra healing. Business en team coaching. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. Cranio sacraal therapie. Diëtist / Diëtiste. EE emotioneel evenwicht therapie. EFT emotion focused therapy.
De Therapie Bowen.
Zo is de Bowen Therapie bijzonder goed toe te passen bij huid en oedeemtherapie. Zeker binnen de fysiotherapie en in andere zorgsectoren is de Bowen Therapie goed werkzaam en als aanvulling te gebruiken. Voor wie is de Bowen Therapie geschikt?

Contacteer ons