Zoeken naar bowen therapie

bowen therapie
Bowen Therapie Praktijk Loom.
Want wat doe je nou eigenlijk precies? De Bowen Therapie, ontwikkeld door Tom Bowen, komt van origine uit Australië en is daar al jaren een bewezen succes. In Nederland is de Bowen Techniek nog relatief onbekend, maar beslist niet minder goed!
Bowen Therapie.
Bowen heeft zijn kracht en waarde bewezen bij mensen met onder andere: sportblessures en ter verbetering van sportprestaties, rug en nekklachten, schouderklachten, RSI, bekken instabiliteit, migraine, hooikoorts, CARA, artritis, artrose, knie en enkelklachten, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, lymfeoedeem, ademhalingsproblemen en nierproblemen. Meerinformatie over Bowen therapie kun jevinden op de website: www.debowenschool.nl.
Hoe werkt de Bowen Therapie? Bowen.
Door de ontspanning vermindert de blokkade en kan een natuurlijk herstel plaatsvinden. Hoewel het moeilijk is te onderzoeken hoe de Bowen Therapie precies werkt, zijn er wel diverse onderzoeken die aantonen dát deze werkt. Voor Tom Bowen zelf was het nooit interessant waarom zijn techniek zou werken.
Praktijk Hilde Bessems.
Studies over Bowen therapie tonen de doeltreffendheid aan voor hamstringblessures, schouderletsels, rugpijn. Ook patiënten met hoofdpijn, nekklachten, sportblessures, bekkenproblemen, artrose, aandoeningen van de luchtwegen, kaakdysfuncties kunnen baat ondervinden bij deze therapie. Op energetisch gebied kan de Bowen techniek ook aangewend worden bij CVS, burn-out, stress, slaapproblemen enz enz.
In Balans Bowen therapie Franeker.
Bowen Therapie vindt meestal één keer per week plaats en duurt 30 tot 45 minuten. Het effect van de behandeling werkt drie tot tien dagen door. Bowen Therapie is dé zachte en krachtige behandelmethode voor iedereen. Bekijk mijn tarieven per massage en maak een afspraak.
Bowen-techniek Fysio van Leeuwen.
Een Bowen-behandeling bestaat uit zachte korte manuele technieken die worden afgewisseld met pauzes waarin de behandelaar even kort de behandelruimte verlaat. Het is dus iets anders als een reguliere behandeling fysiotherapie of een behandeling van een chiropractor, osteopaat, enz. De typische Bowen beweging wordt dwars op spier en/of peesweefsel uitgevoerd.
De Therapie Bowen.
Zo is de Bowen Therapie bijzonder goed toe te passen bij huid en oedeemtherapie. Zeker binnen de fysiotherapie en in andere zorgsectoren is de Bowen Therapie goed werkzaam en als aanvulling te gebruiken. Voor wie is de Bowen Therapie geschikt?
Bowentherapie VindeenTherapeut.be.
Bowen-therapie is een behandelingsmethode, ontwikkeld door Thomas Ambrose Bowen uit Australië, die door middel van een specifieke rollende massage op bepaalde punten de genezing van het lichaam bevordert. Deze Bowen-techniek stimuleert het zelf-genezend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie en het verlichten van klachten.

Contacteer ons