Op zoek naar acupunctuur opleiding?

acupunctuur opleiding
Opleiding in traditionele Chinese geneeskunde.
Opleidingen Traditionele Chinese Geneeswijzen. Basisjaar: De Fundamenten van de Chinese geneeswijzen. Opleidingen na het Basisjaar. Postgraduaat massage en beweging. Postgraduaat massage en bewegingsleer. Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding! Kindertuina en babymassage. Medische Qigong: vernieuwd meer lesuren.
ABMA BVAA Belgische Vereniging voor Artsen Acupuncturisten.
Het is door de zelfde bezorgdheid voor de kwaliteit van de medische acupunctuur, dat we een opleiding voor artsen voorzien, die gespreid is over drie jaar, met op het einde van elk jaar een examen om de kennis te controleren van de kandidaten.
Opleiding Acupunctuur aan de Shenzhou University of TCM.
Opleiding Medische Basiskennis. Lesdata Medische Basiskennis. Bestuur, Personeel en Examencommissie. Docenten en stagebegeleiders. Academic Year and Length of the Program. School en Stagebeleid. Betalingen en Restitutie. Algemene Verkoops en Leveringsvoorwaarden. Een succesvol doorlopen leerjaar Basis Chinese Geneeskunde is een voorwaarde voor het starten van de studie Acupunctuur.
Onderwijskiezer.
Deze gespecialiseerde opleiding in de traditionele acupunctuur organiseren we samen met het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese geneeswijzen OTCG vzw en het Vervolmakingscentrum voor Verpleegkundigen en Vroedvrouwen VVC. De opleiding wordt gespreid over drie academiejaren. De lessen vinden plaats op vrijdag van 10 tot 18 u.
Acupunctuur Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Acupunctuur bij neurologische en pediatrische aandoeningen/ semiologie 5 studiepunten. Acupunctuur bij urologische en gynaecologische aandoeningen 5 studiepunten. Neurologische basis van de acupunctuur en specifieke aandoeningen 5 studiepunten. Portfolio eindwerk, stageverslagen, praktijkervaring, persoonlijk initiatief 10 studiepunten. Professionele eindbalans casussen, praktijk, prik en naaldtechnieken 3 studiepunten. Hoe ziet de opleiding eruit.
Opleiding acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde.
Cursusaanbod Nascholingen traditionele Chinese Geneeswijzen Acupunctuur. Skip Navigation Links. Opleidingen Traditionele Chinese Geneeswijzen. Basisjaar: De Fundamenten van de Chinese geneeswijzen. Opleidingen na het Basisjaar. Postgraduaat massage en beweging. Postgraduaat massage en bewegingsleer. Tuina: Chinese massage en mobilisaties. vernieuwde 2 jarige opleiding!
opleidingen ICZO vzw.
Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen. Het is een ideale therapeutische techniek om bijvoorbeeld pijnklachten te bestrijden. De kern van de opleiding ligt in het vermogen om op basis van de symptomen en van een eigen specifiek en nauwgezet onderzoek te kunnen kiezen voor advies, symptomatische of causale behandeling.
Opleiding acupunctuur ABMA BVAA.
De themas vertrekken vanuit de klinische ervaringswereld van de arts zoals deze zich voordoen tijdens zijn praktijk. Opleiding praktijkervaring acupunctuur. Er worden in elk weekend steeds praktische demonstraties voorzien, voor puntenlokalisatie, naaldmanipulatie voor het opwekken van het karakteristiek naaldgevoel en het toelichten van puntencombinaties.

Contacteer ons