Zoeken naar acupunctuur opleiding

acupunctuur opleiding
Opleiding acupunctuur ABMA BVGA.
De leerinhoud zelf is up to date en houdt ook een bijscholing in op gebied van klassieke geneeskunde voor artsen. De themas vertrekken vanuit de klinische ervaringswereld van de arts zoals deze zich voordoen tijdens zijn praktijk. Opleiding praktijkervaring acupunctuur.
Iczo Acupunctuur Opleiding.
terug naar zoekresultaten. ICZO ACUPUNCTUUR OPLEIDING. LIER De acupunctuur vertrekt vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen.
Sanbao acupunctuur.
Verschillende andere opleidingen volgden. Opleiding Postgraduaat Acupunctuur OTCG Antwerpen. Jade Herbal Pharmacy OTCG Antwerpen. Klinische stage acupunctuur China, Beijing University of Chinese Medicine. Infertiliteit en zwangerschapsbegeleiding OTCG Antwerpen. Ooracupunctuur OTCG Antwerpen. Anti-aging/Cosmetische acupunctuur OTCG Antwerpen. Anti-aging/Cosmetische acupunctuur volgens Virginia Doran TCM Academie-Amsterdam.
ABMA BVGA Belgische Vereniging voor Geneesheren Acupuncturisten.
Het is door de zelfde bezorgdheid voor de kwaliteit van de medische acupunctuur, dat we een opleiding voor artsen voorzien, die gespreid is over drie jaar, met op het einde van elk jaar een examen om de kennis te controleren van de kandidaten.
opleiding BBRS acupunctuur van Hugo Nielsen Acupunctuur Accupunctuur BBRS Acupunctuur ECIWOAcupuncturist Gent.
BBRS Parallel Acupunctuur. Opleiding BBRS acupunctuur van Hugo Nielsen. Voor het cursusjaar 2018 staat er een basis opleiding BBRS acupunctuur van Hugo Nielsen gepland. Aansluitend is een module ECIWO acupunctuur en Kanker mogelijk. Dit keer wordt de cursus volledig in het Nederlands gegeven.
Cursus Anti-aging Acupunctuur Wellness Academie.
Je leert er alles over in deze cursus anti-aging acupunctuur! Het is bijvoorbeeld een mooie aanvulling op je Opleiding Schoonheidsspecialiste, een Cursus Tui-na of een Cursus Chinese hoofd, nek en schoudermassage. Leer in de cursus anti-aging acupunctuur veroudering van binnenuit aanpakken.
Opleiding Acupunctuur aan de Shenzhou University of TCM.
Opleiding Medische Basiskennis. Lesdata Medische Basiskennis. Bestuur, Personeel en Examencommissie. Docenten en stagebegeleiders. Academic Year and Length of the Program. School en Stagebeleid. Betalingen en Restitutie. Algemene Verkoops en Leveringsvoorwaarden. Een succesvol doorlopen leerjaar Basis Chinese Geneeskunde is een voorwaarde voor het starten van de studie Acupunctuur.
Onderwijskiezer.
Deze gespecialiseerde opleiding in de traditionele acupunctuur organiseren we samen met het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese geneeswijzen OTCG vzw en het Vervolmakingscentrum voor Verpleegkundigen en Vroedvrouwen VVC. De opleiding wordt gespreid over drie academiejaren. De lessen vinden plaats op vrijdag van 10 tot 18 u.

Contacteer ons