Resultaten voor energetische geneeskunde

energetische geneeskunde
Centrum voor energetische geneeskunde Steyl Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 12067577 en is gelegen in Kloosterdorp in de gemeente Venlo. Bij Centrum voor energetische geneeskunde zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Kloosterdorp.
Verkoudheid: tips en energetische geneeskunde Relax Body Soul op weg naar balans.
Innerlijke groei agenda. Verkoudheid: tips en energetische geneeskunde. In de herfst voel je misschien een verkoudheid of hoest opkomen, voel je je misschien meer vermoeid of is je humeur wat minder vrolijk. Ik ondervond onlangs de symptomen van een beginnende verkoudheid.
Centrum voor Energetische Geneeswijzen.
Inge Declerck Praktijk voor Energetische Geneeswijzen. Acupunctuur en massage. Het is altijd de moeite pijnklachten met acupunctuur te behandelen. Door de helende kracht van het lichaam aan te spreken, herstelt het lichaam zich en verdwijnt de pijn. Er gebeurt iets positiefs, geen onderdrukking of camouflage van de pijn. Acupunctuur werkt bovendien preventief. Volgens de Chinese geneeskunde zijn klachten een uiting van een onevenwicht in lichaam en geest.
Energetische geneeskunde Magnetisme en kosmische energie Stichting Promise.
Hooguit is er een verschil in trillingsgetal" en zo wordt in de energetische geneeskunde de mens gezien als een energieconcentratie, een Tsji-concentratie in het Tsji-universum. De acupunctuurpunten zijn de Tsji-concentratiepunten, die in hun yin en yang polarisatie de innerlijke energie uitwisselen met de zogenaamde exogene energieconcentraties. In de energetische" geneeskunde" kent men zes bronnen van levensenergie Tsji.:
Caroline Myss over energetische geneeskunde.
Onze gedachten en emoties zijn volgens de bestsellerauteur belangrijke creatieve factoren bij de vorming van ons celweefsel. Wat is energetische geneeskunde? Al" jaren wordt mij gevraagd wat energetische geneeskunde is, vertelt Caroline Myss. Volgens haar is energetische geneeskunde een weerspiegeling van de denkwijze in de huidige samenleving.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Bio-energetische kruidengeneeskunde Adosa.
Ieder orgaan in het menselijk lichaam heeft zijn eigen frequentie waarop het trilt; hoe gezonder het specifieke orgaan, hoe hoger de amplitude. Hoe minder gezond een orgaan zonder dat er sprake is van een ziekte, hoe lager de amplitude zal zijn.
Energie In Balans Feel the power of Eden Energy Medicine.
Werken met energetische geneeskunde is een praktisch boek dat in woord en beeld laat zien hoe je je lichaamseigen energie kunt gebruiken om fysiek, psychologisch en spiritueel gezond te blijven. Donna Eden krijgt van Dominique Heiremans een Nederlandstalige kopie van het boek Werken met Energetische Geneeskunde.

Contacteer ons